IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комплекси от затворен тип - мнения

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз само гледам мача отстрани...засега

Коментар

• Ей Джони, ти от кога не беше писал в тази тема...

Коментар

• Доклокто знам още няма разрешение за строеж на въпросната "Белла виста" на "Аспекти", я го почнат, я не...

Коментар

• Станишев: ”Пушенето” е политизирано

Може ли "икономическата" мисъл на съвременна българия да коментира днешните събития и какъв ще е евентуалния отглас от тях...????

Коментар

• Барбуков щял да почва нещо ново в района?

http://www.imotiaspecti.eu/?go=proje...s&projectId=64

дали има повече инфо някъде.

Коментар

• и всички тия компании оперират на българският пазар, та май се бъркам нещо за коя по точно споделят хората с кредите

Коментар

• Първоначално изпратено от ctu
                Първоначално изпратено от voodooHunter
                Иначе за барбекютата, пред моята панелка има готина поляна, къде ще ходим до онова земетръсно мочурище... Хайде в Младост.
                Става,
                само да не изригне Витоша, че Младост му е на път (уф и 1/2 от София)
                Ще отбием един поток лава за цър пър и ще си викнем
                ансамбал нестинарки от околоврсното

http://land.bg/?gg=3&hh=4&ll=485&jj=1
                Тия от Райфа, като са толкова сигурни в нещата да почнат да финансират на -5 процента. Отиваш подписват и те кешват.
                Левонката и той беше по тлевизиите тая седмиа. Според него хубавите проекти няма да закъсат. Тия май се събират на по чашка и забравят че ги снимат докото говорят.

Убаво де, аман от експерти:
                1. цените няма да падат
                2. ще поевтинеят панелките
                3. ще се появят фалиращи строители и ще правят дъмпинг
                ..... и т.н.

Сега какво се опитват да кажат? Не е ли по добре да се скрият по дупките,
                като скриха рекламите си от телевизиите
                "Според Нойраутер купувачите в България вече търсят качество в строителството и в този аспект кризата ще се отрази негативно на тези инвеститори, които не предлагат добри продукти."

То май самите те не си вярват на това.
                И то каква стана тя трябва да седя и се питам, градинките качествен ли са или не?
                Каквото и да си отговоря пак няма да е вярно, защото едно си банка знае
                едно си банка бае. Добре че не чиня от тях.

Един безплатен съвет от мен към райфа.
                Раздавайте безплатно кафе и кроасани на желаещите кредити, назначете си заклети гадателки и си уволнете другите служители като започнете от ръководните кадри. Така банката ви ще просперира и просперирааААА.
                тоз пък, братле знаеш ли колко компании по света (Германия и Австрия) имат в иметоси Райфайзен? То всъщност и в Бг-то (преди светлия комунизъм да се появи) е имало кооперации тип Райфайзен, ама нейсе - понякога едното няма много общи неща с другото (ама ти си брокерче - би следвало да си познаваш колегите, налЕ?) Четете малко и после драскайте, че иначе като чуеш Козлодуй за .уй ли се сещаш и него ли поздравяваш, а страшният адмирал Куроедов кво ли прави по цял ден горкия с тази показателна фамилия
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• това беше супер

Коментар

• ctu, усещам някакво напрежение и негативизъм у теб спрямо милата ни консервативна и стабилна банкерска общност. Ако искаш да се повеселиш виж това:

http://www.youtube.com/watch?v=z-oIMJMGd1Q

имаше го и с български субтитри, но не го откривам сега :-)

Коментар

• Ако ще се забавляваме, аз ще почна от тук
                      http://spyder.brp.com/en-CA/See/Can-Am/Showroom/Index
                      после
                      http://www.campagnamotors.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от ap
                        Първоначално изпратено от voodooHunter
                        Волво XC60 D5 е това, което имам предвид аз, е вярно не е V8...
                        Волво са страхотни автомобили, но според мен са с най-лошо съотношение цена/качество. Откакто са под крилото на Форд не получаваш достатъчно за парите, които даваш. Нещо подобно се случва и със Сааб след придобиването им от GM.
                        Интересно ми е дали, в крайна сметка, САЩ ще налеят пари и в автомобилостроителите. Положението там е повече от драматично...
                        За Сааб бих се съгласил - аз ги обмислях и тях навремето, но те наистина са доста по-скъпи от нормалното. Цената от 40К за Волво S40 обаче твърдя, че е доста балансирана. И автомобилът е наистина добър.

Коментар

• http://www.bulgariancapitalpropertie..._view&id=55405

тия допреди месец и нещо предлагаха над 100ап а сега 42
                          май пестят и от уеб-дизайнери

Коментар

• Първоначално изпратено от voodooHunter
                            Иначе за барбекютата, пред моята панелка има готина поляна, къде ще ходим до онова земетръсно мочурище... Хайде в Младост.
                            Става,
                            само да не изригне Витоша, че Младост му е на път (уф и 1/2 от София)
                            Ще отбием един поток лава за цър пър и ще си викнем
                            ансамбал нестинарки от околоврсното

http://land.bg/?gg=3&hh=4&ll=485&jj=1
                            Тия от Райфа, като са толкова сигурни в нещата да почнат да финансират на -5 процента. Отиваш подписват и те кешват.
                            Левонката и той беше по тлевизиите тая седмиа. Според него хубавите проекти няма да закъсат. Тия май се събират на по чашка и забравят че ги снимат докото говорят.

Убаво де, аман от експерти:
                            1. цените няма да падат
                            2. ще поевтинеят панелките
                            3. ще се появят фалиращи строители и ще правят дъмпинг
                            ..... и т.н.

Сега какво се опитват да кажат? Не е ли по добре да се скрият по дупките,
                            като скриха рекламите си от телевизиите
                            "Според Нойраутер купувачите в България вече търсят качество в строителството и в този аспект кризата ще се отрази негативно на тези инвеститори, които не предлагат добри продукти."

То май самите те не си вярват на това.
                            И то каква стана тя трябва да седя и се питам, градинките качествен ли са или не?
                            Каквото и да си отговоря пак няма да е вярно, защото едно си банка знае
                            едно си банка бае. Добре че не чиня от тях.

Един безплатен съвет от мен към райфа.
                            Раздавайте безплатно кафе и кроасани на желаещите кредити, назначете си заклети гадателки и си уволнете другите служители като започнете от ръководните кадри. Така банката ви ще просперира и просперирааААА.

Коментар

• Първоначално изпратено от voodooHunter
                              Волво XC60 D5 е това, което имам предвид аз, е вярно не е V8...
                              Волво са страхотни автомобили, но според мен са с най-лошо съотношение цена/качество. Откакто са под крилото на Форд не получаваш достатъчно за парите, които даваш. Нещо подобно се случва и със Сааб след придобиването им от GM.
                              Интересно ми е дали, в крайна сметка, САЩ ще налеят пари и в автомобилостроителите. Положението там е повече от драматично...

Коментар

• Волво XC60 D5 е това, което имам предвид аз, е вярно не е V8...

Коментар

Working...
                                X