Първоначално изпратено от ap
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Комплекси от затворен тип - мнения
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sunlightЕто един готов комплекс с довършителни на цени 1100 Eur. Може би с пазарлък ще падне на 1000-900. Не правя реклама, просто такива оферти допреди нямаше на пазара.
http://nocache.mirela.bg/imoti/%D0%A...ffer85723.html
Цените, обаче, остават височки. 1400 евро с довършителните работи би било от порядъка на 1100-1200 евро за недовършен.
По-важното в случая е, че има Акт 16. По-добре е от същите пари, но "на зелено".
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunlightЕто един готов комплекс с довършителни на цени 1100 Eur. Може би с пазарлък ще падне на 1000-900. Не правя реклама, просто такива оферти допреди нямаше на пазара.
http://nocache.mirela.bg/imoti/%D0%A...ffer85723.htmlLife won't wait for you.
Коментар
-
Ето един готов комплекс с довършителни на цени 1100 Eur. Може би с пазарлък ще падне на 1000-900. Не правя реклама, просто такива оферти допреди нямаше на пазара.
http://nocache.mirela.bg/imoti/%D0%A...ffer85723.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr_crashМен, в къф филм си се забъркал само..
Ако стане нещо с борда лихвата ти няма да е 13% а поне 25%.
Смятай пак. Или си прочети договора дали няма клауза за
превалутиране в евро....
Не е едно и също, обаче, дали лихвата ти ще стане 2 пъти по-голяма или главницата ще нарасне с толкова. В първия случай общата вноска остава по-малка. А ако си понапреднал с изплащането, разликата става по-голяма.
Основното в тази стратегия е, че ако стане беля с фиксирания курс, има по-голяма вероятност да събереш левчета оттук-оттам и да върнеш част или целия кредит. Със скъпо евро това ще стане по-трудно.
Има и още един принцип - препоръчително е да се избягват рисковете, които не могат да бъдат управлявани.
В случая с кредита, рискът от промяна на лихвата е необходимото зло и ако кредита ти трябва го приемаш.
С валутата, обаче, не трябва да се заиграваш, освен ако това не ти е занятието. И понеже доходите ми са основно в лева, редно е и задълженията да са такива.
Във варианта на договор, който преглеждах няма клаузи за превалутиране.
Добрата новина е, че договор все още не съм подписвал и може въобще да не се стигне до там.
Коментар
-
pastir
Първоначално изпратено от voodooHunterПоредния ми контактен човек в Уинслоу напусна... Хич не вървят тези продажби нещо. Трябва да пробват с промоции. Коледни :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от apПървоначално изпратено от apПървоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от voodooHunterХа честито (пействам от сайта на Райфайзен)
Годишни лихвени проценти
за кредити в ЕВРО
- 9.05% при срок на кредита до 15 год. вкл.
- 10.05% при срок на кредита над 15 год.
Втората ми вноска за УГ вероятно ще бъде около средата на следващата година. Ако нещо не се промени дотогава, или ще натискам Уинслоу за сериозно намаление на цената, или им харизвам 10-те % първоначална вноска и "Беше ми приятно, довиждане!". Загубата вече съм я "провизирал".
Току що сметнах, че ако цената падне на 750 евро, ще се върна на харчовете от разчетите и ще вържа бюджета... Хм. Уинслоу, мислете по въпроса! Сметката ви излиза и при тази цена. И в условията на криза, където много компании губят (не просто пропускат ползи) десетки милиони, за Вас това ще е жива далавера.
Ако стане нещо с борда лихвата ти няма да е 13% а поне 25%.
Смятай пак. Или си прочети договора дали няма клауза за
превалутиране в евро....
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от voodooHunterПоредния ми контактен човек в Уинслоу напусна... Хич не вървят тези продажби нещо. Трябва да пробват с промоции. Коледни :-)
Коментар
Коментар