IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комплекси от затворен тип - мнения

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хубаво де,

ако техен клиент е взел заем да им плати до момента а те спрат да строят.
    Лихвите платени по заема от клиента до момента дане би да са му печалба.
    Ако е нямало проект, клиента е нямало да взима заем.
    Ако е имал пари и ги е държал парите на влог, загубените лихви какво са му.
    Както те имат правото да искат повече от 10%, така и клиента има същото право.

Аз все още мисля, че ще го построят. ГБС не се оставят строят и те имат договор,
    не са "бай Иван".

Коментар

• Това биха били претърпени загуби по-скоро. Я си прочети договора пак. В случай, че си наясно с обезщетяването на вредите.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
        Абе те на далавера няма да са това е ясно.Но ако се откажат мисля ,че освен тези 10 % може да им искат и още неустойки незнам какъв им е договора ! Дано да греша и да стигнат до споразумение най-искренно им го пожелавам !

Договор, като договор. Осен неустойките има клауза вяка страна може да съди другата за пропуснати ползи. Останалото според кой е по по най

Коментар

• Да е жив и здрав г-н Мекушин, Господ здраве да му дава

Добре че е той за да живне форума като за последно тази година.

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
            Първоначално изпратено от bate Goiko
            Първоначално изпратено от Negramoten
            Първоначално изпратено от ap
            Значи г-н Мекушин вече ни намали цените с 15-20%... А?
            Ми то себестойността се е запътила да пада двойно, така че може и с цел да ви запазят като клиенти да ви пуснат аванта и без да се пазарите... знае ли човек...
            Доста невероятно ми изглежда при вече сключен договор и дадена първоначална вноска някой да ти намали цената ? Ама, дано.....
            Прав си, че е доста невероятно, но при когато материалите и труда поскъпваха, то много договори при покупка на зелено се сключваха с уговорката за промяна на цента.
            Сега положението е точно обратното, а клиентите са дали само 10% и винаги могат да си тръгнат. При предишния случай е нямало къде да ходят, защото при такава промяна и цените на конкурентите са станали по-високи, а сега лесно могат да намерят отстъпка над 10% за сходен продукт и дефакто да са на далавера...
            Абе те на далавера няма да са това е ясно.Но ако се откажат мисля ,че освен тези 10 % може да им искат и още неустойки незнам какъв им е договора ! Дано да греша и да стигнат до споразумение най-искренно им го пожелавам !

Коментар

Ми то себестойността се е запътила да пада двойно, така че може и с цел да ви запазят като клиенти да ви пуснат аванта и без да се пазарите... знае ли човек...
              Доста невероятно ми изглежда при вече сключен договор и дадена първоначална вноска някой да ти намали цената ? Ама, дано.....
              Прав си, че е доста невероятно, но при когато материалите и труда поскъпваха, то много договори при покупка на зелено се сключваха с уговорката за промяна на цента.
              Сега положението е точно обратното, а клиентите са дали само 10% и винаги могат да си тръгнат. При предишния случай е нямало къде да ходят, защото при такава промяна и цените на конкурентите са станали по-високи, а сега лесно могат да намерят отстъпка над 10% за сходен продукт и дефакто да са на далавера...

Коментар

Зависи от размера на първоначалната вноска.
                Нашата е 10% и, струва ми се, отваря добри възможности за преговори.
                Ще видим...

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten

Коментар

• Първоначално изпратено от ap

Коментар

• Значи г-н Мекушин вече ни намали цените с 15-20%... А?

Коментар

• лелееее.... направо нямам думи...

Коментар

• http://pazari.dnevnik.bg/show/602598/

"през 2009 г. разликата в цените ще е поне 15 - 20%, а най-засегнати ще бъдат кварталите без инфраструктура. Заради икономическата криза и затегнатото кредитиране ни очаква процес на повсеместно поевтиняване на апартаментите, включително и вече готови, прогнозира Иван Мекушин, управител на "Уинслоу груп".

"Кризата връща на мода малките кооперации, които са по-малко рискови, мегакомплексите остават за бъдещето, добави Пехливанов. Много трудно сега някой ще се реши да вложи 100 млн. евро вместо 2 млн. евро, смятат и от"Уинслоу груп", които строят мегакомплекс в София."

Ами сега? Ласка хубаво че е там.
                          Мекушин коледни примоции ли ще раздава?

Коментар

• А как да няма - Ласка е там :-). Всеки началник трябва да може да върши работата на подчинените си. Както се казва не само войниците носят в мешката маршалски жезъл, но и маршалите си пазят войнишките пагони, че времената се менят...

Коментар

• Първоначално изпратено от ctu
                              Отбора май е запразнил вече?
                              Кой отбор, те май в селс отдела не останаха хора...

Коментар

• Отбора май е запразнил вече?

Коментар

Working...
                                X