IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от YMEH_TOCTEP
    Първи признак на улигофренията е да казваш как то това не било за всеки и как нисшите същества не могат да проумеят огиката.

Какъв тренд да са уцелили? Последните 15 години тренда е един и същ. За не го е уцелия някой трябва да е направил продажба на късо на имот или какво?Ако не се бъркам самия ти не си уцелил тренда защото ти предстои да продаваш на надолнището ... много.

Първоначално изпратено от Радев
    Казано кратко и ясно. Браво!
    Сега ще настане здраво оплюване от разбирачите неудачници

================================================== ====

[Peter]
    Единственото нещо, което с охота повтарям из форума е, че инвестицията в недвижими имоти не е за всеки. Познавам хора без финансово образование, но перфектно справящи се на този пазар. Познавам и хора с претенции във финансовата сфера, но така и вечно не уцелващи тренда на цените на НИ.
    Спекулантите уцелиха тренда много добре. Имам предвид тези, които инвестираха в градски имоти, а не в Слънчев бряг и Банско. Повечето купиха 2004-2005 на зелено, още на проект, избираха най-хубавите апартаменти, на най-добрите места и вземаха добри отстъпки. Продадоха в края на 2007 и първите месеци на 2008. Продаваха на средни цени за района и имаха сделки. Другите, които гонеха максимума, изчакваха и си останаха с имотите. Тук много често срещам изрази като "тия дето купиха на 1200 и се налапаха с големи кредити". Това ми звучи доста легендарно. Впечатленията ми са съвсем други и не са от вестниците, а от терена. Когато в Бриз офертните цени бяха стигнали 1200 евро, сделките, които сключвах с ипотеки бяха на 800-950 евро. Най-високата цена, на която продадох имот там с кредит беше 1100 евро и то защото апартамента наистина беше много хубав и в актуван затворен комплекс. Въпреки това, в най-активния пазар, стоя 6 месеца. Сделката стана в последния момент - май 2008, два месеца преди да хлопнат банките. Всички купувачи си бяха съвсем разумни хора, които много внимателно си правеха сметките и не видях някой да се хвърля на сляпо.

Коментар

• Първи признак на улигофренията е да казваш как то това не било за всеки и как нисшите същества не могат да проумеят огиката.

Какъв тренд да са уцелили? Последните 15 години тренда е един и същ. За не го е уцелия някой трябва да е направил продажба на късо на имот или какво?Ако не се бъркам самия ти не си уцелил тренда защото ти предстои да продаваш на надолнището ... много.

Първоначално изпратено от Радев
      Казано кратко и ясно. Браво!

[Peter]
      Единственото нещо, което с охота повтарям из форума е, че инвестицията в недвижими имоти не е за всеки. Познавам хора без финансово образование, но перфектно справящи се на този пазар. Познавам и хора с претенции във финансовата сфера, но така и вечно не уцелващи тренда на цените на НИ.

Коментар

• Казано кратко и ясно. Браво!

[Peter]

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage

пп Нещо ни е яд че имотите все пак не поскъпнаха не само тук ами и глобално... И искам да попитам ти като член групичката която подтикваше хората да купуват че ще има вечен ъп ... жал ли ти е сега за набалбуканите с скъпи кредити и апартаменти... щото една част са набалбукани заради вас. Аз колкото мога съм ги разубеждавал...
          Хаха,
          Най-вероятно човекът "с общественото положение" в периода 2003-2007 е чел апокрифни блогове за Големия Срив, проспивайки доста неща. А щом е проспал този период, значи по всяка вероятност не може да си обясни и сега какво става.
          Ако си направиш труда да попрегледаш мненията ми, ще откриеш "с изненада", че никой никога за нищо не съм съветвал. Хората, които съм съветвал да инвестират в недвижими имоти, отдавна са си свършили работата и разбира се не са участници в този форум.

Хората, взели едно или друго инвестиционно решение на база на бръщолевици от анонимен форум, наистина мога само да съжалявам.

Коментар

ти все едноче си забравил че точно с теб го видхме този спор за стария ми ник че с него не мога да си позволя да напиша за квадратния к*р а аз искам да пиша с изцепки като другите които са анонимни
            Виж Маркетлевъридж,

С теб спор на тази тема не съм водил. Защото ако бяхме водили, вече щеше да си сменил и този си ник.
            Ти ми написа някакви врели-некипели, как общественото ти положение не ти било позволявало.......да си псуваш на воля в анонимен форум. От вътре ти идвало , ама на трябвало да се стискаш, понеже положението ти в обществото е такова, че .....

1. Наистина що за малоумник трябва да е човек, че да влезе с истинкото си име (при това известно в обществото) в анонимен форум и след това да се сети, че май имал желание да си попсува на воля.(това бяха твои думи)
            2. Не е ли съмнително дълъг този период на уточняване на желанията (от 2007г до края на 2008)
            3. Поведението ти малко прилича на ония престъпник, дето държал да мине границата, ама не си давал паспорта, за да не го хванат.

P.S. Нямам нищо против да ме лъжат, но да знаеш държа на готините версии.

Коментар

• ти все едноче си забравил че точно с теб го видхме този спор за стария ми ник че с него не мога да си позволя да напиша за квадратния к*р а аз искам да пиша с изцепки като другите които са анонимни

пп Нещо ни е яд че имотите все пак не поскъпнаха не само тук ами и глобално... И искам да попитам ти като член групичката която подтикваше хората да купуват че ще има вечен ъп ... жал ли ти е сега за набалбуканите с скъпи кредити и апартаменти... щото една част са набалбукани заради вас. Аз колкото мога съм ги разубеждавал...
              mWPCloud.com

Коментар

Мдам тук поне от 2007 го обсъждаме сценария в които банките начукват квадратния на всички купили с неразумно голям кредит на набалончени цени и сега като се случи рев до небесата..... Интересното е че опонентите ни (подръжниците на вечния ъп) казваха че ще карате на хляб и вода и ще работите 2-3 места но ще си плащате вноските така че сърдете се на тях

Информация за marketleverage

Явно в тези дискусии от 2007г. не си се представил като хората, поизложил си се и си решил на 13 декември 2008г. да започнеш на чисто. Любимата врътка във форума.

Коментар

анкетата е показателна дали е имало смисъл от дискусиите

Изпитвате ли трудности с вноските си по кредити
                  Спокойно! Който приеме правата вяра, ще му изплатят кредитите.

Коментар

• Мдам тук поне от 2007 го обсъждаме сценария в които банките начукват квадратния на всички купили с неразумно голям кредит на набалончени цени и сега като се случи рев до небесата..... Интересното е че опонентите ни (подръжниците на вечния ъп) казваха че ще карате на хляб и вода и ще работите 2-3 места но ще си плащате вноските така че сърдете се на тях

анкетата е показателна дали е имало смисъл от дискусиите

Изпитвате ли трудности с вноските си по кредити
                    mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от winner
                      Първоначално изпратено от bgg_red
                      Първоначално изпратено от winner
                      Само че като поискаш да си купиш нов, на добро място, удобно проектиран и качествено построен апартамент, ще видиш, че избора е съвсем малък или цените няма да ти харесат.
                      Дрън дрън !!!
                      То преди 1-2 години се твърдеше,
                      че НИ само могат да растът !!!
                      Също така всички вярваха, че банковите лихви има още да падат.
                      Кои тез всички??????????
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                        Първоначално изпратено от winner
                        Само че като поискаш да си купиш нов, на добро място, удобно проектиран и качествено построен апартамент, ще видиш, че избора е съвсем малък или цените няма да ти харесат.
                        Дрън дрън !!!
                        Също така всички вярваха, че банковите лихви има още да падат.

Коментар

Дрън дрън !!!
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• И какъв е общественият проблем, ако калпавите обекти останат непродадени? Изобщо не е задължително една стока като излезе на пазар непременно да се продаде. Другата възможност е банките, които са ги финансирали, да приберат апартаментите и да ги продадат на ниски цени. Калпава стока се продава с ниска цена, справка - магазините "За 1 лев". Само че сега всички ще искат да купят нов, на добро място, удобно проектиран и качествено построен апартамент и ще видят, че избора е съвсем малък или цените няма да им харесат.

Всъщност, вероятно сте прави за София. Не познавам ситуацията там и ми е все тая до какви висоти е достигнала столичната измекярщина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tomy
                              На места в София така е презастроено от нови сгради, че няма нито въздух, нито видимост, само околните стени на съседни сгради ! Е кой ще купи това безумие?
                              Точно!

Коментар

Само след 1 година вече ще има дефицит на нови апартаменти. Който иска да купи такъв, ще трябва да избира на вторичен пазар, което не е същото.
                                Т.е. искаш да кажеш, че 150 000 жилищни единици ще бъдат продадени през тази година
                                Според мен са предостатъчно за следващите 20 години. А пък тези сладури, които сега строят офис площи като луди какво ги чака.... Не ми се мисли.
                                Ще се проклинат всички, че са дошли да инвестират в Мангурия в НИ.... Само в София строят офис площи, колкото за Хонг Конг Ама тук няма толкова фирми....
                                Това още не са го установили....

Коментар

Working...
                                X