Първоначално изпратено от marandi
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от silistraПървоначално изпратено от silistraПървоначално изпратено от marandiЪм, аз затова съм дал тайминг за цените на имотчетата догодина есента ще е по-ясно, ако успее подкрепата може и да ги удържат, ако не корекция до 50% в ценовите нива.
Ще поживеем - ще видим
Ако се размърдат спад между 25 до 40%.
xaro, отговора на твоите догадки и въпроси сме го дали още преди почти 1г.
само че когато го писах това на въпросната дата доста 'орица се смяха и най-вече от брокерската гилдия и т.нар. "експерти" и "анализатори".
П.П. Щом те не са "в час", за какво говорим ...?
Чиърс на бебетата сладки!
Коментар
-
Re: xaro
Първоначално изпратено от supertraderЦетъра държат цени , не са паднали реално въобще не гледай обяви за строителство защото те просто в момента не стават и е рисково.В кварталите обаче ще има жилища които да се продадат по евтино и доста надолу от реалната им цена заради стреса с ипотеките.В център бяха по 80-120 к. евра и с ипотеки няма купени , докато кварталите са богати на ипотеки а те ще посринат цените. Качваха се цените но в център не стигнаха 60к. евро и да са били по 6к. преди това 99 г. В център бяха 20 к . евро и стегнаха 120 и дори реално под 120. Кредитните глупости издуват най вече ниските цени. В кризата е най печелившо да се купи от тях като паднат и после се сменят за едно в център.
Коментар
-
xaro
Цетъра държат цени , не са паднали реално въобще не гледай обяви за строителство защото те просто в момента не стават и е рисково.В кварталите обаче ще има жилища които да се продадат по евтино и доста надолу от реалната им цена заради стреса с ипотеките.В център бяха по 80-120 к. евра и с ипотеки няма купени , докато кварталите са богати на ипотеки а те ще посринат цените. Качваха се цените но в център не стигнаха 60к. евро и да са били по 6к. преди това 99 г. В център бяха 20 к . евро и стегнаха 120 и дори реално под 120. Кредитните глупости издуват най вече ниските цени. В кризата е най печелившо да се купи от тях като паднат и после се сменят за едно в център.D.Y.F-091066
Коментар
-
Re: xaro
Първоначално изпратено от supertraderПърво най разумно е да зарежеш идеята за покупка в центъра и града , а вземаш в кварталите евтино и на наистина паднали цени 2 или три направо. В центъра цените нито са мръднали надолу , нито ще мръднат- това са измислици на медиите.Второ за несъществуващ с разрешително за ползване имот в тези времена само 0-ла лева на квадрат щото не се знае строителя на кого има да дава пари и кой може да поиска да го запре.На честна дума и много добре го знаем този не се вярва , всеки знае себе си.Тъй че евтиното където бръмчат много ипотеки , но ипотекарско отбягвай защото също е законово мътно , а после ги чистиш и си вземаш с парите в града. Ако ще и да изглежда в нечии очи че си дал много безумни пари.
Коментар
-
xaro
Първо най разумно е да зарежеш идеята за покупка в центъра и града , а вземаш в кварталите евтино и на наистина паднали цени 2 или три направо. В центъра цените нито са мръднали надолу , нито ще мръднат- това са измислици на медиите.Второ за несъществуващ с разрешително за ползване имот в тези времена само 0-ла лева на квадрат щото не се знае строителя на кого има да дава пари и кой може да поиска да го запре.На честна дума и много добре го знаем този не се вярва , всеки знае себе си.Тъй че евтиното където бръмчат много ипотеки , но ипотекарско отбягвай защото също е законово мътно , а после ги чистиш и си вземаш с парите в града. Ако ще и да изглежда в нечии очи че си дал много безумни пари.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistraПървоначално изпратено от marandiЪм, аз затова съм дал тайминг за цените на имотчетата догодина есента ще е по-ясно, ако успее подкрепата може и да ги удържат, ако не корекция до 50% в ценовите нива.
Ще поживеем - ще видим
Ако се размърдат спад между 25 до 40%.
xaro, отговора на твоите догадки и въпроси сме го дали още преди почти 1г.
Имай търпение, след време ще започнат сами да те търсят, но и не очаквай на хубавите места да вземеш нещо за без пари, например гарсониера за под 25к.
Коментар
-
Какво ще кажете за следният сценарий-много кредити2004-2008г на сравнитело поносими лихви-аде стига толкова-правим криза-вдигаме лихвите колкото толкова-година две три все нещо-налагаме усещането че няма да е за дълго-кредито получателите се напъват но плащат скъпо-нали ще за кратко-аиде да не ги мъчим повече-лихвите падат и старата песен на нов глас----на банка и евреин мож ли вярва и ножа и хляба в тях!!!!!!!-тава е само възможен сценарий не се подвеждаите ----но си заслужава да му обърнете внимание-----както е казал народа-нахрани патето и му отрежи главата -допълнението от мен ----и пак така докато свят светува
това го писах на друго място-за съжаление харата имат и способноста да забравят-а без пари нищо не се случва-банките ще продължават да играят огромна роля на всеки един пазар
Коментар
-
Не съм специалист -искам да си купя жилище-----но ще изчакам цените да се доближат до ДАНЪчНАТА ОцЕНКА НА ИмОТА-което е и може би цената на имота-на 60кв-60000лева-30500евро---е те това ще е цената ако нещата продалжават по познатият ни от последните 7 месеца начин-----все пак ще има и изключения
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOMПървоначално изпратено от xaroПървоначално изпратено от MILOMПървоначално изпратено от MILOMПървоначално изпратено от xaroПървоначално изпратено от MILOMПървоначално изпратено от xaroСподелен опит от Варна Тръгнах да купувам началото на юни Фактите-спрях се на две панелни г-ри Не ме съдете това са ми възможностите но не там е въпроса Едната в централната част до у-ще Априлов цена на продавача 42евро за 40кв м -много бе човек даи да си стиснем ръцете на 32евро ааа Не не става те цените няма да падат и така добре му викам аз От няколко дни вече твърдят че е капарирана Другата до Електрон 45кв м 47евро - предложението-37евро и пак Не Забележка никои от двамата не бе склонен на договаряне бяха почти твърди в цените-1000-2000евро надолу- не желаеха диалог Историята с втората същата- капарирана Нямам идея от кога са на пазара нито на каква цена са спазарени но това са фактите И двете бяха в добро състояние на среден етаж
Коментар
-
Първоначално изпратено от xaroПървоначално изпратено от MILOMПървоначално изпратено от MILOMПървоначално изпратено от xaroПървоначално изпратено от MILOMПървоначално изпратено от xaroСподелен опит от Варна Тръгнах да купувам началото на юни Фактите-спрях се на две панелни г-ри Не ме съдете това са ми възможностите но не там е въпроса Едната в централната част до у-ще Априлов цена на продавача 42евро за 40кв м -много бе човек даи да си стиснем ръцете на 32евро ааа Не не става те цените няма да падат и така добре му викам аз От няколко дни вече твърдят че е капарирана Другата до Електрон 45кв м 47евро - предложението-37евро и пак Не Забележка никои от двамата не бе склонен на договаряне бяха почти твърди в цените-1000-2000евро надолу- не желаеха диалог Историята с втората същата- капарирана Нямам идея от кога са на пазара нито на каква цена са спазарени но това са фактите И двете бяха в добро състояние на среден етажhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOMПървоначално изпратено от MILOMПървоначално изпратено от xaroПървоначално изпратено от MILOMПървоначално изпратено от xaroСподелен опит от Варна Тръгнах да купувам началото на юни Фактите-спрях се на две панелни г-ри Не ме съдете това са ми възможностите но не там е въпроса Едната в централната част до у-ще Априлов цена на продавача 42евро за 40кв м -много бе човек даи да си стиснем ръцете на 32евро ааа Не не става те цените няма да падат и така добре му викам аз От няколко дни вече твърдят че е капарирана Другата до Електрон 45кв м 47евро - предложението-37евро и пак Не Забележка никои от двамата не бе склонен на договаряне бяха почти твърди в цените-1000-2000евро надолу- не желаеха диалог Историята с втората същата- капарирана Нямам идея от кога са на пазара нито на каква цена са спазарени но това са фактите И двете бяха в добро състояние на среден етаж
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOMПървоначално изпратено от xaroПървоначално изпратено от MILOMПървоначално изпратено от xaroСподелен опит от Варна Тръгнах да купувам началото на юни Фактите-спрях се на две панелни г-ри Не ме съдете това са ми възможностите но не там е въпроса Едната в централната част до у-ще Априлов цена на продавача 42евро за 40кв м -много бе човек даи да си стиснем ръцете на 32евро ааа Не не става те цените няма да падат и така добре му викам аз От няколко дни вече твърдят че е капарирана Другата до Електрон 45кв м 47евро - предложението-37евро и пак Не Забележка никои от двамата не бе склонен на договаряне бяха почти твърди в цените-1000-2000евро надолу- не желаеха диалог Историята с втората същата- капарирана Нямам идея от кога са на пазара нито на каква цена са спазарени но това са фактите И двете бяха в добро състояние на среден етажhttp://milom.blog.bg/
Коментар
Коментар