IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете:Искам още един апартамент

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    Цялата работа е, че този човек е много дребнав и злобен и понеже разкрих някои неща за житието-битието му, сега не изпуска случай да ме обиди!
    Пише се счетоводител, но заедно с един друг коментатор го видяхме, че не разбира математически формули. Пише се и брокер, а е занулил само собствените си имоти и така нататък.....Не желая да си контактувам с него, много ниска топка е. Та той не пише по темата, а само се хваща за някои глупости....., тролско поведение.

Да си дойдем на темата:
    Предимствата да отдаваш като юридическо лице е безспорна, но аз се чудя защо не се появяват опитни в отдаването западни фирми и не купуват сградите в големите градове още на зелено целите и след това не ги отдават.
    Ще подмина квалификациите, относно скромната ми личност.
    Дай да те чуем тогава по-темата...
    Дай три причини, рентването като ЮЛ да е по-изгодно от това като физическо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools

Какъв е този инбрийдинг дето забърка,бре
      Цялата работа е, че този човек е много дребнав и злобен и понеже разкрих някои неща за житието-битието му, сега не изпуска случай да ме обиди!
      Пише се счетоводител, но заедно с един друг коментатор го видяхме, че не разбира математически формули. Пише се и брокер, а е занулил само собствените си имоти и така нататък.....Не желая да си контактувам с него, много ниска топка е. Та той не пише по темата, а само се хваща за някои глупости....., тролско поведение.

Да си дойдем на темата:
      Предимствата да отдаваш като юридическо лице е безспорна, но аз се чудя защо не се появяват опитни в отдаването западни фирми и не купуват сградите в големите градове още на зелено целите и след това не ги отдават.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirandi
        Верно, имайки впредвид, че си идиот, нищо чудно и тая дивотия да си направил. Трябваше да се сетя и сам
        Ако вляза в тона ти, трябва да те нарека "гнусен мангал", но аз няма да го направя, защото ти за мен си просто един недобронамерен човек от ромски произход с майчин турски

Коментар

• Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение
          Дохода от рентиерство е най-сладкиият доход. Но защо почти винади по подразбиране говорим за физическо лице? Нима при една подходяща схема ЮЛ не е по-подходящо да рентиерства?
          …разбира се, че през ЮЛ е най комфортно, лично аз още не съм направил прехвърлянето ... но го планирам на един по следващ етап….
          Last edited by razbiratel; 14.09.2013, 21:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
            Много пъти съм си мислел, че се правиш на идиот.
            Явно съм бъркал, ти си си идиот.
            Говорех за тръбни пътища и в двете ситуации, а не за радиатори и външни тела.
            Още да обеснявам ли ???
            А ти защо си помисли, че не съм оставил места за тръбни пътища?!

Коментар

Аз не съм виждал да поставят климатици на груб строеж, ама щом казваш
              Много пъти съм си мислел, че се правиш на идиот.
              Явно съм бъркал, ти си си идиот.
              Говорех за тръбни пътища и в двете ситуации, а не за радиатори и външни тела.
              Още да обеснявам ли ???

Коментар

Ми то за да светнеш си требе и акъл, наборе
                Не съм вещ в строителството, но доколкото знам, ако си решил да се отопляваш с парно, първо слагаш тръбите. След това замазваш и шпакловаш.
                Същото е и за климатиците.
                Ама ти си от Пернишко, та колкото повече железа се видят из къщата, толкова по-добре, нали
                Аз не съм виждал да поставят климатици на груб строеж, ама щом казваш

Коментар

Кое точно ти беше толкова смешно, не можах да се светна, ама карай, не за първи път показваш, че си лабилен психически. И да, има коминни тела, ако са ти важни.
                  Ми то за да светнеш си требе и акъл, наборе
                  Не съм вещ в строителството, но доколкото знам, ако си решил да се отопляваш с парно, първо слагаш тръбите. След това замазваш и шпакловаш.
                  Същото е и за климатиците.
                  Ама ти си от Пернишко, та колкото повече железа се видят из къщата, толкова по-добре, нали

Коментар

Ха,ха,хааааааааааааааааааа
                    Вчера те обвиних, че ни си забавен и днес си се поправил :-)
                    Отопление викаш....ами единствено "чудо" ако сложиш, няма се налага на ново шпакловки и външни изолации да поправяш
                    Дано не сте бутнали коминните тела де
                    Сладур, не мога се запра да се хиля, ти си направо излял от оня готин филм"Топло", бря наборе
                    Кое точно ти беше толкова смешно, не можах да се светна, ама карай, не за първи път показваш, че си лабилен психически. И да, има коминни тела, ако са ти важни.

Коментар

Ми толкова ли е трудно да бъдеш коректнен, бре пич ????
                      Нямаш никаква къща, имаш етаж от къща :
                      И антената май не е само твоя
                      Така вече съм по-съгласен, да ти кажа
                      Пич, в радиус 50км. имам 4 къщи. В същия парцел където е новата има и една стара, която отремонтирах.

Коментар

Наборе, пак не си познал съвсем, въпреки, че обичаш да се ровиш в личните истории на хората. Действително къщата ми е съсобственост, действително е проектирана като еднофамилна, но е на два етажа и ние преправихме проекта и отделни входове на етажите.
                        Ако отдам само моя етаж, ще трябва да му взема не повече от 500лв. За цялата къща ни искаха 2К.
                        Нова е, на шпакловка и замаска, отвън с топлоизолация и измазана а в момента се чудя какво отопление да и измисля.
                        Ха,ха,хааааааааааааааааааа
                        Вчера те обвиних, че ни си забавен и днес си се поправил :-)
                        Отопление викаш....ами единствено "чудо" ако сложиш, няма се налага на ново шпакловки и външни изолации да поправяш
                        Дано не сте бутнали коминните тела де
                        Сладур, не мога се запра да се хиля, ти си направо излял от оня готин филм"Топло", бря наборе

Коментар

Наборе, пак не си познал съвсем, въпреки, че обичаш да се ровиш в личните истории на хората. Действително къщата ми е съсобственост, действително е проектирана като еднофамилна, но е на два етажа и ние преправихме проекта и отделни входове на етажите.
                          Ако отдам само моя етаж, ще трябва да му взема не повече от 500лв. За цялата къща ни искаха 2К.
                          Нова е, на шпакловка и замаска, отвън с топлоизолация и измазана а в момента се чудя какво отопление да и измисля.
                          Ми толкова ли е трудно да бъдеш коректнен, бре пич ????
                          Нямаш никаква къща, имаш етаж от къща :
                          И антената май не е само твоя
                          Така вече съм по-съгласен, да ти кажа

Коментар

Не бре, другаде е заровено кучето...
                            Както всички вече знаете, Лорда сам не рискува да купува
                            Всичко му е орташко, най-вече с някой член от родата
                            Та и с таз къщурка е така. Да, ама тя проектирана някога за еднофамилна....
                            Та...явно сега не могат да разделят тоалетната с ортака, затова и десетина годинки вече, паяжини хваща :-)
                            р.р. Абре Лорде, тоя наем за антената твоята част ли е само или и него делите с оратка

Коментар

• Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение
                              И аз знам 3-4 изключително важни причини. И поне още отлкова по-маловажни, но с добър иконимически и юридически ефект. При положение че и една причина е достатъчно за да се вземе едно решение:-)
                              Абре...ти май си като мен...Брокер по призвание и счетоводител по неволя

Коментар

• И аз знам 3-4 изключително важни причини. И поне още отлкова по-маловажни, но с добър иконимически и юридически ефект. При положение че и една причина е достатъчно за да се вземе едно решение:-)
                                Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

Working...
                                X