......
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Комплекси от затворен тип - мнения
Collapse
X
-
Уинслоу яко кампания в медиите правят. Едни цени днес в 24 часа са наизвадили - панелките в младост ги дават по 950 евар на квадрат, да се чудиш и да се маеш кой сключва сделки на такива цени?! И в южните райони цените падали само с 5%, там всичко наред било. Направо трябва да се завтечем и да изкупим целия комплекс на 1200 евра на квадрат. Какви мечти...
http://www.24chasa.bg/Default.asp?st...&id=21&iy=2009
http://www.24chasa.bg/Default.asp?st...&id=21&iy=2009
Коментар
-
Като казах, че не става, имах предвид, че си има механизми за ограничаване на подобни действия, а и всичко си го пише в договорите и в общите условия на банката.
И що за не-умно парче ще си да подпишеш договор за мин. 150 000Е и да не го прочетеш???? Малко ще ти е да си върнеш вземането тройно. Сигурна съм, че знаеш какво е ККИ (кьорав карти не играе).
Коментар
-
Пастире, пиши на Кунева като ти дойде до главата. Аз договорите си ги чета. И не не са пребили мен а един човечец с една дачия. Подписал им е запис на заповед след като са го пребили пред собствения му вход един месец след катастрофака, която се покрива от гражданската му отговорност. Та така в страната членка на ЕС. Не ти го пожелавам.
Коментар
-
pastir
Първоначално изпратено от voodooHunterПървоначално изпратено от alexa_blueНеоснователно обогатяване - вземат двойно. Не става.
Нормалната ипотека е 10 пъти по-сигурна и добра. А който не може да си я позволи по-добре да не играе рисково.
Колкото до мутрите, сигурен съм, че не са те пребили (или който там визираш) заради обезщетението, ами просто защото си ги праснал и са решили да се направат на отворени пред русата мадама, която ги е ескортирала.
Нема се пУашиш само... това са нормални неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alexa_blueНеоснователно обогатяване - вземат двойно. Не става.
Нормалната ипотека е 10 пъти по-сигурна и добра. А който не може да си я позволи по-добре да не играе рисково.
Коментар
-
pastir
Първоначално изпратено от voodooHunterПървоначално изпратено от master of the seven seasТова е по-добрата схема за теб,като потребител. Ако имаш поблем с плащанията, НИ остава за банката И НЕ ТЕ ТЪРСЯТ повече. Ако банката фалира,друга и взема активите и схемата продължава. Ако имаш проблем с плащанията,ще можеш да си предоговориш условията и то по-добри,защото никой не иска да губи платежоспособни клиенти.
По този начин действат банките на запад от Трън,ама трябва човек да се замисли. В този случай,банката контролира качеството и сроковете. И предприемача го завършва,защото първо е работата,а после са джиповете и любовниците.
А ако великата и славна евентуална банка сдаде багажа, защо новата банка трябва да се съобразява с мен? Те ще вземат един апартамент, който е техен (актив на фалиралата банка) и ще имат един длъжник, мен. Защо трябва да ми дават апартамента?
Как да стане тая работа?
Коментар
-
Ти какво ще им дължиш, не разбрах?
Първоначално изпратено от voodooHunterПървоначално изпратено от master of the seven seasТова е по-добрата схема за теб,като потребител. Ако имаш поблем с плащанията, НИ остава за банката И НЕ ТЕ ТЪРСЯТ повече. Ако банката фалира,друга и взема активите и схемата продължава. Ако имаш проблем с плащанията,ще можеш да си предоговориш условията и то по-добри,защото никой не иска да губи платежоспособни клиенти.
По този начин действат банките на запад от Трън,ама трябва човек да се замисли. В този случай,банката контролира качеството и сроковете. И предприемача го завършва,защото първо е работата,а после са джиповете и любовниците.
А ако великата и славна евентуална банка сдаде багажа, защо новата банка трябва да се съобразява с мен? Те ще вземат един апартамент, който е техен (актив на фалиралата банка) и ще имат един длъжник, мен. Защо трябва да ми дават апартамента?
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seasТова е по-добрата схема за теб,като потребител. Ако имаш поблем с плащанията, НИ остава за банката И НЕ ТЕ ТЪРСЯТ повече. Ако банката фалира,друга и взема активите и схемата продължава. Ако имаш проблем с плащанията,ще можеш да си предоговориш условията и то по-добри,защото никой не иска да губи платежоспособни клиенти.
Коментар
-
Това е по-добрата схема за теб,като потребител. Ако имаш поблем с плащанията, НИ остава за банката И НЕ ТЕ ТЪРСЯТ повече. Ако банката фалира,друга и взема активите и схемата продължава. Ако имаш проблем с плащанията,ще можеш да си предоговориш условията и то по-добри,защото никой не иска да губи платежоспособни клиенти.
Първоначално изпратено от voodooHunterПървоначално изпратено от ctu
И какво правим ако банката фалира?!!! Ти оставаш с едно кредитче за 50-60-70% апартамент и БЕЗ АПАРТАМЕНТ. Страшна схема думи нямам. Целия риск при клиента. Да забравят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ctu
И какво правим ако банката фалира?!!! Ти оставаш с едно кредитче за 50-60-70% апартамент и БЕЗ АПАРТАМЕНТ. Страшна схема думи нямам. Целия риск при клиента. Да забравят.
Коментар
Коментар