Първоначално изпратено от Heraclitus
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от karakondjulДай да не пускаме пак тая грамофонна плоча че ни наду главите на
всички тук! При толкова информация, защо изобщо обръщаш внимание
на такава сволач
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco1За 2005 г. най-много разрешителни за строеж на жилищни сгради бяха издадени в София - 351, следвана от Бургас – 314, Варна -294 и Пловдив – 199. http://www.kompasbg.com/show_news.php?id=13129
Тоест Брой новопостроени жилищни сгради в София за 2005 - 235 (пак от НСИ), а брой издадени разрешителни за жилищни сгради за същата година 351.
Което е ставнително близо ,така че явно не се строят толкова много жилища.
и къв е тоя компас за източник и що даваш 2005?? сега сме 2007??
Коментар
-
За 2005 г. най-много разрешителни за строеж на жилищни сгради бяха издадени в София - 351, следвана от Бургас – 314, Варна -294 и Пловдив – 199. http://www.kompasbg.com/show_news.php?id=13129
Тоест Брой новопостроени жилищни сгради в София за 2005 - 235 (пак от НСИ), а брой издадени разрешителни за жилищни сгради за същата година 351.
Което е ставнително близо ,така че явно не се строят толкова много жилища.
Коментар
-
http://www.bloomberg.com/apps/news?p...6Vc&refer=home
караконджул как мислиш това ще се отрази на банките в БГ.
Следващата среща на ЕЦБ е на 06 Септ.2007 - 4,25 или 4,50 тогава ? в комбинация с новия МРЗ ----май ще има 2 в едно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JoanПървоначално изпратено от HeraclitusДжоан, на теб ти пожелах здраве, семейно щастие и професионални успехи в живота вече.Не ме карай да излизам от примерния си тон.
Остави го тоя сесо1 в коментара ми с него, че като го гледам не знам дали квадратичната зависимост за овехтяване на сгради знае.
Първо се научи да осмиляш това, което четеш, а после ми пожелавай каквото ти душа иска
Нито си прочел както трябва методиката на НСИ, нито пък си РАЗБРАЛ за какво става въпрос. А като не си, недей да приказваш ГЛУПОСТИ.
Става въпрос за извадка от АНИ, а не за извадка от техни оферти. А цените, които НСИ отчита, са на ФАКТИЧЕСКИ СДЕЛКИ.
А ceco1 ти говори не за цени, а за бройки въведени в експолатация жилища. Това има стрхотна връзка с "квадратичната зависимост за овехтяване на сгради".
Коментар
-
Първоначално изпратено от HeraclitusПървоначално изпратено от ceco1http://www.nsi.bg/Homes/NewHomes06.htm
http://www.nsi.bg/Homes/NewHomes05.htm
а сега прочети и за тая НЕЯСНА "Методика" - я виж б/ - ...оферти от АНИ ... ти луд ли си да смесваш чушки с боб -- демек сделки с оферти .
Ми аз мога утре да ти пусна такива офепти в imot.bg че средната цена в квартал да ти я докарам 2500 евро/м? бе ??? ей ти акъл имаш ли.????
па и отговори това дето го броят е на база на имащи акт 16 обекти или не?
Ти знаеи ли колко сгради в София нямат акт 16 ???? и се обитават от щастливи новодомци.
Ти тея идиоти от НСИ една ши... инфлация като ИПЦ не могат да скалъпят , а ти ще им вярваш за имоти , дето няма регистър на сделките с НИ - достъпен и обществен.
После им се смеех като знам аз и мои колеги кави данни им даваха ...
а сега мога да кажа че 80% от новите жилища строени след 2002 са без А16 и там отдавна живеят хора ....
да не казвам че има и такива от 1996 и още нямат разрешение за обитание, но всички апартаменти са обзаведени и се живее от 10 г. - слагат си етажни еклектромери хорат и си рапределят задълженията
па вие ги броите през НСИ ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от JoanА цените, които НСИ отчита, са на ФАКТИЧЕСКИ СДЕЛКИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от експерт-строителКойто от този форум мисли, че има по-голям опит от мен в строителството, който екупувал и продавал от мен повече Н.И. нека говори сега или да замълчи за винаги.
Смок, м/у другото "смоци" викахме на новобранците в казармата.
Да ти кажа ли какъв ти е случая, според мен? Ти явно си се занимавал със строителство и недвижими имоти през 90-те години, когато този бизнес не беше толкова печеливш. След което си се отказал и си се насочил към нещо друго, точно преди бума. И сега те е яд и бълваш злоба по форумите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyBДжоан, мисля че не са много тези които обитават апартаменти без Акт 16. Неудобствата са твърде много - общ електромер с недостатъчна мощност, общ водомер, а може и да няма вода в апартаментите а само в мазето примерно.
Виж за къшите на някои места може и 90% да са без Акт 16 - липсата му не е особен проблем.
Това е така. Неудобствата са много и така обитават само хора, които са съвсем закъсали - платили на зелено, живеещи под наем и при забавяне на РП търпящи големи финансови загуби. Освен това доскоро поне имаше практика и без акт 16 (или РП) с рушвети да си откриват партиди за ток, вода, че даже и парно. Напоследък казват, че се затяга режимът и не е толкова лесно това.
Не знам има ли начин да се оцени колко са, обаче. Така или иначе, жилището става "жилище" след РП. Преди това е "една купична бетон и тухли".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Heraclitusти да не си нов ник сесо1?
да не смени пола?
да не ти се е повишил тестостерона а?
Я питай приятелчето си Караконджул по въпроса - той беше обещал ИНТЕРЕСНИ РАЗКРИТИЯ по повод IP адреси. Нещо си затрая, обаче, и взе да храчи по монитора, вмсето да поства зашеметяващи разкрития
Коментар
Коментар