Поснати са за да се коментират от повече хора--в спора е раждат истините--а не с нападки---вивик да не си я закъсал нещо --та обикаляш на длъж и на шир
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vivicмомче, защо спамиш едно и също във всички форуми за имоти които се сетиш? толкова ли за ценни имаш мненията си та държиш непременно всички да ги прочетат? това нарцисизъм ли е или избиване на чувство за малоценност? мен лично по този начин ме дразниш...
а колкото до мечтата ти:
-----ако паднат на тази цена ще си струва човек да се нафрашка яко- брат----то голям пир ще е
Коментар
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от xaroВъзможно е--а имаш ли идея защо е тази разлика---поне във Варна не е така--градивно е- център и от там надолу
А дори и за две жилища в Люлин, едно на 20 метра от метростанция и друго в Люлин 5, данъчната оценка трябва да е абсолютно еднаква
Коментар
-
момче, защо спамиш едно и също във всички форуми за имоти които се сетиш? толкова ли за ценни имаш мненията си та държиш непременно всички да ги прочетат? това нарцисизъм ли е или избиване на чувство за малоценност? мен лично по този начин ме дразниш...
а колкото до мечтата ти:
-----ако паднат на тази цена ще си струва човек да се нафрашка яко- брат----то голям пир ще е
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от xaroВъзможно е--а имаш ли идея защо е тази разлика---поне във Варна не е така--градивно е- център и от там надолу
А дори и за две жилища в Люлин, едно на 20 метра от метростанция и друго в Люлин 5, данъчната оценка трябва да е абсолютно еднаква
Коментар
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от xaroЗдравейте от Варна-преди време се опитах да споделя и моето виждане за цените---достигане на нива ДАНЪЧНА ОЦЕНКА----в нея е калкулирано всичко-град-район-вид -строителство -години и кои знае още какво--но на мен лично ми изглежа много справедливо и точно--или привлизително до тези нива----наздраве на всички--------има го и в темата за понижението---
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от xaroЗдравейте от Варна-преди време се опитах да споделя и моето виждане за цените---достигане на нива ДАНЪЧНА ОЦЕНКА----в нея е калкулирано всичко-град-район-вид -строителство -години и кои знае още какво--но на мен лично ми изглежа много справедливо и точно--или привлизително до тези нива----наздраве на всички--------има го и в темата за понижението---
Коментар
-
Здравейте от Варна-преди време се опитах да споделя и моето виждане за цените---достигане на нива ДАНЪЧНА ОЦЕНКА----в нея е калкулирано всичко-град-район-вид -строителство -години и кои знае още какво--но на мен лично ми изглежа много справедливо и точно--или привлизително до тези нива----наздраве на всички--------има го и в темата за понижението---
Коментар
-
Първоначално изпратено от al64adМаранди,време е да актуализираш прогнозата си ....ясно е накъде...
между другото прогноза за нива 2006г даваше и джулиъс още от имоти нет,но той нещо позачезна...
Иначе с бебе Джулиъс за доста неща ни се покриваха прогнозите, но за макро-то на 2009 за БГ-то го "лепнах" в издънка - хихии
П.П. Думах му аз да гледа финансовата сметка, той вика нищо притеснително. На ти сега кон боб яде ли?
Чиърс!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandiДругото, от което съм хепи е,
...................... - хихихи
Гледам пишеш в "темата за повишението". :-)).
Ти забрави ли, че това е голяма простъпка за всеки правоверен сривльовец.
За такова деяние някога Лудия Таласъм (баш сривльовеца) и кликата му отлъчваше от правата вяра :-))) и забраняваше на провинилия се да се мярка из форумите :-))).
Свикнахте на демокрация, ей :-))))
Коментар
-
Другото, от което съм хепи е, че с бебе Джулиъс като сме си хортували за макро-рамката на БГ-то, неговата теза беше, че януарската газова криза е било форсмажора за 2009 и до края на годинката шок-а плавно ще отшумява, а моята прогноза беше, че плавно ще се влошават нещата и януари беше по-скоро нещо като "аларма", а тепърва ще се влошават още повече нещата.
Та, ще поживеем - ще видим
П.П. Също май ще ми излезе и прогнозата за бюджетен дефицит за 2009, което беше нещо немислимо в ония дни
Бебчо Джулиъс, ако четеш баса беше една бирка - хихихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от xaroБратле къде мога да го открия това писание-да видя за кво иде реч
Накратко, моята прогноза е, че ще видим нивата от 2006 г., ако ги "подминем", тогава последната ни грижа ще са имотчетата. Затова съм дал тайминг Есента на Русото, демек моята прогноза към октомври-ноември 2009 г.
П.П. Държавната подкрепа се поизчерпа, т.е. регулаторът БНБ намали МЗР, "освободи" още 50% от касовите наличности и провизира понятията за просрочия в ЦКР с двойни срокове, с цел да налее ликвидност в баМковата система. И въпреки тия "буфери" виждаме какво се случва.
Лошите кредитчета нарастват, а ресурса не поеФтинява. Нищо "ново" <-- всичкото това сме го писали, че ще се случи отдавна.
Чиърс!
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_googleе това ми звучи направо невероятно!
то вярно, че колегите от Варна казаха за доста волове там, ама ... парцела си го бива според мен.
Никой не иска военен имот от 46 дка в морската столица
27 юли 2009 / СЕГА
Нито един инвеститор не е проявил интерес към първия по рода си търг с тайно наддаване за учредяване на право на строеж във Варна, обявен преди месец от Министерство на отбраната.
Това съобщиха за "Сега" от ведомството. От МО искаха върху техни 54 декара в кв. "Владислав Варненчик" в морската столица да получат минимум 22% от построените апартаменти. Тяхната стойност трябваше да възлиза на не по-малко от 56 млн. лв. МО предлагаше в пакет и идеен проект, според който общата разгърната площ трябва да е около 130 000 кв.м.
Коментар
-
е това ми звучи направо невероятно!
то вярно, че колегите от Варна казаха за доста молове там, ама ... парцела си го бива според мен.
Никой не иска военен имот от 46 дка в морската столица
27 юли 2009 / СЕГА
Нито един инвеститор не е проявил интерес към първия по рода си търг с тайно наддаване за учредяване на право на строеж във Варна, обявен преди месец от Министерство на отбраната.
Това съобщиха за "Сега" от ведомството. От МО искаха върху техни 54 декара в кв. "Владислав Варненчик" в морската столица да получат минимум 22% от построените апартаменти. Тяхната стойност трябваше да възлиза на не по-малко от 56 млн. лв. МО предлагаше в пакет и идеен проект, според който общата разгърната площ трябва да е около 130 000 кв.м.
Коментар
Коментар