Много благородно от твоя страна, да казваш на хората, че цените са ъп или даун, когато са ъп или даун . Такава дейност се припокрива изцяло с дейността на брокерите. Явно това е причината да клошарстваш по цял ден из обявите. Смело можем да заключим, че когато се обърне тренда, от твоя ник ще идва заливане на форума с информация за аристократични, суперлукс обяви
Това за никовете сме го чели. Що наред се е клел по форумите , не е истина.
Това за никовете сме го чели. Що наред се е клел по форумите , не е истина.
това ще се направя, че не съм го видял, защото много се изложи. Ама наистина ли, точно брокерите, и то БГ брокерите?!?!?!
Щом според теб гледането на обяви е клошарстване, добре, въвеждаш нова терминология,а тя е точно присъща на толкова близките до сърцето ти брокери.
За ника си не се кълна, защото не ме интересува дали ти вярваш или не. Вярвай си в каквото си искаш.
Първоначално изпратено от luboil
Що не метнеш едно око на развитието на цените в Англия за периода 2000-2005 и не уточниш, кой точно им е изкупувал "евтинията" . Това го пиша по повод споменатия от теб фактор "англичанин и БГ-имот. Много интересно, как ще обясниш с англичаните покачването на НИ в големите ни градове
Та къде съм споменавал, че някой е изкупувал евтинията в Англия? Определено не четеш внимателно
Първоначално изпратено от luboil
Хихи, това ми хареса. Кешират в БГ-то и подкрепят индексите си.
Ами и това си е фактор. Говорихме доскоро за факторите и за тежестите им. Та и това си има влияние върху пазара - голямо или малко, трудно ми е да кажа
Коментар