IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тея 3-4 млрд няма да стигнат, защото сега се започват още обекти като на Радев. И съм сигурен, че ако проекта на Радев е успешен неговите цени ще са около 700-1000Е като той обяви, че ще е супер качество и лукс. Тогава какво правим с лошото качество или нормалното такова?

Коментар

• Балон с туристи падна в Турция, един загинал и 8 ранени
      http://www.dnes.bg/article.php?id=71652
      Балоните падат!

И как така има 3-4 млрд. Евро, къде ги видяха и как определиха, че са за имоти?
      Как откъде?! Преброили са постовете във форумите от рода на:
      начи, влизам язе лани у една агенциа сас 100 бона у джоблето раираш ли, и сакам да си земем нещо, пъ мое и у най-мижавио квартал- нема значка. та ма гледа некво брокерче дече сам збръкан и ми вика- ми то пъ мигар мое а се земе жилие с толко малко пбри, бе простак. и даже ми се чини дека си верваше ,оти уверено го разпрааше. па си рекох на глбвата проста, абе каде се е чуло и видело чиляк дека нема 100 лева у газо да вика на друг со сто иляди, че кинтата му е малко. та си илезнбх. сиги бате чекам со сто иляди да си купим един вход раираш ли...

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP
        Тези строителчета пак се оказаха много прости! Как може държавата да им изкупи боклуците, то и ДФ И ПФ ще искат да им изкупят скапаните акции, банките ще искат държавата да изкупи лошите кредити, а производотеля на колбаси да му изкупят саламите. И как така има 3-4 млрд. Евро, къде ги видяха и как определиха, че са за имоти? Изобщо толкова отчаяна и жалка пропаганда от уж "големи бизнесмени".
        Е, значи не са толкова прости, щом искат някой друг пак да плати 8) 8)

Коментар

• Първоначално изпратено от al64ad
          Първоначално изпратено от Бате Пешо
          Леле строителната мафия вече озверя.Я вижте какви ги дрънкат.На тези другари искам да им кажа че и на 50 евро да свалят цените пак няма да си купя защото просто не ми трябва.И откъде ще намерят хората пари за по 1000 евра квадрата?Ще трябва да спрат с лукса и ги обзема паника.
          http://www.monitor.bg/article?id=200419

доста точно определение на действията и приказките им -"озверяване от паника"
          А тези дето имат парички си чакат кроткооо.....
          А когато ги обхване отчаянието? бате Пешо измисли и там думичка.....
          Тези строителчета пак се оказаха много прости! Как може държавата да им изкупи боклуците, то и ДФ И ПФ ще искат да им изкупят скапаните акции, банките ще искат държавата да изкупи лошите кредити, а производотеля на колбаси да му изкупят саламите. И как така има 3-4 млрд. Евро, къде ги видяха и как определиха, че са за имоти? Изобщо толкова отчаяна и жалка пропаганда от уж "големи бизнесмени".

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
            Леле строителната мафия вече озверя.Я вижте какви ги дрънкат.На тези другари искам да им кажа че и на 50 евро да свалят цените пак няма да си купя защото просто не ми трябва.И откъде ще намерят хората пари за по 1000 евра квадрата?Ще трябва да спрат с лукса и ги обзема паника.

доста точно определение на действията и приказките им -"озверяване от паника"
            А тези дето имат парички си чакат кроткооо.....
            А когато ги обхване отчаянието? бате Пешо измисли и там думичка.....

Коментар

• Леле строителната мафия вече озверя.Я вижте какви ги дрънкат.На тези другари искам да им кажа че и на 50 евро да свалят цените пак няма да си купя защото просто не ми трябва.И откъде ще намерят хората пари за по 1000 евра квадрата?Ще трябва да спрат с лукса и ги обзема паника.Дреме ми за цялата пасмина

Коментар

• Хе, Радев, не започваш ли малко късно с пазарното проучване ;-)
                Между другото, споделям доста от опасенията на съфорумците, но ако наистина се окаже с времето безпроблемна инвестиция, бих ти стиснал ръката.
                Аз лично бих инвестирал в Младост - вече е с метро (и ще се разширява), близо е до магистралата и до Витоша (не че последното много ме топли ;-))

Първоначално изпратено от Радев
                Ти прочете ли на колко метра е парцела от езерото?
                На морето комари няма ли? Хайде стига моля. И за какви обещания става въпрос?
                И всъщност няма смисъл непрекъснато да влизам в полемика с хора, които просто не харесват това място. Все едно някой да ме кара да си купя БМВ, пък аз си харесвам Мерцедес. Това става и тук. Всеки от вас знае своите предпочитания за локация и визия на сграда. Тази не ви допада - ок, няма проблем. На други ще допадне. Не го мислете. Аз ще му мисля
                П.П. И още нещо - надявам се, че сте сериозни инвеститори с възможности, а не просто хора, които само негодуват.
                Имам и една молба (нека така да я наречем) - моля изказалите се по темата Панчарево, да напишат къде те биха инвестирали в имот за живеене.

Първоначално изпратено от terazini
                Радев не се заяждам с тебе. Просто се опитвам да ти бъда полезен. Ти прецени дали да се съобразиш с мнението ми. Лошото е, че нито едно от обещанията, които направи по въпросите ми не е факт към момента. По-лошото е, че също така и нито едно от тези неща не зависи от теб. А най-лошото е, че всички те зависят от различни държавни институции. И поради изброените причини личното ми мнение е, че шанса обещанията ти да стнат реалност е почти 0.
                А за комарите дори няма да комнтирам, като си до езерото разходи се довечера по къси гащи по брега и пак си помисли

Коментар

• Ти прочете ли на колко метра е парцела от езерото?
                  На морето комари няма ли? Хайде стига моля. И за какви обещания става въпрос?
                  И всъщност няма смисъл непрекъснато да влизам в полемика с хора, които просто не харесват това място. Все едно някой да ме кара да си купя БМВ, пък аз си харесвам Мерцедес. Това става и тук. Всеки от вас знае своите предпочитания за локация и визия на сграда. Тази не ви допада - ок, няма проблем. На други ще допадне. Не го мислете. Аз ще му мисля
                  П.П. И още нещо - надявам се, че сте сериозни инвеститори с възможности, а не просто хора, които само негодуват.
                  Имам и една молба (нека така да я наречем) - моля изказалите се по темата Панчарево, да напишат къде те биха инвестирали в имот за живеене.

Радев не се заяждам с тебе. Просто се опитвам да ти бъда полезен. Ти прецени дали да се съобразиш с мнението ми. Лошото е, че нито едно от обещанията, които направи по въпросите ми не е факт към момента. По-лошото е, че също така и нито едно от тези неща не зависи от теб. А най-лошото е, че всички те зависят от различни държавни институции. И поради изброените причини личното ми мнение е, че шанса обещанията ти да стнат реалност е почти 0.
                  А за комарите дори няма да комнтирам, като си до езерото разходи се довечера по къси гащи по брега и пак си помисли

Коментар

• Ще го започна, защото имам две години до завършването му. Ти знаеш ли тогава какъв ще е пазара?
                    Ако всички играехме на сигурно, нямаше да има хора с пари. За да печелиш, трябва да умееш да рискуваш и да знаеш да губиш. Последните два фактора съм ги играл много отдавна и имам опит. Въпреки всичко, благодаря на всеки от вас, който не се е заяждал детински, а е изказал обосновано становище.

Първоначално изпратено от PIMP
                    Радев, след като срещна толкова негативизъм, защо държиш да започнеш проекта? Имаш ли вече купувачи на зелено, че да си толкова сигурен в крайния резултат? въпросите не са за обикновеното заяждане, а за да си прецениш от форума колко процента подкрепа ще намериш. Сега никой не иска да купува на тези цени. Има купувачи на 700Е с малко кеш от старците и малко от банката, но големите играчи са пас. Това трябва да ти дава ясен сигнал.

Коментар

• Радев не се заяждам с тебе. Просто се опитвам да ти бъда полезен. Ти прецени дали да се съобразиш с мнението ми. Лошото е, че нито едно от обещанията, които направи по въпросите ми не е факт към момента. По-лошото е, че също така и нито едно от тези неща не зависи от теб. А най-лошото е, че всички те зависят от различни държавни институции. И поради изброените причини личното ми мнение е, че шанса обещанията ти да стнат реалност е почти 0.

Коментар

• Първоначално изпратено от Радев
                        Към шосето ще се изгради шумоизолационна ограда, каквито има навсякъде в Германия.
                        съвсем леко уточнение - в Германия, освен че строят една 10-12 метрова бетонна стена, полагат и специално покритие на пътя (това направо си го представих в БГ :-), така че именно оттук идва намалянето на шума от преминаващите автомобили, а не от стената.

Коментар

• Радев, след като срещна толкова негативизъм, защо държиш да започнеш проекта? Имаш ли вече купувачи на зелено, че да си толкова сигурен в крайния резултат? въпросите не са за обикновеното заяждане, а за да си прецениш от форума колко процента подкрепа ще намериш. Сега никой не иска да купува на тези цени. Има купувачи на 700Е с малко кеш от старците и малко от банката, но големите играчи са пас. Това трябва да ти дава ясен сигнал.

Коментар

• И на този въпрос ще се наложи да ти отговоря понеже виждам, че нямаш информация.
                            Да, знам къде отива мръсната вода - в езерото.
                            Канализацията я почват от Кокаляне, посока Панчарево наесен, защото отпуснаха 1 000 000 лв. на общината за проект и изграждане на пречиствателна станция.
                            Сега си отдъхни и не мисли за моя проект. Той си е моя грижа.

Радев имам и още един въпрос.

Знаеш ли къде отива мръсната вода от Панчарево, Кокаляне и вилната зона защото там няма канализация и местните са истински шопи в най лошия смисъл на думата?

Ако не знаеш мога да ти кажа на "лични" щото иначе може да ти замине проекта.

Коментар

• Каквото и ти
                              Но довечера. Сега ще свърша малко задачки-закачки.

Първоначално изпратено от marandi
                              Първоначално изпратено от Радев
                              Още нещо?
                              К'во пиеш да викам по едно и да я мятаме - хихии

Коментар

Working...
                              X