IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от AfterDark Разгледай мнение
    Първоначално изпратено от Negramoten
    Първоначално изпратено от AfterDark
    Първоначално изпратено от Negramoten
    Първоначално изпратено от AfterDark

Ще кажа, че си изключително нечестен защото взимаш моя горен диапазон, а не взимаш твоя долен ...

Т.к. си песимист това не е коректно ...

Що да не сравняваме между 250Е и 1200Е?

8)
    250 вече не помня кога ми е бил долен диапзаон. Ако искаш между 500 и 1200Е.? За 1000 лв.?
    Да уточним само кое тримесечие или средно за цялата 2010г.

8)
    Ми съдейки по това че сега се заговори за спад по медиите, то за 3Q ако искаш. Значи ако са под 850Е аз печеля, ако са над - ти.
    ОК.

8)
    Сетих се за един стар бас пари от Дарки не очаквам да получа.

Според НСИ за Q3 2010 цената за София е 814 евро/кв.м.

Може да ме поздравите

Коментар

• китай

пичове, докато чакате цените в софия да почнат да се качват, давайте с инвестиции в китай

http://www.youtube.com/watch?v=0h7V3...layer_embedded

http://www.nytimes.com/2010/10/20/bu...pagewanted=all

Коментар

• Аре бе 22, който и да си ти! ПРОЧЕТИ ТОВА:
        ................
        - Националната статистика отбеляза 1,2% спад в цените на апартаментите за третото тримесечие на т. г. Коментарът ви?

- Като цяло вече не отбелязваме масов спад на цените, а стабилизация. В София жилищата са поскъпнали с 2,2% за тримесечието. Повишава се и броят сделки, въпреки че настоящият период традиционно е динамичен. В края на годината винаги има фактори, които побутват пазара.

- От миналата година слушаме прогнози, че цените се стабилизират...

- Тогава очакванията бяха, че ще намалее темпът на спад. И че тази година ще се стигне до нива, около които цените ще се стабилизират.

- Но и тази година имаше спад и според националната статистика, и по данни на големи агенции.

- При някои видове имоти - да. Но при други има покачване, макар и незначително. Изгодните за спекула имоти бързо изчезват.
        .............
        Прочете ли го 22 ?

Коментар

• 22, я прочети това:
          Скъпи имоти? Няма да е в скоро време
          http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=653638

Коментар

• Първоначално изпратено от много търпелив Разгледай мнение
            22 Здравей,

Да, точно така, за теб се отнася LANDLORD 31
            ..................
            difflcult to cure

Коментар

• 22 Здравей,
              Къде се беше скрил до сега, в миша дупка ли?
              Пак ли си дошъл да промиваш мозъци на нещастни кандидат новодомци. Хората който те послушаха през 2007 и 2008, колко ли спечелиха?
              От мен запомни че, дълго време ще си останеш просто един нещастен брокер.
              Да, точно така, за теб се отнася LANDLORD 31

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                Ех на Тато татовите - я сега кажете вие да купувам ли вече недвижимости ,настана ли време ?че да не пропусна момента
                Питах ги аз комшиите в ''понижение на имотите '' същото ,ама нищо не са рекли още
                ..................
                Те ония комшии дето предричат вечен спад, кво да ги питаш? Те понеже чакат цени на имотите равни на краставиците, ако ги слушаш никога няма да удариш кьоравото. Според мен имотите в момента са на дъно и няма по-подходящ момент да купиш. Не съм брокер и няма нищо да ти предлагам конкретно, но на един добър имот на добра локация, който винаги ще се търси наематели, можеш спокойно да го спазариш, като му сакаш десетки % надолу. Ако е брокер направи му предложение на което не може да устои! Ако се интересуваш какво е то, пиши ми на лични.

Коментар

• Ех на Тато татовите - я сега кажете вие да купувам ли вече недвижимости ,настана ли време ?че да не пропусна момента
                  Питах ги аз комшиите в ''понижение на имотите '' същото ,ама нищо не са рекли още
                  Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                    Я раздуй по-подробно все пак. Има огромна разлика дали е 3 етажа по 60 или е на един кат. Покрива с плоча ли е също? Има ли изкоп и основи надолу?
                    2 етажа по 90 кв. Покрива е с плоча -В 20, а масивна къща без основи лично аз не съм виждал
                    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                    私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                      Шоколадче, в момента ми строят вила - 180 кв. разгъната площ. Крайна цена 70 хил. лева до тапа. В тая цена е включено всичко + печалбата на строителя .
                      [/url]
                      Я раздуй по-подробно все пак. Има огромна разлика дали е 3 етажа по 60 или е на един кат. Покрива с плоча ли е също? Има ли изкоп и основи надолу?

Коментар

• .Любопитно ми е , какво по-различно се случи след тези 2 години, че изведнъж от единомишленици се превърнаха в опоненти.Прогнозите на Маранди се сбъдват, а когато той ги направи, Уинър не ги отричаше.
                        Имам и лично питане към Уинър, наистина ли мисли, че има смисъл да се инвестира в имоти в България? Той е посредник в един много по-интересен и заслужаващ внимание пазар-немския. Сега ще ви прозвучи много банално, от типа на статиите " Руснаците купуват всичко", но тук в Берлин наблюдавам засилен интерес от страна на руските инвеститори и известно покачване на цените в резултат на това. Без да правя реклама на Уинър ще споделя, че много от тях са насочили интереса си и към евтините имоти в Саксония и северните части на Бавария.Тоест предполагам, че той има достатъчно работа, за да си губи времето в защита на вече сриналия се и безинтересен български пазар на имоти.
                        Другото ми питане е , кое мотивира инвеститорите да купуват в Саксония. До скоро демографския срив и липсата на работа в района лесно отказваха сериозните компании да инвестират там( въпреки много ниските цени)..Предполагам, че е започнал обратния процес, доскоро бягащите от Саксония германци, са започнали да се завръщат по родните места, осъзнавайки, че в богатите немски провинции също не е лесно да се живее-по-високи наеми и издръжка на живот.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                          ===========
                          Марципанче, не съди за другите по собствения празен джоб Този индуктивен метод е присъщ за всички сривлювци. Ако смяташ че строителните материали са поевтинели явно не си си купувал нещо скоро. Аз купувам строителни материали всеки ден. Кога торба цимент е била по-скъпа от 6лв. и кога лист поцинкована ламарина с дебелина 1.5мм. е била по скъпа от 43лв?
                          Шоколадче, в момента ми строят вила - 180 кв. разгъната площ. Крайна цена 70 хил. лева до тапа. В тая цена е включено всичко + печалбата на строителя .
                          А това е за теб :
                          Файненшъл Таймс: Инвестицията в БГ имоти е рискована
                          http://www.dnes.bg/business/2010/10/...skovana.101934
                          Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                          私は最高のトレーダーだ

Коментар

• В момента има големи възможности за инвестиции в евтино строителство.
                            Предполагам че скоро пазара ще се изпълни
                            с новопостроени жилища за 400 -500Е/кв.
                            И какво от това?
                            НИ отдавна се изчерпаха като печеливша инвестиция .

Коментар

• Нещо се бъгна поста ми. Извинявайте за недоразумението.
                              Виждам, че двама от участниците във форума за имоти-Winner и Marandi са започнали да се заяждат надребно. Странно ми е, тъй като в периода на екзалтитани писания за имотите и вечно растящите им цени, и двамата пишеха за предстоящия сериозен срив и с това предизвикваха възмущението на ипотекарите-псевдоинвеститори.Любопит� �о ми е , какво по-различно се случи след тези 2 години, че изведнъж от единомишленици се превърнаха в опоненти.Прогнозите на Маранди се сбъдват, а когато той ги направи, Уинър не ги отричаше.
                              Имам и лично питане към Уинър, наистина ли мисли, че има смисъл да се инвестира в имоти в България? Той е посредник в един много по-интересен и заслужаващ внимание пазар-немския. Сега ще ви прозвучи много банално, от типа на статиите " Руснаците купуват всичко", но тук в Берлин наблюдавам засилен интерес от страна на руските инвеститори и известно покачване на цените в резултат на това. Без да правя реклама на Уинър ще споделя, че много от тях са насочили интереса си и към евтините имоти в Саксония и северните части на Бавария.Тоест предполагам, че той има достатъчно работа, за да си губи времето в защита на вече сриналия се и безинтересен български пазар на имоти.
                              Другото ми питане е , кое мотивира инвеститорите да купуват в Саксония. До скоро демографския срив и липсата на работа в района лесно отказваха сериозните компании да инвестират там( въпреки много ниските цени)..Предполагам, че е започнал обратния процес, доскоро бягащите от Саксония германци, са започнали да се завръщат по родните места, осъзнавайки, че в богатите немски провинции също не е лесно да се живее-по-високи наеми и издръжка на живот.

Коментар

• Виждам, че двама от участниците във форума за имоти-Winner и Marandi са започнали да се заяждат надребно. Странно ми е, тъй като в периода на екзалтитани писания за имотите и вечно растящите им цени, и двамата пишеха за предстоящия сериозен срив и с това предизвикваха възмущението на ипотекарите-псевдоинвеститори.Любопитно ми е , какво по-различно се случи след тези 2 години, че изведнъж от единомишленици се превърнаха в опоненти.Прогнозите на Маранди се сбъдват, а когато той ги направи, Уинър не ги отричаше.

Коментар

Working...
                                X