Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Комплекси от затворен тип - мнения
Collapse
X
-
За много години и от мен,
много здраве на всички съфорумници.
Tъкмо се прибирам от строежа, добре се поразходих из него.
Аз съм много доволен от видяното. Стъпих на моя етаж доста по-рано
от очакваното.
ГБС-то, студ не го лови. Бачкат по армировката, надявам се да не наливат бетон в това време.
Мен ме обвзе як смях след като се разходих на място из строежа и се сетих
за коментарите във форума: -качество на тухли; -светъл отвор;
-паркоместа и тн. Бая време съм затрил в глупости.
ap, като остане време ще пратя снимки
Коментар
-
Не мисля, че е голяма драма дето махат селъри. Ако няма да имат нови мащабни строителни дейности направо си е в реда на нещата да им се редуцира популацията. Има селъри минали в други отдели.
Скоро ще се разбере какво ще става.
Щом Ласка е там няма страшно.
Поне за сега не са си намлили капитала на фирмата
Коментар
-
Получих мейл, че новият ми контакт пърсън е Ласка... и ми пожелаха весели празници.
Вуду,
Ти май щеше да се виждаш с твоя бивш контакт там. Излезе ли нещо?
Алекса е много права. Ще си поговоря тези дни с адвоката да видим какви са възможните последици отвъд първоначалните 10%, ако не успеем да се споразумеем.
В Уинслоу уволняват продавачите, за да наемат адвокати и да се борят с нас... :-)
Коментар
-
Без коментар,
като се нанеса ще давам мнения. Каквото и да кажа сега, ще се почне същата както преди.
В малките кооперации сигурно няма проблеми, а в къщите съвсем?
За мен лично, сграда, комплекс или къща трябва да си имат ангажиран
човек или фирма да се грижи за нещата, а за това си трябва кеш
иначе гориш от към свободно време.
Ще видя как ще тръгнат нещата при нас.
За момента знам как Уинслоу си поддържат комплексите в Банско и съм доволен.
http://news.expert.bg/?id=208170
"Фокусираме се главно върху нови проекти, засилваме интересите си в областта на земеделието и енергетиката, развиваме и услугата "управление на собствеността", уточняват от компанията."
За да събират пари отдавна са загряли, че трябва да предлагат качествена услуга.
Тамън, като не се очертава да стартират нови строителни проекти няма да се вкарват в излишни драми и ще се концентрират в избутването на Градинките колкото и да е трудно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlodeiaVodoo- страхотен коментар...това за мешката беше много хубаво....Колкото до цитираните проценти намаление, на мен ми е много интересно и ще следя процеса изкъсо...
Вчера четох някъде мнение, че идеята за комплекси от затворен тип запада като цяло. Вие какво мнение имате по въпроса?
Коментар
-
Не е с монополист. Значи си имал възможност да се договориш преди да го подпишеш. Така ще се договориш и сега. И глупости за пропуснати ползи не си въобразявай.
Това е обикновен договор - предоговарят се всички условия, договорът се прекратява или остава при тези условия... Имаш доста възможности, а ти пак - съд, та съд! Колко пъти да ти казвам, че не си прав?!?!? Скоро пак имахме такъв спор.
От друга страна, ентусиасти като теб дават хляб на нас :-)
Коментар
-
Ако е имал пари, е нямало да тегли заем. Загуби са, тук нямаш ползи. Друг е въпросът, че трябва да са реално претърпени.
И кой те е карал да се хващаш на този договор? Според ЗЗД договорът е със сила на закон между страните, както и всякакви последващи изменения. Гориш.
Аз ако представлявм Уинслоу, ще те изям с парцалите ;-)
Коментар
Коментар