IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете:Искам още един апартамент

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    Защо си въобразяваш, че лъжа. Просто мислех вариант при който да вземам наем, без да пускам наематели в парцела с новата ми къща и тогава един приятел, като му споделих безумната идея, не се засмя, а се сети, че къщата ми е близо до огромен гараж на таксита от цяла София, който се намира под парка зад къщата ми. Тогава ми докара един бакшо, който монтира антената и оттогава киха 250лв. месечно. Събира такси иот 5 коли.
    Що се отнася до ДО Радомир с колело, нарочно пробвах с моето немско колело с 21 палцови скорости от много висок клас. Купих цялото колело на цената на едни скорости. Даже съм сикурен, че само скоростите са 4-цифрена сума. Та за час и половина, без зор разстоянието се взима с лекота. Пътя през Владая вече не е толкова натоварен заради магистрала "Люлин". Където свършва софийски окръг има едно голямо спускане, което е голям кеф, та чак до Драгичево! Дългото катерене от Бела вода към моста преди "Арбанас", също не ми е проблем поради много високия клас скорости.
    Квадрицепсите ми доста заякнаха и съм сигурен, че ако вкарам едно мае гери на двуметров 20г. момък може да не оцелее.
    От друга страна къщата ми е в идеалния мегатоп локейшън в центъра на Радомир и е разположена върху гранитен блок с размерите от 1км3.
    При земетресението от май миналата година, една керемида не се помести!!!
    Постнах ти вече средни цени на отдаване, казах ти да се информираш за такситата, не го направи, а продължаваш да сипеш обвинения за лъжи и прочее.

Просто мислех вариант при който да вземам наем, без да пускам наематели в парцела с новата ми къща и тогава един приятел, като му споделих безумната идея, не се засмя, а се сети, че къщата ми е близо до огромен гараж на таксита от цяла София, който се намира под парка зад къщата ми. Тогава ми докара един бакшо, който монтира антената и оттогава киха 250лв. месечно. Събира такси иот 5 коли.
    Та възниква въпроса защо не са сложили антената в гаража а са дошли при теб?Досега не бях чувал подполковник да пътува до Радомир с колело ма щом твърдиш.ще се направя че ти вярвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение
      Чета всичко свързано с имоти, злато и сребро, но рядко пиша. Сега обаче като бирен фен и пивовар ще ти кажа: виж колко е бирата в Мюнхен на Октобърфеста или пък в Сан Марино в панорамного заведение където има бира от 45 държави и е с панорамна гледка към Средиземно море и тогава пиши :-)

Уважавам и професионални и дребни рентиери. Все някога някой е тръгнал от нулата.
      Всеки лев, който не е профукан а вложен и носи приход макар и минимален е +

Имам поглед от рентиерстването на офис, жилишни и складови площи в Сф. Не сте прави, че липсват голями фирми за тази цел. Това, че не са явни и на показ не означава, че липсват. Сигурно 90% от този бранш се държи от гърцки фирми.
      Е, колко да струва бирата на Октоберфест бе брат?! По два-три мас-а с вайвурст и бретцел ми излизаше по 35-40 евра! А мас е 1л.!
      И аз обичам много да пия биричка, ама дай да не се лъжем, няма бири като някои вина от по хилядарка. То и бирата не е подходяща за колекция за разлика от виното.
      А и за инвестиция. Е, като краткосрочна за 5 минути може
      Last edited by Лорда; 15.09.2013, 16:35.

Коментар

Ти добре ли си наистина?!?!!??
        Значи, ако посещавам мое любимо заведение дето слушам метъл, може случайно да влезе голям мой контрагент- примерно наемателя ми на панелката и да се вбеси от факта, че ям панирани пилешки кожички със соев сос! Айде стига бе!
        Я ми кажи една бира дето не е долнопробна наборе!? Има ли по-скъпа бира от 5 евра дори в заведение? Доста издишаш , доста си прост!!! Стилът музика има ли отношение към инвестирането, елементарний???

Чета всичко свързано с имоти, злато и сребро, но рядко пиша. Сега обаче като бирен фен и пивовар ще ти кажа: виж колко е бирата в Мюнхен на Октобърфеста или пък в Сан Марино в панорамного заведение където има бира от 45 държави и е с панорамна гледка към Средиземно море и тогава пиши :-)

Уважавам и професионални и дребни рентиери. Все някога някой е тръгнал от нулата.
        Всеки лев, който не е профукан а вложен и носи приход макар и минимален е +

Имам поглед от рентиерстването на офис, жилишни и складови площи в Сф. Не сте прави, че липсват голями фирми за тази цел. Това, че не са явни и на показ не означава, че липсват. Сигурно 90% от този бранш се държи от гърцки фирми.
        Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

Защо си въобразяваш, че лъжа. Просто мислех вариант при който да вземам наем, без да пускам наематели в парцела с новата ми къща и тогава един приятел, като му споделих безумната идея, не се засмя, а се сети, че къщата ми е близо до огромен гараж на таксита от цяла София, който се намира под парка зад къщата ми. Тогава ми докара един бакшо, който монтира антената и оттогава киха 250лв. месечно. Събира такси иот 5 коли.
          Що се отнася до ДО Радомир с колело, нарочно пробвах с моето немско колело с 21 палцови скорости от много висок клас. Купих цялото колело на цената на едни скорости. Даже съм сикурен, че само скоростите са 4-цифрена сума. Та за час и половина, без зор разстоянието се взима с лекота. Пътя през Владая вече не е толкова натоварен заради магистрала "Люлин". Където свършва софийски окръг има едно голямо спускане, което е голям кеф, та чак до Драгичево! Дългото катерене от Бела вода към моста преди "Арбанас", също не ми е проблем поради много високия клас скорости.
          Квадрицепсите ми доста заякнаха и съм сигурен, че ако вкарам едно мае гери на двуметров 20г. момък може да не оцелее.
          От друга страна къщата ми е в идеалния мегатоп локейшън в центъра на Радомир и е разположена върху гранитен блок с размерите от 1км3.
          Постнах ти вече средни цени на отдаване, казах ти да се информираш за такситата, не го направи, а продължаваш да сипеш обвинения за лъжи и прочее.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            За антената да беше излъгал че е на телефонен оператор да ти повярваме.А за Радомир просто няма да го коментирам.Дори дърта циганка ще се изчерви от срам заради тая лъжа.Та от Редута каиш до Радомир били час и половина с коливо????!!!Ми ти за толкова време не мое да излезеш от София!!!!?????И въобще само безумец мое да бичи с коливо през Княжево Черния кос и Владая???!!!!!!!!!!Лорде спри с лъжите бе момче.Казах ти че тоя район го познавам доста добре.

Коментар

Бате Пешо разсмиваш ме направо! Антената е на къщата ми в София. Питай колко вземат наемодатели на антени за таксита, информирай се и тогава пиши тук.
              Що се отнася до разстоянието до Радомир, вземам го за час и половина дори с колело.
              За къщата която отдавам 200лв. е направо символична сума. Виж 3 къщи отдаващи се общо в област Перник. Средната отдаваема цена им е 416Е
              Моето си е направо благотворителност!

http://www.imot.bg/14tx4y
              За антената да беше излъгал че е на телефонен оператор да ти повярваме.А за Радомир просто няма да го коментирам.Дори дърта циганка ще се изчерви от срам заради тая лъжа.Та от Редута каиш до Радомир били час и половина с коливо????!!!Ми ти за толкова време не мое да излезеш от София!!!!?????И въобще само безумец мое да бичи с коливо през Княжево Черния кос и Владая???!!!!!!!!!!Лорде спри с лъжите бе момче.Казах ти че тоя район го познавам доста добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от falafel Разгледай мнение
                Няма шега... http://money.cnn.com/data/markets/dow/ , за три години +41.58% . На това ако не му викаш постоянна доходност...
                Чудесно, но в индекса влизат секъкви мастии. Нямам наблюдения над НИСЕ, колкото и да ми го фалите, язе съм ШОП, не ща! Сакам БФБ.

Коментар

Прав си, не трябва да се заяждам с никой, но не и когато откровено ме обиждат с обидни квалификации. Тогава какво очакваш???

Това за дау джонс предполагам е някакъв майтап, щото доходността далеч не е такава и далеч не е постоянно такава!
                  Защо държа магазина, ами защото съм го купил, а аз като купя нещо , не го продавам в близките десетки години.
                  Защо ще купувам още един, ами защото ще го обединя с първия и ще му увелича площта. Освен това този магазин има прекрасна опция от магазин с една мивка, да се превърне в боксионера със самостоятелен санитарен възел!
                  Няма шега... http://money.cnn.com/data/markets/dow/ , за три години +41.58% . На това ако не му викаш постоянна доходност...

Коментар

• Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
                    Топло, наборе, мноооооо топло!!!!
                    Докато наемателя ти е софийски безимотен дришльо, ти ще си бъдеш същия софийски дришльо, ама с наследствена панелка....
                    И когато почне ти пука какво ядеш и къде го ядеш....ела чак тогава да ми се бараш на голям инвеститор...
                    Нещо още да не ти е ясно ????
                    Ами не ми е ясно ти от пизицията на пловдивски дришльо ли ме питаш?
                    Щото освен, че си 4 пъти по-малък от мен, предвид мащабите където живееш, тук и там, както знаят всички, не разбираш от счетоводство и от посредничество на НИ, които са ти две от основните професии. Тоест, аз ако бях в положение да не разбирам от това с което си изкарвам хляба, щях да съм доста финансово притеснен и мълчалив като риба по отношение на съветване на хора, които не познавам и които не мога да стигна дори ако те тичат срещу мен.

Коментар

Значи, ако посещавам мое любимо заведение дето слушам метъл, може случайно да влезе голям мой контрагент- примерно наемателя ми на панелката и да се вбеси от факта, че ям панирани пилешки кожички със соев сос! Айде стига бе!
                      Я ми кажи една бира дето не е долнопробна наборе!? Има ли по-скъпа бира от 5 евра дори в заведение? Доста издишаш , доста си прост!!! Стилът музика има ли отношение към инвестирането, елементарний???
                      Топло, наборе, мноооооо топло!!!!
                      Докато наемателя ти е софийски безимотен дришльо, ти ще си бъдеш същия софийски дришльо, ама с наследствена панелка....
                      И когато почне ти пука какво ядеш и къде го ядеш....ела чак тогава да ми се бараш на голям инвеститор...
                      Нещо още да не ти е ясно ????

Коментар

• Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
                        Виж ся...ако ми сладко....у нас мо'е си ям и шкембе и пача! и да си слушам чалга!!
                        Ама да излезеш на заведение, да рискуваш да те видят твои партньори и контрагенти, докато си похапваш панирани пилешки кожички, наливаш се с долнопробна бира и слушаш метал....пак казвам си е висша форма на идиотия....

Коментар

• Е, не!!!!
                          Тази вечер си ненадминат, наборе
                          Мащам се, че така грамогласно се смея, че не жената, ами цялата махала ще събудя
                          Как беше....от гараж с мивка - боксониера със санитарен възел
                          Ма....то май не е смешно, по-скоро си е адски тъжно

Коментар

Прав си, не трябва да се заяждам с никой, но не и когато откровено ме обиждат с обидни квалификации. Тогава какво очакваш???

Това за дау джонс предполагам е някакъв майтап, щото доходността далеч не е такава и далеч не е постоянно такава!
                            Защо държа магазина, ами защото съм го купил, а аз като купя нещо , не го продавам в близките десетки години.
                            Защо ще купувам още един, ами защото ще го обединя с първия и ще му увелича площта. Освен това този магазин има прекрасна опция от магазин с една мивка, да се превърне в боксионера със самостоятелен санитарен възел!
                            Ан тъй наборе
                            Па след 5 години като купиш и още един и....направо пентхаус ще си заформиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда
                              Я па тоя хасковски див селяк! Ти за къв фес се позмисли бе алоооооооо? Муньо, големите инвестори като шефа на икеа, на Хайнекен, на Майкрософт , на каквото голямо се сетиш не робуват като долни селяци на снобарството. Само най-долнопробните и комплексирани селяндури о т южна България могат да си променят вкуса. Такива си променят и сексуалната ориентация бе лольо. Смешник!!!
                              Виж ся...ако ми сладко....у нас мо'е си ям и шкембе и пача! и да си слушам чалга!!
                              Ама да излезеш на заведение, да рискуваш да те видят твои партньори и контрагенти, докато си похапваш панирани пилешки кожички, наливаш се с долнопробна бира и слушаш метал....пак казвам си е висша форма на идиотия....

Коментар

• Първоначално изпратено от falafel Разгледай мнение
                                Не знам защо се заяждате с mirandi, възрастни хора сте. Както и да е, ваша работа.

Да се фокусираме върху икономическата страна на въпроса, започва да става доста по-ясно. Ще взема за пример магазина, тъй като той е купен с налични пари (нали?) и носи 6% доходност (чиста нали - след приспадане на данък имот и данък наем).

Не ми се струва смислена инвестиция. Dow Jones e на +13% за една година. FTSE е на +11%. Защо държиш този магазин, вместо да го продадеш и да управляваш парите си? И защо ще купуваш още един??

Коментар

Working...
                                X