IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi
    Първоначално изпратено от silistra
    Първоначално изпратено от marandi
    Ъм, аз затова съм дал тайминг за цените на имотчетата догодина есента ще е по-ясно, ако успее подкрепата може и да ги удържат, ако не корекция до 50% в ценовите нива.

Ще поживеем - ще видим
    Ако правителството я кара както досега спад между 30 и 70% до края на 2010-2011г.
    Ако се размърдат спад между 25 до 40%.
    Вто Окт 28, 2008

xaro, отговора на твоите догадки и въпроси сме го дали още преди почти 1г.
    Мдам,

само че когато го писах това на въпросната дата доста 'орица се смяха и най-вече от брокерската гилдия и т.нар. "експерти" и "анализатори".

П.П. Щом те не са "в час", за какво говорим ...?

Чиърс на бебетата сладки!
    Братле къде мога да го открия това писание-да видя за кво иде реч

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra
      Ъм, аз затова съм дал тайминг за цените на имотчетата догодина есента ще е по-ясно, ако успее подкрепата може и да ги удържат, ако не корекция до 50% в ценовите нива.

Ще поживеем - ще видим
      Ако правителството я кара както досега спад между 30 и 70% до края на 2010-2011г.
      Вто Окт 28, 2008

Мдам,

само че когато го писах това на въпросната дата доста 'орица се смяха и най-вече от брокерската гилдия и т.нар. "експерти" и "анализатори".

П.П. Щом те не са "в час", за какво говорим ...?

Чиърс на бебетата сладки!

Коментар

• Re: xaro

Първоначално изпратено от supertrader
        Цетъра държат цени , не са паднали реално въобще не гледай обяви за строителство защото те просто в момента не стават и е рисково.В кварталите обаче ще има жилища които да се продадат по евтино и доста надолу от реалната им цена заради стреса с ипотеките.В център бяха по 80-120 к. евра и с ипотеки няма купени , докато кварталите са богати на ипотеки а те ще посринат цените. Качваха се цените но в център не стигнаха 60к. евро и да са били по 6к. преди това 99 г. В център бяха 20 к . евро и стегнаха 120 и дори реално под 120. Кредитните глупости издуват най вече ниските цени. В кризата е най печелившо да се купи от тях като паднат и после се сменят за едно в център.
        Добре казано-или пък по е добре да изчакам да се кротнат малко и евентуално тогава да потърся-ще обмисля добре съвета ти-имам възможност и сега да купя но се въздържам предвид икономическата ситуация-а да ти кажа честно не ми се занимава много с купи- продаи-сполай ти за добрината -наздраве

Коментар

• xaro

Цетъра държат цени , не са паднали реално въобще не гледай обяви за строителство защото те просто в момента не стават и е рисково.В кварталите обаче ще има жилища които да се продадат по евтино и доста надолу от реалната им цена заради стреса с ипотеките.В център бяха по 80-120 к. евра и с ипотеки няма купени , докато кварталите са богати на ипотеки а те ще посринат цените. Качваха се цените но в център не стигнаха 60к. евро и да са били по 6к. преди това 99 г. В център бяха 20 к . евро и стегнаха 120 и дори реално под 120. Кредитните глупости издуват най вече ниските цени. В кризата е най печелившо да се купи от тях като паднат и после се сменят за едно в център.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Re: xaro

Първоначално изпратено от supertrader
            Първо най разумно е да зарежеш идеята за покупка в центъра и града , а вземаш в кварталите евтино и на наистина паднали цени 2 или три направо. В центъра цените нито са мръднали надолу , нито ще мръднат- това са измислици на медиите.Второ за несъществуващ с разрешително за ползване имот в тези времена само 0-ла лева на квадрат щото не се знае строителя на кого има да дава пари и кой може да поиска да го запре.На честна дума и много добре го знаем този не се вярва , всеки знае себе си.Тъй че евтиното където бръмчат много ипотеки , но ипотекарско отбягвай защото също е законово мътно , а после ги чистиш и си вземаш с парите в града. Ако ще и да изглежда в нечии очи че си дал много безумни пари.
            За какво да си давам парите за кварталите че 2-3-за под наем ли-аз си търся жилище за мен-не е ли по-добре да изчакам да паднат още цените в централните части-или ти мислиш че те по надолу от тези нива няма да стигнат- ако поскъпнат кварталите ще поскъпнат и централните-не разбрах добре твоята идея-какво очакваш от кварталите и от централните като развитие

Коментар

• xaro

Първо най разумно е да зарежеш идеята за покупка в центъра и града , а вземаш в кварталите евтино и на наистина паднали цени 2 или три направо. В центъра цените нито са мръднали надолу , нито ще мръднат- това са измислици на медиите.Второ за несъществуващ с разрешително за ползване имот в тези времена само 0-ла лева на квадрат щото не се знае строителя на кого има да дава пари и кой може да поиска да го запре.На честна дума и много добре го знаем този не се вярва , всеки знае себе си.Тъй че евтиното където бръмчат много ипотеки , но ипотекарско отбягвай защото също е законово мътно , а после ги чистиш и си вземаш с парите в града. Ако ще и да изглежда в нечии очи че си дал много безумни пари.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra

Ще поживеем - ще видим
                Вто Окт 28, 2008

Имай търпение, след време ще започнат сами да те търсят, но и не очаквай на хубавите места да вземеш нещо за без пари, например гарсониера за под 25к.

Коментар

• Хората са го сметнали. 1 кв.м. = средна работна заплата. Значи около 400 Е. Също така едно жилище трябва да се изплаща от наеми за 10 години. Това ни очаква и нас. Стига кризата да не ни удари много сериозно. И

"Най-доброто предстои"

Коментар

• xaro,
                    това е основния сценарий бе човек

Коментар

• Какво ще кажете за следният сценарий-много кредити2004-2008г на сравнитело поносими лихви-аде стига толкова-правим криза-вдигаме лихвите колкото толкова-година две три все нещо-налагаме усещането че няма да е за дълго-кредито получателите се напъват но плащат скъпо-нали ще за кратко-аиде да не ги мъчим повече-лихвите падат и старата песен на нов глас----на банка и евреин мож ли вярва и ножа и хляба в тях!!!!!!!-тава е само възможен сценарий не се подвеждаите ----но си заслужава да му обърнете внимание-----както е казал народа-нахрани патето и му отрежи главата -допълнението от мен ----и пак така докато свят светува
                      това го писах на друго място-за съжаление харата имат и способноста да забравят-а без пари нищо не се случва-банките ще продължават да играят огромна роля на всеки един пазар

Коментар

• Не съм специалист -искам да си купя жилище-----но ще изчакам цените да се доближат до ДАНЪчНАТА ОцЕНКА НА ИмОТА-което е и може би цената на имота-на 60кв-60000лева-30500евро---е те това ще е цената ако нещата продалжават по познатият ни от последните 7 месеца начин-----все пак ще има и изключения

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                          Първоначално изпратено от xaro
                          Първоначално изпратено от MILOM
                          Споделен опит от Варна Тръгнах да купувам началото на юни Фактите-спрях се на две панелни г-ри Не ме съдете това са ми възможностите но не там е въпроса Едната в централната част до у-ще Априлов цена на продавача 42евро за 40кв м -много бе човек даи да си стиснем ръцете на 32евро ааа Не не става те цените няма да падат и така добре му викам аз От няколко дни вече твърдят че е капарирана Другата до Електрон 45кв м 47евро - предложението-37евро и пак Не Забележка никои от двамата не бе склонен на договаряне бяха почти твърди в цените-1000-2000евро надолу- не желаеха диалог Историята с втората същата- капарирана Нямам идея от кога са на пазара нито на каква цена са спазарени но това са фактите И двете бяха в добро състояние на среден етаж
                          Ако искаш м/у Бенковски и Кракра на 550-600 Е,кажи =не еАприлов, но пък ново.
                          Завършено с акт 16 дневен тракт и спалня 45кв жил пл без 1ви и последен етаж и наи вече да не е до кракра предрочитам до бенковска-общи части не плащам-Няма такова животно приятелю всичко читаво си остана скъпо-ако има съвпадение пиши на лични
                          това е по-близо до Кракра,ако искаш ,50 кв. на баба Рада,но на 1800,незавършено -акт 15 на 800 до лятно Тракия.
                          ,не се занимавам с недвижимости
                          Явно няма пресечна точка-на Тракия са много зле-актове и други-и къде са ниските цени които се спрягат във форума-50кв-1800евро-ебаси ефтинията-както се казва ПИШИ СИ ПИШИ НЕ МИ ПРЕЧИШ
                          харо,ти баба Рада знаеш ли къде е-и миналата година в тоя район ,колко беше
                          ПИШИ СИ ПИШИ НЕ МИ ПРЕЧИШ-това не се отнася за теб-просто израз- не съм си помислял за Баба Рада нещо не ме кефи да се шашкам всеки ден каде да паркирам хотел Черно море си е скъпичко и преди и сега-и отново незавършено-не ми се рискува

Коментар

• Първоначално изпратено от xaro
                            Споделен опит от Варна Тръгнах да купувам началото на юни Фактите-спрях се на две панелни г-ри Не ме съдете това са ми възможностите но не там е въпроса Едната в централната част до у-ще Априлов цена на продавача 42евро за 40кв м -много бе човек даи да си стиснем ръцете на 32евро ааа Не не става те цените няма да падат и така добре му викам аз От няколко дни вече твърдят че е капарирана Другата до Електрон 45кв м 47евро - предложението-37евро и пак Не Забележка никои от двамата не бе склонен на договаряне бяха почти твърди в цените-1000-2000евро надолу- не желаеха диалог Историята с втората същата- капарирана Нямам идея от кога са на пазара нито на каква цена са спазарени но това са фактите И двете бяха в добро състояние на среден етаж
                            Завършено с акт 16 дневен тракт и спалня 45кв жил пл без 1ви и последен етаж и наи вече да не е до кракра предрочитам до бенковска-общи части не плащам-Няма такова животно приятелю всичко читаво си остана скъпо-ако има съвпадение пиши на лични
                            това е по-близо до Кракра,ако искаш ,50 кв. на баба Рада,но на 1800,незавършено -акт 15 на 800 до лятно Тракия.
                            Явно няма пресечна точка-на Тракия са много зле-актове и други-и къде са ниските цени които се спрягат във форума-50кв-1800евро-ебаси ефтинията-както се казва ПИШИ СИ ПИШИ НЕ МИ ПРЕЧИШ
                            харо,ти баба Рада знаеш ли къде е-и миналата година в тоя район ,колко беше
                            http://milom.blog.bg/

Коментар

Коментар

http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X