Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете:Искам още един апартамент
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕее, бат Пешо, Лордът е геограВ. Вит мисля че минава на не повече от 10 км от Луковит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеВсъщност няма. Имам възможност да закупя ЗЗ на изгодна цена в района на град Луковит. Поливни ниви. Какво ще кажеш? Да инвестирам директно или по-добре в атерки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЛорда нещо си се объркал.Къде е Луковит къде е река Вит?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениепОЛИВНО , НЕполивно, има ли значение за теб. Ниви до р. Вит. Давай цена на която да купя към центъра на вселената Луковит!!!
Примерно може ли да вложа космическите 110лв. / дка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеПитам всички тогава. Колко бихте заплатили за поливни ниви край Луковит?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениепОЛИВНО , НЕполивно, има ли значение за теб. Ниви до р. Вит. Давай цена на която да купя към центъра на вселената Луковит!!!
110 лв си ги за*ври където ти е Кеша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеПоливни??? Кога са били поливни? Има ли още такова животно в Бг? Виж в имот.бг. А иначе всеки брокер ще ти каже
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЗа Луковит не мога да ти кажа нищо.Нямам представа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеВсъщност няма. Имам възможност да закупя ЗЗ на изгодна цена в района на град Луковит. Поливни ниви. Какво ще кажеш? Да инвестирам директно или по-добре в атерки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМоже да питаш тука какво толкова секретно има?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАнтената е на моята къща, защото гаража е долу в ниското и там няма добър обхват дори на половината радиа. Става въпрос за гаража на такситата до триажна гара. Цяла бакшишка София го знае.
Ако и ти караш на село колело, дай да се срещнем някъде между Плевен и София и да пием по бира с колелетата. Примерно в Ябланица. Само се чудя на алтернативен път на магистрала Хемус, щото не мога да развивам във всички участъци над 50км./h, въпреки високия клас скорости. Искам да те питам за едно сел и земеделска земя в твоя район. Ако искаш може да ти пиша и на лични, но по-яко ми се струва на среща с велосипеди на около 70км. от Софето за по бира
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПросто мислех вариант при който да вземам наем, без да пускам наематели в парцела с новата ми къща и тогава един приятел, като му споделих безумната идея, не се засмя, а се сети, че къщата ми е близо до огромен гараж на таксита от цяла София, който се намира под парка зад къщата ми. Тогава ми докара един бакшо, който монтира антената и оттогава киха 250лв. месечно. Събира такси иот 5 коли.
Та възниква въпроса защо не са сложили антената в гаража а са дошли при теб?Досега не бях чувал подполковник да пътува до Радомир с колело ма щом твърдиш.ще се направя че ти вярвам.
Ако и ти караш на село колело, дай да се срещнем някъде между Плевен и София и да пием по бира с колелетата. Примерно в Ябланица. Само се чудя на алтернативен път на магистрала Хемус, щото не мога да развивам във всички участъци над 50км./h, въпреки високия клас скорости. Искам да те питам за едно сел и земеделска земя в твоя район. Ако искаш може да ти пиша и на лични, но по-яко ми се струва на среща с велосипеди на около 70км. от Софето за по бира
Коментар
Коментар