Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Балон с туристи падна в Турция, един загинал и 8 ранени
http://www.dnes.bg/article.php?id=71652
И как така има 3-4 млрд. Евро, къде ги видяха и как определиха, че са за имоти?
начи, влизам язе лани у една агенциа сас 100 бона у джоблето раираш ли, и сакам да си земем нещо, пъ мое и у най-мижавио квартал- нема значка. та ма гледа некво брокерче дече сам збръкан и ми вика- ми то пъ мигар мое а се земе жилие с толко малко пбри, бе простак. и даже ми се чини дека си верваше ,оти уверено го разпрааше. па си рекох на глбвата проста, абе каде се е чуло и видело чиляк дека нема 100 лева у газо да вика на друг со сто иляди, че кинтата му е малко. та си илезнбх. сиги бате чекам со сто иляди да си купим един вход раираш ли...
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMPТези строителчета пак се оказаха много прости! Как може държавата да им изкупи боклуците, то и ДФ И ПФ ще искат да им изкупят скапаните акции, банките ще искат държавата да изкупи лошите кредити, а производотеля на колбаси да му изкупят саламите. И как така има 3-4 млрд. Евро, къде ги видяха и как определиха, че са за имоти? Изобщо толкова отчаяна и жалка пропаганда от уж "големи бизнесмени".
Коментар
-
Първоначално изпратено от al64adПървоначално изпратено от Бате ПешоЛеле строителната мафия вече озверя.Я вижте какви ги дрънкат.На тези другари искам да им кажа че и на 50 евро да свалят цените пак няма да си купя защото просто не ми трябва.И откъде ще намерят хората пари за по 1000 евра квадрата?Ще трябва да спрат с лукса и ги обзема паника.
http://www.monitor.bg/article?id=200419
доста точно определение на действията и приказките им -"озверяване от паника"
А тези дето имат парички си чакат кроткооо.....
А когато ги обхване отчаянието? бате Пешо измисли и там думичка.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате ПешоЛеле строителната мафия вече озверя.Я вижте какви ги дрънкат.На тези другари искам да им кажа че и на 50 евро да свалят цените пак няма да си купя защото просто не ми трябва.И откъде ще намерят хората пари за по 1000 евра квадрата?Ще трябва да спрат с лукса и ги обзема паника.
доста точно определение на действията и приказките им -"озверяване от паника"
А тези дето имат парички си чакат кроткооо.....
А когато ги обхване отчаянието? бате Пешо измисли и там думичка.....
Коментар
-
Леле строителната мафия вече озверя.Я вижте какви ги дрънкат.На тези другари искам да им кажа че и на 50 евро да свалят цените пак няма да си купя защото просто не ми трябва.И откъде ще намерят хората пари за по 1000 евра квадрата?Ще трябва да спрат с лукса и ги обзема паника.Дреме ми за цялата пасмина
Коментар
-
Хе, Радев, не започваш ли малко късно с пазарното проучване ;-)
Между другото, споделям доста от опасенията на съфорумците, но ако наистина се окаже с времето безпроблемна инвестиция, бих ти стиснал ръката.
Аз лично бих инвестирал в Младост - вече е с метро (и ще се разширява), близо е до магистралата и до Витоша (не че последното много ме топли ;-))
Първоначално изпратено от РадевТи прочете ли на колко метра е парцела от езерото?
На морето комари няма ли? Хайде стига моля. И за какви обещания става въпрос?
И всъщност няма смисъл непрекъснато да влизам в полемика с хора, които просто не харесват това място. Все едно някой да ме кара да си купя БМВ, пък аз си харесвам Мерцедес. Това става и тук. Всеки от вас знае своите предпочитания за локация и визия на сграда. Тази не ви допада - ок, няма проблем. На други ще допадне. Не го мислете. Аз ще му мисля
П.П. И още нещо - надявам се, че сте сериозни инвеститори с възможности, а не просто хора, които само негодуват.
Имам и една молба (нека така да я наречем) - моля изказалите се по темата Панчарево, да напишат къде те биха инвестирали в имот за живеене.
Първоначално изпратено от teraziniРадев не се заяждам с тебе. Просто се опитвам да ти бъда полезен. Ти прецени дали да се съобразиш с мнението ми. Лошото е, че нито едно от обещанията, които направи по въпросите ми не е факт към момента. По-лошото е, че също така и нито едно от тези неща не зависи от теб. А най-лошото е, че всички те зависят от различни държавни институции. И поради изброените причини личното ми мнение е, че шанса обещанията ти да стнат реалност е почти 0.
А за комарите дори няма да комнтирам, като си до езерото разходи се довечера по къси гащи по брега и пак си помисли
Коментар
-
Ти прочете ли на колко метра е парцела от езерото?
На морето комари няма ли? Хайде стига моля. И за какви обещания става въпрос?
И всъщност няма смисъл непрекъснато да влизам в полемика с хора, които просто не харесват това място. Все едно някой да ме кара да си купя БМВ, пък аз си харесвам Мерцедес. Това става и тук. Всеки от вас знае своите предпочитания за локация и визия на сграда. Тази не ви допада - ок, няма проблем. На други ще допадне. Не го мислете. Аз ще му мисля
П.П. И още нещо - надявам се, че сте сериозни инвеститори с възможности, а не просто хора, които само негодуват.
Имам и една молба (нека така да я наречем) - моля изказалите се по темата Панчарево, да напишат къде те биха инвестирали в имот за живеене.
Първоначално изпратено от teraziniРадев не се заяждам с тебе. Просто се опитвам да ти бъда полезен. Ти прецени дали да се съобразиш с мнението ми. Лошото е, че нито едно от обещанията, които направи по въпросите ми не е факт към момента. По-лошото е, че също така и нито едно от тези неща не зависи от теб. А най-лошото е, че всички те зависят от различни държавни институции. И поради изброените причини личното ми мнение е, че шанса обещанията ти да стнат реалност е почти 0.
А за комарите дори няма да комнтирам, като си до езерото разходи се довечера по къси гащи по брега и пак си помисли
Коментар
-
Ще го започна, защото имам две години до завършването му. Ти знаеш ли тогава какъв ще е пазара?
Ако всички играехме на сигурно, нямаше да има хора с пари. За да печелиш, трябва да умееш да рискуваш и да знаеш да губиш. Последните два фактора съм ги играл много отдавна и имам опит. Въпреки всичко, благодаря на всеки от вас, който не се е заяждал детински, а е изказал обосновано становище.
Първоначално изпратено от PIMPРадев, след като срещна толкова негативизъм, защо държиш да започнеш проекта? Имаш ли вече купувачи на зелено, че да си толкова сигурен в крайния резултат? въпросите не са за обикновеното заяждане, а за да си прецениш от форума колко процента подкрепа ще намериш. Сега никой не иска да купува на тези цени. Има купувачи на 700Е с малко кеш от старците и малко от банката, но големите играчи са пас. Това трябва да ти дава ясен сигнал.
Коментар
-
Радев не се заяждам с тебе. Просто се опитвам да ти бъда полезен. Ти прецени дали да се съобразиш с мнението ми. Лошото е, че нито едно от обещанията, които направи по въпросите ми не е факт към момента. По-лошото е, че също така и нито едно от тези неща не зависи от теб. А най-лошото е, че всички те зависят от различни държавни институции. И поради изброените причини личното ми мнение е, че шанса обещанията ти да стнат реалност е почти 0.
Коментар
-
Първоначално изпратено от РадевКъм шосето ще се изгради шумоизолационна ограда, каквито има навсякъде в Германия.
Коментар
-
Радев, след като срещна толкова негативизъм, защо държиш да започнеш проекта? Имаш ли вече купувачи на зелено, че да си толкова сигурен в крайния резултат? въпросите не са за обикновеното заяждане, а за да си прецениш от форума колко процента подкрепа ще намериш. Сега никой не иска да купува на тези цени. Има купувачи на 700Е с малко кеш от старците и малко от банката, но големите играчи са пас. Това трябва да ти дава ясен сигнал.
Коментар
-
И на този въпрос ще се наложи да ти отговоря понеже виждам, че нямаш информация.
Да, знам къде отива мръсната вода - в езерото.
Канализацията я почват от Кокаляне, посока Панчарево наесен, защото отпуснаха 1 000 000 лв. на общината за проект и изграждане на пречиствателна станция.
Сега си отдъхни и не мисли за моя проект. Той си е моя грижа.
Първоначално изпратено от teraziniРадев имам и още един въпрос.
Знаеш ли къде отива мръсната вода от Панчарево, Кокаляне и вилната зона защото там няма канализация и местните са истински шопи в най лошия смисъл на думата?
Ако не знаеш мога да ти кажа на "лични" щото иначе може да ти замине проекта.
Коментар
Коментар