IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Поснати са за да се коментират от повече хора--в спора е раждат истините--а не с нападки---вивик да не си я закъсал нещо --та обикаляш на длъж и на шир

Коментар

• Първоначално изпратено от vivic
      момче, защо спамиш едно и също във всички форуми за имоти които се сетиш? толкова ли за ценни имаш мненията си та държиш непременно всички да ги прочетат? това нарцисизъм ли е или избиване на чувство за малоценност? мен лично по този начин ме дразниш...

а колкото до мечтата ти:

-----ако паднат на тази цена ще си струва човек да се нафрашка яко- брат----то голям пир ще е
      която постна в друг форум, мога само да изразя съжеление към теб... смешни са ми както мечтателите за мега-евтино като теб, така и разните ъпари... ходи купувай в Северна Замунда - там цените са такива... струва ми се не ти стига пипето да се сетиш защо през 96-97ма когато цените бяха такива никой не се избиваше да купува...
      Бавиш ме с излизането---но ще ти отговоря---двама кат си мерят х... не се меси--кат не те кефи да си ГЕИ що не си остана само педал--не чети и не коментираи още повече не изразяваи мнение което няма нищо общо с темата--отговори на другите съждения не заслужаваш --продаи си имотчето СКЪПО--и ела на морето да те ФРАСНА--абсолютно добронамерен съм -ама такива газета като теб само в гъ...за заслужават.---да те еба и гада заради твоите простотии ще закъснея--дано си хубав

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
        Първоначално изпратено от xaro
        Възможно е--а имаш ли идея защо е тази разлика---поне във Варна не е така--градивно е- център и от там надолу
        Ми предполагам, че в данъчната оценка влиза възрастта на жилището, след това наличието на ТЕЦ и доста по-назад е локацията.

А дори и за две жилища в Люлин, едно на 20 метра от метростанция и друго в Люлин 5, данъчната оценка трябва да е абсолютно еднаква
        Ебаси и БГ простотиите--то за поредeн път показва че сме уникални да знаеш--извънземни--UFO---заеби -ще дебнем в засада--слизам на плажа да ударя 2-3 питиета-до утре -наздраве

Коментар

• момче, защо спамиш едно и също във всички форуми за имоти които се сетиш? толкова ли за ценни имаш мненията си та държиш непременно всички да ги прочетат? това нарцисизъм ли е или избиване на чувство за малоценност? мен лично по този начин ме дразниш...

а колкото до мечтата ти:

-----ако паднат на тази цена ще си струва човек да се нафрашка яко- брат----то голям пир ще е
          която постна в друг форум, мога само да изразя съжеление към теб... смешни са ми както мечтателите за мега-евтино като теб, така и разните ъпари... ходи купувай в Северна Замунда - там цените са такива... струва ми се не ти стига пипето да се сетиш защо през 96-97ма когато цените бяха такива никой не се избиваше да купува...

Коментар

• Първоначално изпратено от xaro
            Възможно е--а имаш ли идея защо е тази разлика---поне във Варна не е така--градивно е- център и от там надолу
            Ми предполагам, че в данъчната оценка влиза възрастта на жилището, след това наличието на ТЕЦ и доста по-назад е локацията.

А дори и за две жилища в Люлин, едно на 20 метра от метростанция и друго в Люлин 5, данъчната оценка трябва да е абсолютно еднаква

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
              Първоначално изпратено от xaro
              Здравейте от Варна-преди време се опитах да споделя и моето виждане за цените---достигане на нива ДАНЪЧНА ОЦЕНКА----в нея е калкулирано всичко-град-район-вид -строителство -години и кои знае още какво--но на мен лично ми изглежа много справедливо и точно--или привлизително до тези нива----наздраве на всички--------има го и в темата за понижението---
              Грешно ти е виждането, защото често данъчната оценка на жилище на пъпа на София е по-ниска, отколкото на по-малко жилище в панелно гето...

Коментар

Здравейте от Варна-преди време се опитах да споделя и моето виждане за цените---достигане на нива ДАНЪЧНА ОЦЕНКА----в нея е калкулирано всичко-град-район-вид -строителство -години и кои знае още какво--но на мен лично ми изглежа много справедливо и точно--или привлизително до тези нива----наздраве на всички--------има го и в темата за понижението---
                Грешно ти е виждането, защото често данъчната оценка на жилище на пъпа на София е по-ниска, отколкото на по-малко жилище в панелно гето...

Коментар

• Здравейте от Варна-преди време се опитах да споделя и моето виждане за цените---достигане на нива ДАНЪЧНА ОЦЕНКА----в нея е калкулирано всичко-град-район-вид -строителство -години и кои знае още какво--но на мен лично ми изглежа много справедливо и точно--или привлизително до тези нива----наздраве на всички--------има го и в темата за понижението---

Коментар

• Първоначално изпратено от al64ad
                    Маранди,време е да актуализираш прогнозата си ....ясно е накъде...
                    между другото прогноза за нива 2006г даваше и джулиъс още от имоти нет,но той нещо позачезна...
                    Е, па за момента не виждам индикации за актуализация

Иначе с бебе Джулиъс за доста неща ни се покриваха прогнозите, но за макро-то на 2009 за БГ-то го "лепнах" в издънка - хихии

П.П. Думах му аз да гледа финансовата сметка, той вика нищо притеснително. На ти сега кон боб яде ли?

Чиърс!

Коментар

• Маранди,време е да актуализираш прогнозата си ....ясно е накъде...
                      между другото прогноза за нива 2006г даваше и джулиъс още от имоти нет,но той нещо позачезна...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                        Другото, от което съм хепи е,
                        ...................... - хихихи
                        marandi,
                        Гледам пишеш в "темата за повишението". :-)).

Ти забрави ли, че това е голяма простъпка за всеки правоверен сривльовец.
                        За такова деяние някога Лудия Таласъм (баш сривльовеца) и кликата му отлъчваше от правата вяра :-))) и забраняваше на провинилия се да се мярка из форумите :-))).

Свикнахте на демокрация, ей :-))))

Коментар

• Другото, от което съм хепи е, че с бебе Джулиъс като сме си хортували за макро-рамката на БГ-то, неговата теза беше, че януарската газова криза е било форсмажора за 2009 и до края на годинката шок-а плавно ще отшумява, а моята прогноза беше, че плавно ще се влошават нещата и януари беше по-скоро нещо като "аларма", а тепърва ще се влошават още повече нещата.

Та, ще поживеем - ще видим

П.П. Също май ще ми излезе и прогнозата за бюджетен дефицит за 2009, което беше нещо немислимо в ония дни

Бебчо Джулиъс, ако четеш баса беше една бирка - хихихи

Коментар

Братле къде мога да го открия това писание-да видя за кво иде реч
                            Е, па търси си назад из двете имотни теми, предостатъчно сме писали и то, когато е "трябвало" и си чети.

Накратко, моята прогноза е, че ще видим нивата от 2006 г., ако ги "подминем", тогава последната ни грижа ще са имотчетата. Затова съм дал тайминг Есента на Русото, демек моята прогноза към октомври-ноември 2009 г.

П.П. Държавната подкрепа се поизчерпа, т.е. регулаторът БНБ намали МЗР, "освободи" още 50% от касовите наличности и провизира понятията за просрочия в ЦКР с двойни срокове, с цел да налее ликвидност в баМковата система. И въпреки тия "буфери" виждаме какво се случва.

Лошите кредитчета нарастват, а ресурса не поеФтинява. Нищо "ново" <-- всичкото това сме го писали, че ще се случи отдавна.

Чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                              е това ми звучи направо невероятно!
                              то вярно, че колегите от Варна казаха за доста волове там, ама ... парцела си го бива според мен.

Никой не иска военен имот от 46 дка в морската столица
                              27 юли 2009 / СЕГА
                              Нито един инвеститор не е проявил интерес към първия по рода си търг с тайно наддаване за учредяване на право на строеж във Варна, обявен преди месец от Министерство на отбраната.
                              Това съобщиха за "Сега" от ведомството. От МО искаха върху техни 54 декара в кв. "Владислав Варненчик" в морската столица да получат минимум 22% от построените апартаменти. Тяхната стойност трябваше да възлиза на не по-малко от 56 млн. лв. МО предлагаше в пакет и идеен проект, според който общата разгърната площ трябва да е около 130 000 кв.м.
                              Оня брадатия виц гласи, че когато Господ раздавал акъл на хората, военните били на учение. Изглежда е вярно. Ако бяха изкарали тоя имот на търг през 2007 щяха да вземат не 22% ами поне 30% обезщетение и наистина щеше да се намери инвеститор. Сега ще трябва доста да почакат.

Коментар

• е това ми звучи направо невероятно!
                                то вярно, че колегите от Варна казаха за доста молове там, ама ... парцела си го бива според мен.

Никой не иска военен имот от 46 дка в морската столица
                                27 юли 2009 / СЕГА
                                Нито един инвеститор не е проявил интерес към първия по рода си търг с тайно наддаване за учредяване на право на строеж във Варна, обявен преди месец от Министерство на отбраната.
                                Това съобщиха за "Сега" от ведомството. От МО искаха върху техни 54 декара в кв. "Владислав Варненчик" в морската столица да получат минимум 22% от построените апартаменти. Тяхната стойност трябваше да възлиза на не по-малко от 56 млн. лв. МО предлагаше в пакет и идеен проект, според който общата разгърната площ трябва да е около 130 000 кв.м.

Коментар

Working...
                                X