IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Искат му точно 600 000 EUR
    То бива алчност, ама чак пък толкова!
    Ако беше до 200-250 хиляди, въпреки че знам, че е глупост и ще направя грешка и че ми е над възможностите, бих го взел.Това е всичко, което търся в един апартамент.Вътрешното състояние в случая няма никакво значение, като го показвах на жената и вика ама нали не върви с мебелите, защото са ужасни хаха
    Викам до там да опреме

В някои дни усещам много остро нуждата да стана милионер

Коментар

• мдам хубаво е мястото и има гледка това вдига цената ама ако една сграда по назад един етаж по ниско и няма таква гледка цената не е е близка а на половина поне...

ако предложи ниска цена ще го клъвнат въпроса е колко иска да го продаде и за колко
      mWPCloud.com

Коментар

• На мен ми е интересно каква цена е казал г-н Коен, предполагам около 2500 Е кв.м?
        Инацхе според мен цена за такова място - без да коментирам състоянието на апартамента е около 1600-1700 Е - макс.
        Всичко е възможно,само желание да има!
        Делян Костов ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
          Вашта задача е да ми кажете колко струва според вас, ама без да се обаждате на брокера г-н марк коен
          Бих казал 220 хиляди евро макар и да знам че е твърде пожелателно

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
            Давам ви едно скромно хапартаментче за размисъл, може би най-доброто което съм виждал от години на пазара.
            Вашта задача е да ми кажете колко струва според вас, ама без да се обаждате на брокера г-н марк коен
            Аз оня ден му се обадих и накрая ще ви кажа колко пари се търсят
            Ето го:
            http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...648&f1=details
            Аре, аз отивам да работя и да сбирам пари
            Според мен му искат около 3000Е/м2, Интересното е че повечето снимки са на Александър Невски, а не на апартамента.
            Там е хубаво и входовете са поддържани.
            Не мога да преценя какво е качеството на строителството и състоянието към момента, но май е добре.
            Мисля и, че съседите са ОК като цяло.
            По-добро местоположение от това трудно може да се намери.

Коментар

• Айде почваме търга
              Аз съм първи и ще дам
              една не много висока цена
              от гледна точки обяви.
              Да кажем някъде около 190-200 К Евра
              Много му са ама........
              =================================
              http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
              Спасете Мирко !!!
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Давам ви едно скромно хапартаментче за размисъл, може би най-доброто което съм виждал от години на пазара.
                Аз оня ден му се обадих и накрая ще ви кажа колко пари се търсят
                Ето го:
                http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...648&f1=details
                Аре, аз отивам да работя и да сбирам пари

Коментар

• Още има хора дето ги чакат .......
                  =================================
                  http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                  Спасете Мирко !!!
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                    Ами точно туй казвам де. Статистиката е сметнала средна цена на сделките за даден период. А цените зависят от доста фактори, примерно в Люлин искат 300 евро, а във Варна 1700!
                    Ооо Варна, ооо Варна,..... пристанище на Люлин!.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      .....Кво значение има статистиката.....ами никакво ...
                      В сряда се прибирам от вилата и гледам в Люлин обява - 300Е на м2 ново строителство !!!
                      Това не го очаквах - бях писал за евентуален спад до 350Е....
                      Дето се казва - днес в Люлин, утре в София, а после и във Варна....
                      Ами точно туй казвам де. Статистиката е сметнала средна цена на сделките за даден период. А цените зависят от доста фактори, примерно в Люлин искат 300 евро, а във Варна 1700!

Коментар

• Стори ми се , че е построено...
                        Като мина следващия път, ще запиша за какво става въпрос и ще информирам...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          .....Кво значение има статистиката.....ами никакво ...
                          В сряда се прибирам от вилата и гледам в Люлин обява - 300Е на м2 ново строителство !!!
                          На зелено ли? Сигурно е някакъв кимизарник. Не, че няма накъде да падат цените де...

Коментар

• .....Кво значение има статистиката.....ами никакво ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                              Кво значение има колко е според статистиката?
                              Баса е точно за цената за 3Q в София според НСИ . Помня че и ти пишеше по това време, така че не са прави на луд

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten1 Разгледай мнение
                                Сетих се за един стар бас пари от Дарки не очаквам да получа.
                                Според НСИ за Q3 2010 цената за София е 814 евро/кв.м.
                                Може да ме поздравите
                                Печелиш лукче! Кво значение има колко е според статистиката?
                                И във Франция та пратихме да се изучиш, пак неграмотен са върна

Коментар

Working...
                                X