Първоначално изпратено от eli.bb
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Y-Tong или тухли четворки за едноетажна къща?
Collapse
X
-
AfterDark
Първоначално изпратено от R.I.P.Първоначално изпратено от zlodeiaTuhlata si e tuhla,az sam za neia na 100 %.Iskam da popitam kakvo mislite za wytreshnata izolacia,dobra li e s kakvo e nai- dobre da se napravi? Predvaritelno blagodarq
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlodeiaTuhlata si e tuhla,az sam za neia na 100 %.Iskam da popitam kakvo mislite za wytreshnata izolacia,dobra li e s kakvo e nai- dobre da se napravi? Predvaritelno blagodarq
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от R.I.P.Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от R.I.P.Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от zlodeiaTuhlata si e tuhla,az sam za neia na 100 %.Iskam da popitam kakvo mislite za wytreshnata izolacia,dobra li e s kakvo e nai- dobre da se napravi? Predvaritelno blagodarq
При вътрешната са възможни 3 проблема, като всичките съм ги виждал в реалността:
1) Губиш пространство
2) Не можеш да си ковеш пирони по изолираните стени
3) Ако ватата не е хидроизолирана добре (а това в БГ много често го осират) се задържа влага и почва да смърди
Коментар
-
Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от R.I.P.Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от zlodeiaTuhlata si e tuhla,az sam za neia na 100 %.Iskam da popitam kakvo mislite za wytreshnata izolacia,dobra li e s kakvo e nai- dobre da se napravi? Predvaritelno blagodarq
При вътрешната са възможни 3 проблема, като всичките съм ги виждал в реалността:
1) Губиш пространство
3) Ако ватата не е хидроизолирана добре (а това в БГ много често го осират) се задържа влага и почва да смърди
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от R.I.P.Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от zlodeiaTuhlata si e tuhla,az sam za neia na 100 %.Iskam da popitam kakvo mislite za wytreshnata izolacia,dobra li e s kakvo e nai- dobre da se napravi? Predvaritelno blagodarq
1) Губиш пространство
Коментар
-
Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от zlodeiaTuhlata si e tuhla,az sam za neia na 100 %.Iskam da popitam kakvo mislite za wytreshnata izolacia,dobra li e s kakvo e nai- dobre da se napravi? Predvaritelno blagodarq
1) Губиш пространство
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от zlodeiaTuhlata si e tuhla,az sam za neia na 100 %.Iskam da popitam kakvo mislite za wytreshnata izolacia,dobra li e s kakvo e nai- dobre da se napravi? Predvaritelno blagodarq
1) Губиш пространство
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarcoПървоначално изпратено от nns........, иначе с каквито и тухли да я построиш няма да падне 30-40г. ако и е здрав покрива.
Пак нещо грешиш в картинката! Защо тръгваш от здравият покрив?
В анализите си първо тръгвай ЗАДЪЛЖИТЕЛНО от здравите основи... едва тогава продължавай нагоре! (основи - стени - покрив)... Нямаш ли основи - скоро и покривът ще се разплеска долу, независимо, че ще си остане здрав!...))
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЗабраванИтонг не съм ял, не знам далие ели не е канцерогенен. Но за мазилките - виждал съм на Запад такова яко чудо, пет минути бъхтиш на едно място с Cango-то и не поддава, свредлото с видия грее, на мазилката не й пука, страхотно! Е, не знам там от кофи или кофички е била, ама сигурно и тук навлизат. Тухли единички + изолация отвътре + 10 реда арматура и да не ти пука. Мой човек си построи такава - бомба да й пуснеш, ще отскочи без поражения. Честна пионерска! ;-)
Коментар
-
Итонг не съм ял, не знам далие ели не е канцерогенен. Но за мазилките - виждал съм на Запад такова яко чудо, пет минути бъхтиш на едно място с Cango-то и не поддава, свредлото с видия грее, на мазилката не й пука, страхотно! Е, не знам там от кофи или кофички е била, ама сигурно и тук навлизат. Тухли единички + изолация отвътре + 10 реда арматура и да не ти пука. Мой човек си построи такава - бомба да й пуснеш, ще отскочи без поражения. Честна пионерска! ;-)
Коментар
Коментар