Първоначално изпратено от YMEH_TOCTEP
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първи признак на улигофренията е да казваш как то това не било за всеки и как нисшите същества не могат да проумеят огиката.
Какъв тренд да са уцелили? Последните 15 години тренда е един и същ. За не го е уцелия някой трябва да е направил продажба на късо на имот или какво?Ако не се бъркам самия ти не си уцелил тренда защото ти предстои да продаваш на надолнището ... много.
Първоначално изпратено от РадевКазано кратко и ясно. Браво!
Сега ще настане здраво оплюване от разбирачите неудачници
================================================== ====
[Peter]
Единственото нещо, което с охота повтарям из форума е, че инвестицията в недвижими имоти не е за всеки. Познавам хора без финансово образование, но перфектно справящи се на този пазар. Познавам и хора с претенции във финансовата сфера, но така и вечно не уцелващи тренда на цените на НИ.
Коментар
-
Казано кратко и ясно. Браво!
Сега ще настане здраво оплюване от разбирачите неудачници
================================================== ====
[Peter]
Единственото нещо, което с охота повтарям из форума е, че инвестицията в недвижими имоти не е за всеки. Познавам хора без финансово образование, но перфектно справящи се на този пазар. Познавам и хора с претенции във финансовата сфера, но така и вечно не уцелващи тренда на цените на НИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage
пп Нещо ни е яд че имотите все пак не поскъпнаха не само тук ами и глобално... И искам да попитам ти като член групичката която подтикваше хората да купуват че ще има вечен ъп ... жал ли ти е сега за набалбуканите с скъпи кредити и апартаменти... щото една част са набалбукани заради вас. Аз колкото мога съм ги разубеждавал...
Най-вероятно човекът "с общественото положение" в периода 2003-2007 е чел апокрифни блогове за Големия Срив, проспивайки доста неща. А щом е проспал този период, значи по всяка вероятност не може да си обясни и сега какво става.
Ако си направиш труда да попрегледаш мненията ми, ще откриеш "с изненада", че никой никога за нищо не съм съветвал. Хората, които съм съветвал да инвестират в недвижими имоти, отдавна са си свършили работата и разбира се не са участници в този форум.
Хората, взели едно или друго инвестиционно решение на база на бръщолевици от анонимен форум, наистина мога само да съжалявам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverageти все едноче си забравил че точно с теб го видхме този спор за стария ми ник че с него не мога да си позволя да напиша за квадратния к*р а аз искам да пиша с изцепки като другите които са анонимни
С теб спор на тази тема не съм водил. Защото ако бяхме водили, вече щеше да си сменил и този си ник.
Ти ми написа някакви врели-некипели, как общественото ти положение не ти било позволявало.......да си псуваш на воля в анонимен форум. От вътре ти идвало , ама на трябвало да се стискаш, понеже положението ти в обществото е такова, че .....
1. Наистина що за малоумник трябва да е човек, че да влезе с истинкото си име (при това известно в обществото) в анонимен форум и след това да се сети, че май имал желание да си попсува на воля.(това бяха твои думи)
2. Не е ли съмнително дълъг този период на уточняване на желанията (от 2007г до края на 2008)
3. Поведението ти малко прилича на ония престъпник, дето държал да мине границата, ама не си давал паспорта, за да не го хванат.
P.S. Нямам нищо против да ме лъжат, но да знаеш държа на готините версии.
Коментар
-
ти все едноче си забравил че точно с теб го видхме този спор за стария ми ник че с него не мога да си позволя да напиша за квадратния к*р а аз искам да пиша с изцепки като другите които са анонимни
пп Нещо ни е яд че имотите все пак не поскъпнаха не само тук ами и глобално... И искам да попитам ти като член групичката която подтикваше хората да купуват че ще има вечен ъп ... жал ли ти е сега за набалбуканите с скъпи кредити и апартаменти... щото една част са набалбукани заради вас. Аз колкото мога съм ги разубеждавал...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverageМдам тук поне от 2007 го обсъждаме сценария в които банките начукват квадратния на всички купили с неразумно голям кредит на набалончени цени и сега като се случи рев до небесата..... Интересното е че опонентите ни (подръжниците на вечния ъп) казваха че ще карате на хляб и вода и ще работите 2-3 места но ще си плащате вноските така че сърдете се на тях
Информация за marketleverage
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage
анкетата е показателна дали е имало смисъл от дискусиите
Изпитвате ли трудности с вноските си по кредити
Коментар
-
Мдам тук поне от 2007 го обсъждаме сценария в които банките начукват квадратния на всички купили с неразумно голям кредит на набалончени цени и сега като се случи рев до небесата..... Интересното е че опонентите ни (подръжниците на вечния ъп) казваха че ще карате на хляб и вода и ще работите 2-3 места но ще си плащате вноските така че сърдете се на тях
анкетата е показателна дали е имало смисъл от дискусиите
Изпитвате ли трудности с вноските си по кредити
Коментар
-
Първоначално изпратено от winnerПървоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от winnerСамо че като поискаш да си купиш нов, на добро място, удобно проектиран и качествено построен апартамент, ще видиш, че избора е съвсем малък или цените няма да ти харесат.
То преди 1-2 години се твърдеше,
че НИ само могат да растът !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от winnerСамо че като поискаш да си купиш нов, на добро място, удобно проектиран и качествено построен апартамент, ще видиш, че избора е съвсем малък или цените няма да ти харесат.
че НИ само могат да растът !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от winnerСамо че като поискаш да си купиш нов, на добро място, удобно проектиран и качествено построен апартамент, ще видиш, че избора е съвсем малък или цените няма да ти харесат.
че НИ само могат да растът !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
И какъв е общественият проблем, ако калпавите обекти останат непродадени? Изобщо не е задължително една стока като излезе на пазар непременно да се продаде. Другата възможност е банките, които са ги финансирали, да приберат апартаментите и да ги продадат на ниски цени. Калпава стока се продава с ниска цена, справка - магазините "За 1 лев". Само че сега всички ще искат да купят нов, на добро място, удобно проектиран и качествено построен апартамент и ще видят, че избора е съвсем малък или цените няма да им харесат.
Всъщност, вероятно сте прави за София. Не познавам ситуацията там и ми е все тая до какви висоти е достигнала столичната измекярщина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от winnerСамо след 1 година вече ще има дефицит на нови апартаменти. Който иска да купи такъв, ще трябва да избира на вторичен пазар, което не е същото.
Според мен са предостатъчно за следващите 20 години. А пък тези сладури, които сега строят офис площи като луди какво ги чака.... Не ми се мисли.
Ще се проклинат всички, че са дошли да инвестират в Мангурия в НИ.... Само в София строят офис площи, колкото за Хонг Конг Ама тук няма толкова фирми....
Това още не са го установили....
Коментар
Коментар