IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да така е виждам. Затова през 2005г., купих един апаратмент ново строителство в кв. Иван Вазов - 92 кв. м. и един до Менидинска академия - 89 кв.м. - отново ново строителство. И понеже Виждам добре през 2004г. купих и малко земя в Разлог - там дето се строи голфа на Балканстрой. Продажба на тези имоти по цени към днешна дата - 08.2007г. ми осигурява така печалба мин. 3 пъти над покупната цента.

В Германия можеш ли да пистигнеш това?

Коментар

• Първоначално изпратено от Heraclitus
      Първоначално изпратено от Пепи
      rovers, а ти откъде така сигурно знаеш, че всики продадени кредити са редовни, като си един служител от многото банки, а на всичкото отгоре банките- майки са започнали да ги връщат ! :-))
      пепи , тоя ровър ме съмнява нещо. не ми звучи като кадърен риск мениджър.по скоро като байбрадър. каза че знаел що е то вар.ама не знам.
      Според мен му треперят гащите, защото вижда на къде отиват нещата

към СРИИИИИИИИИИИИИИВ на цените на НИ и ще бъде хванат за врата и изхвърлен от банката , защото не знае да смята ! :-))))))))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
        rovers, а ти откъде така сигурно знаеш, че всики продадени кредити са редовни, като си един служител от многото банки, а на всичкото отгоре банките- майки са започнали да ги връщат ! :-))
        пепи , тоя ровър ме съмнява нещо. не ми звучи като кадърен риск мениджър.по скоро като байбрадър. каза че знаел що е то вар.ама не знам.

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra
          Първоначално изпратено от rovers
          До Heraclitus

Айде от утре в Ноевия ковчег. Настъпва потоп. Heraclitus анализира и о боже тълкува пазарите в ЕС. Срам и позор. От 09.2007г. всички се връщаме в каменната ера - според анализите на Heraclitus. Той ще ни чака там - понеже никога не е напускал каменната ера )))

Абе хора всички продадени кредити са редовни. Вие да мислите, че банките - майки в ЕС са идиоти и да купуват проблемни кредити.

Идиоти не са ама са много АЛЧНИ!

И тази алчност я прехвърлят в БГ:
          -такса броена
          -такса теглене на пари в брой
          -такса внасяне на пари по сметка
          -такса рапл. сметка
          -такса кредитна карта
          -такса теглене банкомат
          -такса получаване на пари по сметка
          -такса превод в БГ
          -такса превод е ЕС
          -такса теглене пари от банкомат с кредитна карта
          ...
          ...

От изброените по горе не плащам и 1 цент тук в Германия,
          а БГ "банкери" стрижат оФците кат за последно и после чакат уважение и разбиране...
          така е силистра , стрижат яко куцо и сакато. щото от такси е най сладко. вместо по 1 вро на месец , хоп по 1,5 за тек сметка. чиста работа.само овци да има.

Коментар

• rovers, а ти откъде така сигурно знаеш, че всики продадени кредити са редовни, като си един служител от многото банки, а на всичкото отгоре банките- майки са започнали да ги връщат ! :-))

Коментар

• Първоначално изпратено от експерт-строител
              Първоначално изпратено от rovers
              ДО Heraclitus

При наложените ограничения през 2005г., масово се продаваха кредити на Банките - майки /може би около 1 млрд лв./. Пак се кредитираше.
              Ето къде са потулени лошите кредити
              е това е ясно и на БНБ.ама сега нема да ги пуснат пак така.у европа си има съвети по управление на риска и те могат да мислят.

Коментар

• Първоначално изпратено от rovers
                До Heraclitus

Айде от утре в Ноевия ковчег. Настъпва потоп. Heraclitus анализира и о боже тълкува пазарите в ЕС. Срам и позор. От 09.2007г. всички се връщаме в каменната ера - според анализите на Heraclitus. Той ще ни чака там - понеже никога не е напускал каменната ера )))

Абе хора всички продадени кредити са редовни. Вие да мислите, че банките - майки в ЕС са идиоти и да купуват проблемни кредити.

Идиоти не са ама са много АЛЧНИ!

И тази алчност я прехвърлят в БГ:
                -такса броена
                -такса теглене на пари в брой
                -такса внасяне на пари по сметка
                -такса рапл. сметка
                -такса кредитна карта
                -такса теглене банкомат
                -такса получаване на пари по сметка
                -такса превод в БГ
                -такса превод е ЕС
                -такса теглене пари от банкомат с кредитна карта
                ...
                ...

От изброените по горе не плащам и 1 цент тук в Германия,
                а БГ "банкери" стрижат оФците кат за последно и после чакат уважение и разбиране...

Коментар

До Heraclitus

не съм казал потоп бе ей,

казах че банките нема сега да прехвърлят портфейли от ипотечни в майките тоя филм мина вече. що ли си хабя времето да те уча.

Коментар

• ей роувър ти да ни Афтър с нов ник бе?

ей тва си го прочети -ти английски четеш нали?

http://www.bloomberg.com/apps/news?p...mB8&refer=home

ти не каза верно ли си риск мениджър в банка ,?

не се излагай в тоя форум ако си, или пиши смислено.

Коментар

• До Heraclitus

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от експерт-строител
                          Току що проведох едночасов разговор с американските ми приятели......
                          Изненадите не спират. Вдигнали са им данъка /по нашему данък сгради и такса смет/ на 5000$ годишно - за престижен квартал /цени в момента 100000-200000$ за къща/. За богаташки квартал, данъка е около 12000$. Най-много ме шокира обаче факта, че тези данъци ги събират едва ли не с пистолет в челото - ако не платиш те арестуват и ти вземат имота.

В момента продават две къщи купени с инв. цел в беден квартал /не за социално слаби, а за бедни, които могат да си позволят наем от 500$/, преди 4-5 г. за 20000$ - сега им искат 30000$, но никой не се интересува.

Правете сметка какво ще стане с нашите данъци/особено при растящия проблем с боклука/. Септември ще ходя из Европа и ще се информирам за актуалното състояние на този проблем там. Явно нещата се изменят с дни....

Събрал съм и друга интересна информация, но мога да я споделя само с някои хора /на маил или Л.С./
                          Експерте, тия дни станах косвен свидетел как за наплатени сметки изгониха един пенсионер от Хаджи Димитър. Взеха му къщичка в едно китно селце за 10 бона лева и да ти кажа е по-доволен сякаш. Оправяла се астмата каза. Както и да е. Има цели входове със забатачени сметки. В старите Младости също има потенциал за такова нещо. Проблемът е напълно реален. Дай на ЛС какво имаш предвид.

Коментар

• ей ровър ти верно ли си риск мениджър у банка ?

мале майко,майчице ?

с увеличението из цяла европа на риск спредовете по всекакви корпорат. облигаци , майко ние у БГ намаляваме спреда по ипотечните ???????????

ей тия от ДСК направо луднаха -6,15% по ипотечен за 20-25г.. майко как го смятат риска бе ? те кскоро и на ММ процент ще го дават май??????

Коментар

ДО Heraclitus

При наложените ограничения през 2005г., масово се продаваха кредити на Банките - майки /може би около 1 млрд лв./. Пак се кредитираше.
                              Ето къде са потулени лошите кредити

Коментар

• Току що проведох едночасов разговор с американските ми приятели......
                                Изненадите не спират. Вдигнали са им данъка /по нашему данък сгради и такса смет/ на 5000$ годишно - за престижен квартал /цени в момента 100000-200000$ за къща/. За богаташки квартал, данъка е около 12000$. Най-много ме шокира обаче факта, че тези данъци ги събират едва ли не с пистолет в челото - ако не платиш те арестуват и ти вземат имота.

В момента продават две къщи купени с инв. цел в беден квартал /не за социално слаби, а за бедни, които могат да си позволят наем от 500$/, преди 4-5 г. за 20000$ - сега им искат 30000$, но никой не се интересува.

Правете сметка какво ще стане с нашите данъци/особено при растящия проблем с боклука/. Септември ще ходя из Европа и ще се информирам за актуалното състояние на този проблем там. Явно нещата се изменят с дни....

Събрал съм и друга интересна информация, но мога да я споделя само с някои хора /на маил или Л.С./

Коментар

Working...
                                X