IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комплекси от затворен тип - мнения

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• за пореден път се убеждавам в голямата некадърност .Така като гледам не ми хареса нищо От това което е дадено виждам че това става за офис тия плочки ме гръмнаха а ламинатчето ха ха ха ами ваничката с душа ха ха взимали са от най евтиното стаята която се дава става за гардеробна взимат клиентите съвсем за балъци .На мен определено не ми харесва никак за локация да не говорим.
    "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• е какво му е хубавото на този комплекс - да живееш кръстовището на на бул. България и Каблешков - на прахоляците и данданията - не бих си купил и на 500 евро там...

Коментар

• Първоначално изпратено от sunlight
        Ето един готов комплекс с довършителни на цени 1100 Eur. Може би с пазарлък ще падне на 1000-900. Не правя реклама, просто такива оферти допреди нямаше на пазара.

http://nocache.mirela.bg/imoti/%D0%A...ffer85723.html
        Хубаво, само дето много товарят с общите части. Повече от 25% са!!!

Коментар

• Общо взето всичко е добро ако може да си го позволиш и ти трябва.

Супер, отдавна не се беше случвало да се постне нещо ново за коментар тука.
          За мен, градинките си остава едно от малкото смислени проектчета с общ двор лишен от коли.

Не се зане дали на общо събрание няма да се вземе решение двора да се зачъкали,
          обезобрази и заМПС-и

Коментар

• Ебати и общите части, чзп 110 м2, а ми продават 149! И тва за 174к или 1580 евро / м2 чиста площ. Тия май и Джъмбото са включили като общи части

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
              Ар, това което споменаваш са цени от края на лятото, нещо си в грешка приятел
              Бате,

Това са цените, които видях в сайта към който е линка. Бях там три минути преди да постна коментара.

Виж и ти:

http://nocache.mirela.bg/imoti/Прода...ffer89358.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir
                Първоначално изпратено от sunlight
                Ето един готов комплекс с довършителни на цени 1100 Eur. Може би с пазарлък ще падне на 1000-900. Не правя реклама, просто такива оферти допреди нямаше на пазара.

Закво са тия големи общи тераси на последния етаж? Да ходиш до съседа като ти свърши бирата ли ?
                Комплекса е супер и предлага няколко екстри:
                - Възможност да пазаруваш в магазина отдолу докато сумнамбулстваш
                - Да си пръв на авто-мивката на OMB
                - Опашка да не видиш на ОМВ
                - Да броиш ускоряващите машини към Бояна преди заспиване вместо овще

Иначе за офис не е зле.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                  Много големи общите чсти бе.Баси.
                  Пентхауса е голяма изгъзица.
                  Апартамент 17, 4-СТАЕН апартамент, МНОГОСТАЕН апартамент, 915.01 m2, (Застроена площ 726.56 m2), ? 1 352 000.

Като гледам снимките, от терасата има стълба за покрива. Може да си сложиш маса за тенис и да си играеш .

Да бех някой да се чуди къде да си пръска парите, щех да го зема.

П.П. Да беха снимали подземния гараж когато няма вода в него, мисля по-добре щеше да е за рекламни цели .

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                    Много големи общите чсти бе.Баси.
                    ...

Коментар

• Припомни си началото на темата тогава и ще видиш кой за какво се е борил.

Коментар

• Първоначално изпратено от alexa_blue
                        Забелязвате ли кои от преди активните фенове на Уинслоу вече ги няма? Ясно кои са били агентите на фирмата във форума. И сега, като напуснаха/ги напуснаха ... Спряха да подклаждат темата :-) Мога да се сетя поне за 3-ма.
                        Не

Коментар

• Много големи общите чсти бе.Баси.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir
                            Първоначално изпратено от sunlight

Закво са тия големи общи тераси на последния етаж? Да ходиш до съседа като ти свърши бирата ли ?
                            Разбрах, тове е петстаен пентхаус най-вероятно. Цените са примамливи, ако се плаща само застроената площ, но като гледам, че 1/4 е общи части ми става лошо.

Коментар

Защо имам чуството, че всичко е свободно в този комплекс. Но пък, ако някой се нанесе ще стане домоуправител и касиер. Ша върти целия комплекс. [/img]

Коментар

Коментар

Working...
                                X