IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
    Дали??Ако е така е избрал ебати куция момент за продажба.Според мене си гледал подобен, защото мебелите ми изглеждат ужасно овехтели, поне на 20-30 години, иначе щеще да е с нови мебели.Знам ли?
    А колите така или иначе и сега ги държа на гаража на НДК, малко по -далечко ще идва ама.
    Както казахме, това да е проблемът
    Разпределението беше абсолютно същото, само че жилището беше празно. Съмнява ме да се продават два еднакви апартамента на Московска, но знае ли човек...
    За мен лично, ако ще купувам жилище, наличието на гараж е абсолютно задължително.
    Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
      Каква доходност бе гений? Айде сметтни ми каква доходност ще ти носи едно Бентли?
      Нещо си се объркал.
      НИ и бентли не могат да се сравняват !!!!!
      Едното в повечето случай може да
      носи доходност, а другото съвсем рядко.
      Та за колко горе доле може да се отдаде?????
      =================================
      http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
      Спасете Мирко !!!
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Дали??Ако е така е избрал ебати куция момент за продажба.Според мене си гледал подобен, защото мебелите ми изглеждат ужасно овехтели, поне на 20-30 години, иначе щеще да е с нови мебели.Знам ли?
        А колите така или иначе и сега ги държа на гаража на НДК, малко по -далечко ще идва ама.
        Както казахме, това да е проблемът

Коментар

Искат му точно 600 000 EUR
          То бива алчност, ама чак пък толкова!
          Ако беше до 200-250 хиляди, въпреки че знам, че е глупост и ще направя грешка и че ми е над възможностите, бих го взел.Това е всичко, което търся в един апартамент.Вътрешното състояние в случая няма никакво значение, като го показвах на жената и вика ама нали не върви с мебелите, защото са ужасни хаха
          Викам до там да опреме

В някои дни усещам много остро нуждата да стана милионер
          Хм.
          Колата къде ще я паркираш?
          Между другото, това си е жив пример за спекула. Този апартамент се продаваше преди години, само че без мебелите и в ужасно състояние, но не помня за колко - пак беше няколкостотин хиляди Евро. Много добре си спомням овалния хол с преход към всички стаи. Това според мен е вестибюлът, де - много от апартаментите отпреди войната са строени така - вход с голям вестибюл и оттам се минава за всички останали стаи. Явно някой го е купил, нагласил и сега иска да прибере печалбата. Трудничко - на тази цена...
          Last edited by Crux; 10.12.2010, 17:50.
          Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
            Ква гъзария в тая цигания? При такива суми е резонно да се погледнат и алтернативите в чужбина. Да изхарчиш тука таквиз пари не стига любов към родината, трябва и супер печеливш бизнес. Иначе за 100 бона си вземам едно апартаментче в Барселона примерно и щи си гледам кефа.
            прав си ама някои ги тресе гъзарията здраво
            mWPCloud.com

Коментар

• да ще може поне доколкот разбрах както се вижда млечния път (извън големите заради светлинното замърсяване) като лека ивица през небето.... ивицата 21.12.2012 ще е поднаклон наклон а в центъра ще се вижда слънцето поне така разбрах от дискавъри ето една компютърно направена от сайта долу и годините май са 2600 (не ми върви с нулите в последните постове нещо)

саита
              http://www.ancient-world-mysteries.com/2012.html
              Last edited by marketleverage; 10.12.2010, 17:53.
              mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
                иначе такова се взима за гъзария въпроса е че аз за такива пари бих си боднал една къща в банкя ама всеки с предпочитанията си 6-700 квадрата
                Ква гъзария в тая цигания? При такива суми е резонно да се погледнат и алтернативите в чужбина. Да изхарчиш тука таквиз пари не стига любов към родината, трябва и супер печеливш бизнес. Иначе за 100 бона си вземам едно апартаментче в Барселона примерно и щи си гледам кефа.

Коментар

• хм интересно е това за слънцето, ама ще може ли да се наблюдава с просто око?
                  А аз къщичка си имам, една до софия и една на морето, та затова, иначе в някои отношения къщичка е по-добре.Но аз примерно искам като ми се припие в 2 пред ноща да има къде да излеза, а не да карам 10 минути по чукарите с колата.
                  Може би като одъртея повече....

Коментар

• на 21. 12. 2012 спънцето при изгрев ще се вижда че зад него е центъра на галактиката което явление са го видяли за последно преди 26 000 години това ако не свърши света поне ще си заслужава да се види

иначе такова се взима за гъзария въпроса е че аз за такива пари бих си боднал една къща в банкя ама всеки с предпочитанията си 6-700 квадрата
                    mWPCloud.com

Коментар

• 2 години и 2 дни до свършека на света, а вие сте взели доходност да смятате!

Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                      Каква доходност бе гений? Айде сметтни ми каква доходност ще ти носи едно Бентли?

Коментар

• Ха, виж това за камбаната не се бях сетил, ето сега ми стана по-добре, открих му недостатък
                        А г-н Коен май е само брокер, но доколкото знам цялата московска е била на евреи, които като бягат, комунягите им национализират имотите и ги дават на другари.И сега има дела, съдят се, връщат се имоти, даже имам познат с такъв казус.Не че има значение в случая де.
                        А за доходност, според мене никаква доходност не може да избие тази огромна сума!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          То хубаво 600 000 Е,
                          но въпроса е за колко
                          може да се отдаде подобен НИ ???
                          Да сметнем някаква доходност .
                          Спасете Мирко !!!

Коментар

Искат му точно 600 000 EUR
                            То бива алчност, ама чак пък толкова!
                            Ако беше до 200-250 хиляди, въпреки че знам, че е глупост и ще направя грешка и че ми е над възможностите, бих го взел.Това е всичко, което търся в един апартамент.Вътрешното състояние в случая няма никакво значение, като го показвах на жената и вика ама нали не върви с мебелите, защото са ужасни хаха
                            Викам до там да опреме

В някои дни усещам много остро нуждата да стана милионер
                            за контакти: Макс Коен

Къде се буташ при богоизбрания народ, да те питам аз

Коментар

• То хубаво 600 000 Е,
                              но въпроса е за колко
                              може да се отдаде подобен НИ ???
                              Да сметнем някаква доходност .
                              Спасете Мирко !!!
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...648&f1=details
                                Да бе!! И като почне да бие тая камбана тъкмо съм полегнал.
                                Не, не го искам!
                                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Working...
                                X