IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комплекси от затворен тип - мнения

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ......

Коментар

• Градът на фонтаните вече публично дава 790 евро на квадрат цена :-). Другите продавачи да не се ослушват дълго, че да не изпаднат от хорото...

Коментар

• ......

Коментар

• Уинслоу яко кампания в медиите правят. Едни цени днес в 24 часа са наизвадили - панелките в младост ги дават по 950 евар на квадрат, да се чудиш и да се маеш кой сключва сделки на такива цени?! И в южните райони цените падали само с 5%, там всичко наред било. Направо трябва да се завтечем и да изкупим целия комплекс на 1200 евра на квадрат. Какви мечти...

http://www.24chasa.bg/Default.asp?st...&id=21&iy=2009

http://www.24chasa.bg/Default.asp?st...&id=21&iy=2009

Коментар

• Като казах, че не става, имах предвид, че си има механизми за ограничаване на подобни действия, а и всичко си го пише в договорите и в общите условия на банката.
            И що за не-умно парче ще си да подпишеш договор за мин. 150 000Е и да не го прочетеш???? Малко ще ти е да си върнеш вземането тройно. Сигурна съм, че знаеш какво е ККИ (кьорав карти не играе).

Коментар

• Пастире, пиши на Кунева като ти дойде до главата. Аз договорите си ги чета. И не не са пребили мен а един човечец с една дачия. Подписал им е запис на заповед след като са го пребили пред собствения му вход един месец след катастрофака, която се покрива от гражданската му отговорност. Та така в страната членка на ЕС. Не ти го пожелавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от voodooHunter
                Първоначално изпратено от alexa_blue
                Неоснователно обогатяване - вземат двойно. Не става.
                То не стават и много други работи - например мутри да те млатят за пари за катастрофа при положение че има гражданска отговорност, но напоследък се случва. А като подпишеш договор, който не си чел може да ти се случи всичко - и тройно вземане може.

Нормалната ипотека е 10 пъти по-сигурна и добра. А който не може да си я позволи по-добре да не играе рисково.
                Тоз пък. Европата е помислила и за тия смотаняци, които не четат какво подписват. Има си лимит до който могат да те натоварят... Очевадни злоупотреби с потребителите са нещо недупостимо в страна-членка на ЕС.

Колкото до мутрите, сигурен съм, че не са те пребили (или който там визираш) заради обезщетението, ами просто защото си ги праснал и са решили да се направат на отворени пред русата мадама, която ги е ескортирала.
                Нема се пУашиш само... това са нормални неща.

Коментар

• Първоначално изпратено от alexa_blue
                  Неоснователно обогатяване - вземат двойно. Не става.
                  То не стават и много други работи - например мутри да те млатят за пари за катастрофа при положение че има гражданска отговорност, но напоследък се случва. А като подпишеш договор, който не си чел може да ти се случи всичко - и тройно вземане може.

Нормалната ипотека е 10 пъти по-сигурна и добра. А който не може да си я позволи по-добре да не играе рисково.

Коментар

• Неоснователно обогатяване - вземат двойно. Не става.

Коментар

• Първоначално изпратено от voodooHunter
                      Първоначално изпратено от master of the seven seas
                      Това е по-добрата схема за теб,като потребител. Ако имаш поблем с плащанията, НИ остава за банката И НЕ ТЕ ТЪРСЯТ повече. Ако банката фалира,друга и взема активите и схемата продължава. Ако имаш проблем с плащанията,ще можеш да си предоговориш условията и то по-добри,защото никой не иска да губи платежоспособни клиенти.
                      По този начин действат банките на запад от Трън,ама трябва човек да се замисли. В този случай,банката контролира качеството и сроковете. И предприемача го завършва,защото първо е работата,а после са джиповете и любовниците.
                      Хайде да го гледаме от законова гледна точка, понеже съм на изток от трън. Защо ако спра да си плащам губя само НИ? Дали го пише в договора с банката, защото според мен може да не го пише - единия от вариантите предложени ми преди 1 година беше точно такъв, и на всичко отгоре докато апартамента не станеше готов на кота било се плащаха само лихви без главница.

А ако великата и славна евентуална банка сдаде багажа, защо новата банка трябва да се съобразява с мен? Те ще вземат един апартамент, който е техен (актив на фалиралата банка) и ще имат един длъжник, мен. Защо трябва да ми дават апартамента?
                      Тия работи, дето ги обясняваш ми се струват фантасмагорични. Зимат ти апартамента (при положение, че си плащаш), пък и им дължиш остатъка от заема?

Как да стане тая работа?

Коментар

• Първоначално изпратено от boogie
                        Ти какво ще им дължиш, не разбрах?
                        Ами един небрежен заем за 50% апартамент. Примерно 60К евро.

Коментар

• Ти какво ще им дължиш, не разбрах?

Първоначално изпратено от voodooHunter
                          Първоначално изпратено от master of the seven seas
                          Това е по-добрата схема за теб,като потребител. Ако имаш поблем с плащанията, НИ остава за банката И НЕ ТЕ ТЪРСЯТ повече. Ако банката фалира,друга и взема активите и схемата продължава. Ако имаш проблем с плащанията,ще можеш да си предоговориш условията и то по-добри,защото никой не иска да губи платежоспособни клиенти.
                          По този начин действат банките на запад от Трън,ама трябва човек да се замисли. В този случай,банката контролира качеството и сроковете. И предприемача го завършва,защото първо е работата,а после са джиповете и любовниците.
                          Хайде да го гледаме от законова гледна точка, понеже съм на изток от трън. Защо ако спра да си плащам губя само НИ? Дали го пише в договора с банката, защото според мен може да не го пише - единия от вариантите предложени ми преди 1 година беше точно такъв, и на всичко отгоре докато апартамента не станеше готов на кота било се плащаха само лихви без главница.

А ако великата и славна евентуална банка сдаде багажа, защо новата банка трябва да се съобразява с мен? Те ще вземат един апартамент, който е техен (актив на фалиралата банка) и ще имат един длъжник, мен. Защо трябва да ми дават апартамента?

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas

Коментар

• Това е по-добрата схема за теб,като потребител. Ако имаш поблем с плащанията, НИ остава за банката И НЕ ТЕ ТЪРСЯТ повече. Ако банката фалира,друга и взема активите и схемата продължава. Ако имаш проблем с плащанията,ще можеш да си предоговориш условията и то по-добри,защото никой не иска да губи платежоспособни клиенти.

Първоначално изпратено от voodooHunter
                              Първоначално изпратено от ctu
                              Чудесна схема е описана тук. това с мазилките и прочие. Апартамента до края на епопеята е собственост на банката, а не твоя с ипотека в полза на банката.

И какво правим ако банката фалира?!!! Ти оставаш с едно кредитче за 50-60-70% апартамент и БЕЗ АПАРТАМЕНТ. Страшна схема думи нямам. Целия риск при клиента. Да забравят.

Коментар

• Първоначално изпратено от ctu
                                Чудесна схема е описана тук. това с мазилките и прочие. Апартамента до края на епопеята е собственост на банката, а не твоя с ипотека в полза на банката.

И какво правим ако банката фалира?!!! Ти оставаш с едно кредитче за 50-60-70% апартамент и БЕЗ АПАРТАМЕНТ. Страшна схема думи нямам. Целия риск при клиента. Да забравят.

Коментар

Working...
                                X