IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете:Искам още един апартамент

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Голям глад за нови апартаменти се задава!

http://fakti.bg/imoti/84511-glad-za-...ti-prez-2014-a

През тази година средната цена, на която се купуваха жилища, беше около 50 000 EUR. Очакванията са за 2014-а тя да се повиши на 55 000-60 000 EUR. Ръст ще има и при покупката на апартаменти с инвестиционна цел

Честито!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      На път съм да придобия пореден апартамент в западна София - маломерен с 15км. по-близо до замъка (вилата) ми. Дайте идея на кви кинти за наем мога да преговарям?
      Този ще да е в северна Дупница или източен Радомир......

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Дайте идея на кви кинти за наем мога да преговарям?
        Авансов безплатен съвет за 'убавец с фейс на борец срещу кашонче литровки "Джак Даниелс" от Аванти =>фиксирай наема в лева по фиксинга на златото на БНБ....и ако си тарикат знаеш как да печелиш и в двата случая(вторият е ако златния "балон" продължи да се спихва!..)Ако ли не - проблемът си е твой,собствен! ....Фнимавай да не ме излъжеш за кашончето,щото над мен е Господ,който през гъстия дим - гледа на всичко тих,невъзмутим! (по Русофила Вазов ...) .....

ПС: Цитата от подписа ти на Марк Твен се касае за парцели,а не за апартаменти-панеляци от соца или кандидат-съборетини строени от полу- и неграмотни строителни "предприемачи" рожби на соросоидния преход към "пазарна" икономика,след 1989 г.!
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• На път съм да придобия пореден апартамент в западна София - маломерен с 15км. по-близо до замъка (вилата) ми. Дайте идея на кви кинти за наем мога да преговарям?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
            Лорде на колко ти ги дават нивите.
            Не мога да ти кажа, подписали сме декларация за конфиденциалност между контрагентите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Да имат луксозен хотел.Имат и Пени ако не се лъжа.В Луковид има завод за тухли на Винербегер и за велпапето си бачка.Въобще в Луковит се усеща че има живот.Но Вита е далече.
              Lidl e, баш на пътя София-Русе, и е доста приличен.

Коментар

• Лорде на колко ти ги дават нивите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                  Топло Бате Пешо, в едно от тези землища е, както съм подчертал в района на гр. Луковит.
                  Ако е в Дерманци мога да питам имам приятел там.Садовец и Торос са по далече от Луковит

Коментар

Много добре си подсказваш!, няма имот който да не съм посетил преди да го купя, както и да се шлая наоколо дори до радиус 1км. Пия кафета, бири в кутии и ям от дози само да не ме помислят за гастролиращ престъпник.
                    Чакам възрастния човек, който ми я предложи да ми съобщи категория, близост до реката и прочее въпроси които съм му задал и които много го затрудниха.
                    ... ти си ги знаеш нещата ... действай си и това е ... от подобна стъпка си акумулирам вече години наред, макар да стрелях малко в тъмното на времето … но да, на място ще трябва да се поразходиш и не само при продавача, както и да го погледнеш….и цената която беше цитирал в предходни коментари е просто вълшебна стига да си проучиш същественото …

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
                      …поразходи се наоколо, пийни една две бири с местните ( един уикенд в района е достатъчен) , разбери, има ли местен селскостопански деятел наоколо, граничи ли с въпросните парцели и т.н. … в тази посока … що ме караш да „подсказвам” това което и сам си знаеш ….
                      Много добре си подсказваш!, няма имот който да не съм посетил преди да го купя, както и да се шлая наоколо дори до радиус 1км. Пия кафета, бири в кутии и ям от дози само да не ме помислят за гастролиращ престъпник.
                      Чакам възрастния човек, който ми я предложи да ми съобщи категория, близост до реката и прочее въпроси които съм му задал и които много го затрудниха.

Коментар

Топло Бате Пешо, в едно от тези землища е, както съм подчертал в района на гр. Луковит.
                        …поразходи се наоколо, пийни една две бири с местните ( един уикенд в района е достатъчен) , разбери, има ли местен селскостопански деятел наоколо, граничи ли с въпросните парцели и т.н. … в тази посока … що ме караш да „подсказвам” това което и сам си знаеш ….

Коментар

Минимум 15км.И там са землищата на Дерманци и Ъглен.Объркал си Панега с Вит.Панега минава през Луковит.

Коментар

И аз това питам, според мен р. Вит е на около 800 000км. от гр. Луковит, не мислиш ли?
                            Минимум 15км.И там са землищата на Дерманци и Ъглен.Объркал си Панега с Вит.Панега минава през Луковит.
                            Last edited by Бате Пешо; 17.09.2013, 09:00.

Коментар

Лорда нещо си се объркал.Къде е Луковит къде е река Вит?
                              И аз това питам, според мен р. Вит е на около 800 000км. от гр. Луковит, не мислиш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Еее, бат Пешо, Лордът е геограВ. Вит мисля че минава на не повече от 10 км от Луковит
                                Аз неу съм геограВ , Черкеза е геограв, ЯС съм геоГРАФ!
                                Все си мисля, че близо до гр. Луковит минаваше една от най -лукзоните реки на полуострова- р. Вит.
                                Ще излезе, че Бате Пешо е само порода. Няма ник зад него и няма нищо което той може да докаже!!!!!!!! А мислех да го каня на ракия и салатка и на сладка раздумка. Как да каня виртуално същество?

Коментар

Working...
                                X