IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Heraclitus
    Първоначално изпратено от rovers
    До Heraclitus

Пич панелките не за жалища. Винаги съм казвал, че цените на имотите - НОВО СТРОИТЕЛСТВО, в ПРЕСТИЖНИ РАЙОНИ имат потенциал за растеж. И ТО СЕРИОЗЕН. Спалните на София /Младост, Дружба, Надежда, Люли, Толостой, В. Левски А, Б, В, Г и т.н. /, т.е. панелките са имоти, които не ме интересуват. ОТ лична гледна точка.
    а не са ли ----е тука коментирай с Джоан тя им е ГОЛЯМ ФЕН. РАЗВИВА МИ ЕДНИ ТЕОРИИ ПРЕДИ ВРЕМЕ ---!!!!!!

ЕЙ ДЖОАН, виж човека е риск мениджър бе , мене ако не верваш вервай него.
    Кога съм ти казвала, че съм им фен?

Казах ти, че досега си растяха и техните цени, и то сериозно. И ти предложих да ги следим чрез индекса на НСИ. Че няма да се срутят до 300 е/кв, това ти казах.

Гледам, че и rovers им е дал прогноза "панелките в различните квартали ще ще поскъпват но с много по-бавни темпове отколкото новото строителство" и още " панелките трайно ще се установят на цена около 700 - 1100 ЕВРО/кв.м"

От лична гледна точка и мен ме интересуват колкото rovers.

Коментар

• Първоначално изпратено от rovers
      До Heraclitus

Пич панелките не за жалища. Винаги съм казвал, че цените на имотите - НОВО СТРОИТЕЛСТВО, в ПРЕСТИЖНИ РАЙОНИ имат потенциал за растеж. И ТО СЕРИОЗЕН. Спалните на София /Младост, Дружба, Надежда, Люли, Толостой, В. Левски А, Б, В, Г и т.н. /, т.е. панелките са имоти, които не ме интересуват. ОТ лична гледна точка.
      а не са ли ----е тука коментирай с Джоан тя им е ГОЛЯМ ФЕН. РАЗВИВА МИ ЕДНИ ТЕОРИИ ПРЕДИ ВРЕМЕ ---!!!!!!

ЕЙ ДЖОАН, виж човека е риск мениджър бе , мене ако не верваш вервай него.

Коментар

• http://www.bloomberg.com/apps/news?p...uaI&refer=home

FYI.

soon here=

тоя папагал роувър да не мисли че Алианц ще вземе от портфейла на БГ ,че не знае кво ше стане.

А имаиш еедин друг СПЕЦИАЛИСТ Огнян Коев му е ника , той па викаше -- ти знаеш ли кво ще стане като фалира застраховател у БГ.страшно малеее.

Па и ме обиждаше. Я кога го учих Презастраховането, той е учил политикономия на социализъма.

Коментар

• До Heraclitus

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra
            Първоначално изпратено от rovers
            Да така е виждам. Затова през 2005г., купих един апаратмент ново строителство в кв. Иван Вазов - 92 кв. м. и един до Менидинска академия - 89 кв.м. - отново ново строителство. И понеже Виждам добре през 2004г. купих и малко земя в Разлог - там дето се строи голфа на Балканстрой. Продажба на тези имоти по цени към днешна дата - 08.2007г. ми осигурява така печалба мин. 3 пъти над покупната цента.

В Германия можеш ли да пистигнеш това?
            Ти сега искаш да си ги мерим на кой му е по голям ли?
            В Германия не може защото немците този нашия филм са го гледали наскоро и там балон НЯМА. Ингилизите не са го гледали и вече започва. Какъв ли психологически ефект ще има за тях като се върнат с увесени муцуни от Валенсия и Слънчев Бряг? Който още не е продал де. ;-) Сега чакаме китайците.

Коментар

• Не бе, човека си живее щастливо в панелка и

затова така му се иска. :-))

Коментар

• Първоначално изпратено от toto
                Те Байбрадърите преди 6 месеца ни се смееха - Не ги мислете САЩ те са богати, не може да има срив. Сега 50 % спад на най-големите банки е здравословен ... !?!?!

после ще обавят фали и ще кажат - така е по-добре за инвеститорите - какво толкова, а и няма да връщаме пари на никого - щото е по-сигурно при нас .

МУУУ ХА ха ха

Котка по -гръб не пада

да видим в БГ какви глупости ще измислят за оправдание след като се смарангяса въздушната кула от цени ...
                доста риск мениджъри ще има за затвора май
                ТОА РОВЪР СМЯТА VAR бе, не се коси за риска - смешник ще ми говори за панелите че ще растат -- я виж Уникредито - 50% обезпечение признава на панелките. Тоя луд ли е или се прави на такъв.

Кажи бе ровър ,

колко процента от стойността на сделката финасирате при панелките - да не би да е 110% А????????

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                  Ей приятели тоя байбрадър на перушина го направихте, какво жалко
                  покрушение ))))
                  Ама верно на Афтер много мяза:
                  1. Има МНОГО, МНОГО имоти
                  2. Започна да обижда за добър ден.
                  3. МНОГО, МНОГО знае за всичко, дори последната цифра на числото Пи знае.
                  4. Купил 2-3 огромни апартамента в престижни квартали и земя БЕЗ кредити. От баба му един вид ;-)

Да се обзаложим ли че за месец ще изплющи поне 800 поста само в Инвестора? Чакам предложения на ЛС. :-)

Пепи, той и Георги се дзвереше как оставил имоти за 2 поколения напред, ама питай го сега как се продава.

Коментар

• Те Байбрадърите преди 6 месеца ни се смееха - Не ги мислете САЩ те са богати, не може да има срив. Сега 50 % спад на най-големите банки е здравословен ... !?!?!

после ще обавят фали и ще кажат - така е по-добре за инвеститорите - какво толкова, а и няма да връщаме пари на никого - щото е по-сигурно при нас .

МУУУ ХА ха ха

Котка по -гръб не пада

да видим в БГ какви глупости ще измислят за оправдание след като се смарангяса въздушната кула от цени ...
                    доста риск мениджъри ще има за затвора май

Коментар

Да така е виждам. Затова през 2005г., купих един апаратмент ново строителство в кв. Иван Вазов - 92 кв. м. и един до Менидинска академия - 89 кв.м. - отново ново строителство. И понеже Виждам добре през 2004г. купих и малко земя в Разлог - там дето се строи голфа на Балканстрой. Продажба на тези имоти по цени към днешна дата - 08.2007г. ми осигурява така печалба мин. 3 пъти над покупната цента.

В Германия можеш ли да пистигнеш това?
                      Ти сега искаш да си ги мерим на кой му е по голям ли?

Коментар

Пич аз кредити не тегля. Понеже имотите ми са супер - в момента имам предложение да ги продам за по 1600 ЕВРО/кв. Можеш ли да изчислиш колко пари прави това. А сега включи и земята и ще разбереш за какво ти говоря. Обаче що ми е да продавам. Единя апартамент го давам по-даем на агенция за управление на имоти от което получавам по 100 ЕВРО на ден. Неуки изчисли при 50% заетост това колко пари прави на година. А сега съпостави с цените на имотите през 2005г. Е сега разбираш ли защо виждам добре. Можеш ли да сметнеш за колко години се връща инвестиция по-този начин. Аз ще ти кажа - за 46 месеца /без продажба/
                        ей ти си само за вътр. контрол на твойта банка да емне и да те пита защо ти правиш ливъридж на гърба на наемателите бе. да ти дават кредит да ставаш лендлорд а. глей си риска на банката ,че бате я съм бил в банките до 1996 като ги клознаха , ти тогава още квадратни уравнения не си решавал.

Коментар

• rovers, евалата, а сега бегай си гледай работата, за да не те уволнят,

и не се опитвай на краставичари краставици да продаваш ! :-)))

Коментар

• Ей приятели тоя байбрадър на перушина го направихте, какво жалко
                            покрушение ))))

Коментар

• Пич аз кредити не тегля. Понеже имотите ми са супер - в момента имам предложение да ги продам за по 1600 ЕВРО/кв. Можеш ли да изчислиш колко пари прави това. А сега включи и земята и ще разбереш за какво ти говоря. Обаче що ми е да продавам. Единя апартамент го давам по-даем на агенция за управление на имоти от което получавам по 100 ЕВРО на ден. Неуки изчисли при 50% заетост това колко пари прави на година. А сега съпостави с цените на имотите през 2005г. Е сега разбираш ли защо виждам добре. Можеш ли да сметнеш за колко години се връща инвестиция по-този начин. Аз ще ти кажа - за 46 месеца /без продажба/

Коментар

• А-ааааа ето къде бил ключа от палатката,

ама ти не знаеш ли че лесно се купува, а МНОООГО трудно се продава,

ще ти е нужен късмет, като не можеш да смяташ

ако пък си теглил и кредит работата е сериозна ! :-)))))))))))))

Коментар

Working...
                                X