IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете:Искам още един апартамент

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Честно нямам идея. Според мен минава доста близо. Ще проверя в мапс на гуглето. За Луковит знам само, че имат ебаси хотела В едното нищо се намира, а ако само 1/3 от обслужването там прихванат мутрите хотелиери, ще се скъсаме от туризъм
    Да имат луксозен хотел.Имат и Пени ако не се лъжа.В Луковид има завод за тухли на Винербегер и за велпапето си бачка.Въобще в Луковит се усеща че има живот.Но Вита е далече.

Коментар

• Честно нямам идея. Според мен минава доста близо. Ще проверя в мапс на гуглето. За Луковит знам само, че имат ебаси хотела В едното нищо се намира, а ако само 1/3 от обслужването там прихванат мутрите хотелиери, ще се скъсаме от туризъм

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Еее, бат Пешо, Лордът е геограВ. Вит мисля че минава на не повече от 10 км от Луковит
        При това отличен.През землището на Луковит не знам да минава р.Вит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          Всъщност няма. Имам възможност да закупя ЗЗ на изгодна цена в района на град Луковит. Поливни ниви. Какво ще кажеш? Да инвестирам директно или по-добре в атерки?
          Взимаш и садиш чичоци!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Лорда нещо си се объркал.Къде е Луковит къде е река Вит?
            Еее, бат Пешо, Лордът е геограВ. Вит мисля че минава на не повече от 10 км от Луковит

Коментар

пОЛИВНО , НЕполивно, има ли значение за теб. Ниви до р. Вит. Давай цена на която да купя към центъра на вселената Луковит!!!
              Примерно може ли да вложа космическите 110лв. / дка?
              Лорда нещо си се объркал.Къде е Луковит къде е река Вит?

Коментар

Питам всички тогава. Колко бихте заплатили за поливни ниви край Луковит?
                Близо ли са до Карлуково?

Коментар

пОЛИВНО , НЕполивно, има ли значение за теб. Ниви до р. Вит. Давай цена на която да купя към центъра на вселената Луковит!!!
                  Пинокио ,не се подигравай със земята която ни храни.Не зависимо къде в страната е.
                  110 лв си ги за*ври където ти е Кеша.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    Поливни??? Кога са били поливни? Има ли още такова животно в Бг? Виж в имот.бг. А иначе всеки брокер ще ти каже

Коментар

• Поливни??? Кога са били поливни? Има ли още такова животно в Бг? Виж в имот.бг. А иначе всеки брокер ще ти каже

Коментар

За Луковит не мога да ти кажа нищо.Нямам представа.
                        Питам всички тогава. Колко бихте заплатили за поливни ниви край Луковит?

Коментар

Всъщност няма. Имам възможност да закупя ЗЗ на изгодна цена в района на град Луковит. Поливни ниви. Какво ще кажеш? Да инвестирам директно или по-добре в атерки?
                          За Луковит не мога да ти кажа нищо.Нямам представа.

Коментар

Може да питаш тука какво толкова секретно има?

Коментар

Антената е на моята къща, защото гаража е долу в ниското и там няма добър обхват дори на половината радиа. Става въпрос за гаража на такситата до триажна гара. Цяла бакшишка София го знае.
                              Ако и ти караш на село колело, дай да се срещнем някъде между Плевен и София и да пием по бира с колелетата. Примерно в Ябланица. Само се чудя на алтернативен път на магистрала Хемус, щото не мога да развивам във всички участъци над 50км./h, въпреки високия клас скорости. Искам да те питам за едно сел и земеделска земя в твоя район. Ако искаш може да ти пиша и на лични, но по-яко ми се струва на среща с велосипеди на около 70км. от Софето за по бира
                              Може да питаш тука какво толкова секретно има?

Коментар

Просто мислех вариант при който да вземам наем, без да пускам наематели в парцела с новата ми къща и тогава един приятел, като му споделих безумната идея, не се засмя, а се сети, че къщата ми е близо до огромен гараж на таксита от цяла София, който се намира под парка зад къщата ми. Тогава ми докара един бакшо, който монтира антената и оттогава киха 250лв. месечно. Събира такси иот 5 коли.
                                Та възниква въпроса защо не са сложили антената в гаража а са дошли при теб?Досега не бях чувал подполковник да пътува до Радомир с колело ма щом твърдиш.ще се направя че ти вярвам.
                                Антената е на моята къща, защото гаража е долу в ниското и там няма добър обхват дори на половината радиа. Става въпрос за гаража на такситата до триажна гара. Цяла бакшишка София го знае.
                                Ако и ти караш на село колело, дай да се срещнем някъде между Плевен и София и да пием по бира с колелетата. Примерно в Ябланица. Само се чудя на алтернативен път на магистрала Хемус, щото не мога да развивам във всички участъци над 50км./h, въпреки високия клас скорости. Искам да те питам за едно сел и земеделска земя в твоя район. Ако искаш може да ти пиша и на лични, но по-яко ми се струва на среща с велосипеди на около 70км. от Софето за по бира

Коментар

Working...
                                X