IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много благородно от твоя страна, да казваш на хората, че цените са ъп или даун, когато са ъп или даун . Такава дейност се припокрива изцяло с дейността на брокерите. Явно това е причината да клошарстваш по цял ден из обявите. Смело можем да заключим, че когато се обърне тренда, от твоя ник ще идва заливане на форума с информация за аристократични, суперлукс обяви
    Това за никовете сме го чели. Що наред се е клел по форумите , не е истина.
    Въй, въй, въй,
    това ще се направя, че не съм го видял, защото много се изложи. Ама наистина ли, точно брокерите, и то БГ брокерите?!?!?!
    Щом според теб гледането на обяви е клошарстване, добре, въвеждаш нова терминология,а тя е точно присъща на толкова близките до сърцето ти брокери.
    За ника си не се кълна, защото не ме интересува дали ти вярваш или не. Вярвай си в каквото си искаш.

Първоначално изпратено от luboil
    Та да се върнем на темата:

Техническият анализ показва, че българският пазар на НИ следва тренда в Англия с 1 година закъснение.
    Това хубаво, че техниката ти го казва, ама на мен фундамента ми казва, че за разлика от бедните англичани, които идваха да изкупуват евтинията в БГ-то и сега панически разпродават, на острова нямаше орди от българи да купуват имоти
    Що не метнеш едно око на развитието на цените в Англия за периода 2000-2005 и не уточниш, кой точно им е изкупувал "евтинията" . Това го пиша по повод споменатия от теб фактор "англичанин и БГ-имот. Много интересно, как ще обясниш с англичаните покачването на НИ в големите ни градове
    .

Та къде съм споменавал, че някой е изкупувал евтинията в Англия? Определено не четеш внимателно

П.П. Какво мислиш за това покачване в ГБ? Не се ли дължи, че ингилезите осребряват кой колкото може в БГ и връщат парите обратно в ГБ?
    Хихи, това ми хареса. Кешират в БГ-то и подкрепят индексите си.
    [/quote]
    Ами и това си е фактор. Говорихме доскоро за факторите и за тежестите им. Та и това си има влияние върху пазара - голямо или малко, трудно ми е да кажа

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil
      Първоначално изпратено от Pastir
      Срамота, как може в София, до Дондуков да продават тухлата на 860 кинта?

http://www.topimot.com/index.php?go=showad&id=247980

Тези хора не ги ли е срам да продават на безценица?
      Те не знаят ли, че в Англия има ръст от 2%?

Ами за ръста на БГ икономиката от 0,5% не са ли чували?

А бе хора, Вие сте луди, я го пускайте апартамента на 3000 кинта, ще го лапнат кат топъл хляб
      В тоя форум не знам дали има човек, изписал повече общи приказки от тебе.

Земи се спри малко.
      Не знам да има по-конкретна информация от тази която дават обявите.

Ти ако си мислиш нещо друго значи имаш проблем, но това си е твоя работа, не ти се бъркам. Ти ако искаш вярвай на общите приказки, които ги смяташ за конкретни, ако искаш вярвай на конкретните обяви, които ги мислиш за обща информация.
      Мдааа, не е първия нито последния, дето ти го казва това.
      Ама нали трябват и смешници по форумите, че иначе скука

Коментар

• Иначе вичките ми познати англичани, купили в Бг кешираха още преди началото на лятото на 2008 без пенсионерите, купили наистина за себе си.Имот в Бг вече е много неприлична дума в УК.Точка.

Коментар

• По -скоро щото след есента на 2007 жилищните строежи почти напълно спряха, съчетано с нарастване на населението почти с 1 милион на година в Кралството и с нови ипотечни кредити от рода на 2-4 % АПР, поне за първите 2-4 години ор прилични банки от рода на ХСБЦ , Аби(Сантандер) и Барклис.Също и Билгингс съсаяти-те се размърдаха на подобни нива.

Коментар

В голяма грешка си, че ще си сменя ника. Когато цените тръгнат нагоре, а те все някога ще тръгнат, защото няма вечен ъп или даун, аз ще твърдя, че цените са ъп. Няма нищо срамно в това да казваш истината. Иначе до тогава реалноста е друга и тя е даун.
            И щом си толкова печен, значи трябва да съм си сменил ника преди почване на спада. Та какъв ми е бил ника?
            Много благородно от твоя страна, да казваш на хората, че цените са ъп или даун, когато са ъп или даун . Такава дейност се припокрива изцяло с дейността на брокерите. Явно това е причината да клошарстваш по цял ден из обявите. Смело можем да заключим, че когато се обърне тренда, от твоя ник ще идва заливане на форума с информация за аристократични, суперлукс обяви
            Това за никовете сме го чели. Що наред се е клел по форумите , не е истина.

Техническият анализ показва, че българският пазар на НИ следва тренда в Англия с 1 година закъснение.
            Това хубаво, че техниката ти го казва, ама на мен фундамента ми казва, че за разлика от бедните англичани, които идваха да изкупуват евтинията в БГ-то и сега панически разпродават, на острова нямаше орди от българи да купуват имоти
            Що не метнеш едно око на развитието на цените в Англия за периода 2000-2005 и не уточниш, кой точно им е изкупувал "евтинията" . Това го пиша по повод споменатия от теб фактор "англичанин и БГ-имот. Много интересно, как ще обясниш с англичаните покачването на НИ в големите ни градове.

П.П. Какво мислиш за това покачване в ГБ? Не се ли дължи, че ингилезите осребряват кой колкото може в БГ и връщат парите обратно в ГБ?
            Хихи, това ми хареса. Кешират в БГ-то и подкрепят индексите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Peter(Petar)
              Първоначално изпратено от Pastir

А бе хора, Вие сте луди, я го пускайте апартамента на 3000 кинта, ще го лапнат кат топъл хляб

Земи се спри малко.
              Pastir,
              Не се притеснявай. Още някой друг месец и другата година ще си смени ника ; много ловци на дъна ще бъдат изненадани през 2010г.

Техническият анализ показва, че българският пазар на НИ следва тренда в Англия с 1 година закъснение. Така че след 3-тото тримесечие на 2010 прогнозирам масова пререгистрация на никове.

P.S. Друг е въпросът, че по всичко изглежда, че данните на Nationwide няма да бъдат потвърдени от другите real estate-индекси в Англия. Примерно Hometrack и Landregistry ще го отчетат след някой друг месец.
              В голяма грешка си, че ще си сменя ника. Когато цените тръгнат нагоре, а те все някога ще тръгнат, защото няма вечен ъп или даун, аз ще твърдя, че цените са ъп. Няма нищо срамно в това да казваш истината. Иначе до тогава реалноста е друга и тя е даун.
              И щом си толкова печен, значи трябва да съм си сменил ника преди почване на спада. Та какъв ми е бил ника?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir

Земи се спри малко.
                Не знам да има по-конкретна информация от тази която дават обявите.

Ти ако си мислиш нещо друго значи имаш проблем, но това си е твоя работа, не ти се бъркам. Ти ако искаш вярвай на общите приказки, които ги смяташ за конкретни, ако искаш вярвай на конкретните обяви, които ги мислиш за обща информация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                  Филма не бил шведски, а съветски
                  Първоначално изпратено от [url
                  http://www.investor.bg/?cat=5&id=88765[/url] ]
                  Изкуствен рекорд на кредитния портфейл на банките през септември

26.10.2009 11:25
                  От: Мариян Йорданов

Рекордният кредитен портфейл на българската банкова система от 49,7 млрд. лв. към 30 септември 2009 г. и месечният ръст от 1,7% са изкуствени, тъй като се дължат на обратно изкупени кредити за 880 млн. лв., без които през август кредитния портфейл на банките щеше да намалее с 51,3 млн. лв. Това показват изчисления на Investor.bg на база данни на БНБ. Тоест рекордът не се дължи на новоотпуснати кредити, а на сделки със стари кредити.

Без обратно изкупените кредити през септември общият кредитен портфейл на банковата система би бил 48,8 млрд. лв. към 30 септември 2009 г.

Продажбата на кредити е процес, при който банките продават отпуснат кредит на секюритизиращо предприятие. Например отпуснала е 30-годишен ипотечен кредит за 100 000 лв. и го продава на секюритизиращо предприятие, като кредитополучателя продължава да погасява кредита си по същата сметка и при същите условия, но вече в полза на секюритизиращото предприятие.
                  Ах, знаех си, че има нещо гнило в "Дания"...
                  SapFiConsultant.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir

Земи се спри малко.
                    Pastir,
                    Не се притеснявай. Още някой друг месец и другата година ще си смени ника ; много ловци на дъна ще бъдат изненадани през 2010г.

Техническият анализ показва, че българският пазар на НИ следва тренда в Англия с 1 година закъснение. Така че след 3-тото тримесечие на 2010 прогнозирам масова пререгистрация на никове.

P.S. Друг е въпросът, че по всичко изглежда, че данните на Nationwide няма да бъдат потвърдени от другите real estate-индекси в Англия. Примерно Hometrack и Landregistry ще го отчетат след някой друг месец.

Коментар

Земи се спри малко.

Коментар

• Много ще се радвам, ако имотите започнат да поскъпват, но няма нито едно логично обяснение, Защо????? Може би високия жизнен стандарт на хората, потребност от нови търговски и жилищни площи, кредитиране при ниски лихвени проценти, висок естествен прираст, отлична здравна система, нисък процент на безработица, огромен интерес от страна на чужди инвеститори.........
                        Съвета ми към тези, които са успели да се устроят и живеят в чужбина / двама от пишещите тук/ да се разделят с илюзиите за България или да се приберат и поживеят тук 5-6 месеца.

Коментар

• Срамота, как може в София, до Дондуков да продават тухлата на 860 кинта?

Коментар

• А, к'во става тука?

Аз като чета някои, все едно имаме цените от август 2008г.

Ама като се огледам, темата "Вярно ли е, че цените на НИ в София са вече под 1000 евро", която беше много актуална точно преди 6-7 месеца, много яко е бълбукнала.
                            То сега някой ако пусне една тема за 500 кинта в София ще бъде много актуално.

Та за тези които не са разбрали:
                            СРИВА на цените на НИ вече дойде.
                            С колко още ще падат или дали ще се задържат цените е друг въпрос.

Намаляне темпа на спад, стигане на дъно, замръзване на пазара, плато-млато и мн.др. брокерски клишета не означава, че няма срив и че утре бай брадърите като се събудят ще видят цените отпреди повече от година

Коментар

• Ами купувай сега, докато е евтино, да не изпуснеш влака...

Коментар

• Fitch: Българската икономика ще нарасне с 0,5% догодина
                                http://www.investor.bg/?cat=5&id=89035

Май на пролет ще има изненади за очакващите срив.

Коментар

Working...
                                X