IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
    Какво ти е толкова интересно???
    Ако не можеш да смяташ 100х2.700=270.000
    двата апартамента са доста сходни като локация и размери - май ще излезе - правилото за 100-те наема вярно - от ПАЗАРА по големо нема!!!
    Рано или късно - всичко си идва на мястото!
    Явно не си в течение на дискусията последните две години. Идеята беше, че и 100 лева да стане средната цена на метър, човек трябва да си прави сметката какво купува, да не остане изненадан.
    Пък 2700 наем ми се види леееко височък. Дали имат 50% заетост?

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
      Интересен ми е коментара на сривлювците с директните оценки от рода на 100 наема, десет средни годишни заплати и т.н.

Моят интерес изобщо не е инвеститорски а само потребителски. Вероятно ще се върна в БГ следващата година и ще ми е необходимо сравнително комфортно място за живеене. Според моите критерии такива са много кът. Напълно съм наясно, че като инвестиция това е меко казано тъпо и че през 2011 ще платя повече отколкото през която и да е от следващите десет години. За съжаление не съм на двайсет и не мога да си представя че ще живея под наем.

Коментар

Защо?!
        Интересен ми е коментара на сривлювците с директните оценки от рода на 100 наема, десет средни годишни заплати и т.н.
        Пак от същата агенция
        под наем - 650 Е
        http://www.boyanaincltd.imot.bg/apag...26892788712784
        същия в проджба - 115.000 Е
        http://www.boyanaincltd.imot.bg/apag...25327374120308
        съотношение цена/наем - 177 - т.е. Цената за продажба е надценена
        след една година това съотношение ще е по-малко и т.н. докато стане 100! - тогава всичко ще си е дошло на место и ще има смисъл да се купува!
        remember remember the fifth of november

Коментар

Защо?!
          Какво ти е толкова интересно???
          ето ти един подобен - само че под наем ЕУР 2.700
          http://www.boyanaincltd.imot.bg/apag...28496689789499
          Ако не можеш да смяташ 100х2.700=270.000
          двата апартамента са доста сходни като локация и размери - май ще излезе - правилото за 100-те наема вярно - от ПАЗАРА по големо нема!!!
          Рано или късно - всичко си идва на мястото!
          remember remember the fifth of november

Коментар

• Заслужава си да се помисли по-обстойно над последните два коментара. Значи все пак има хора, които на фона общия песимизъм оценяват един апартамент въпреки всичките кусури на 200 хиляди евро
            Защо?!

Коментар

• Първоначално изпратено от m50 Разгледай мнение
              Лично аз не бих го купил за повече от 200 к евро. Предпочитам покрайнините на града с повече пространство и зеленина.

На същото мнение съм. Освен това се ужасявам от липсата на подземен гараж, наличието на допотопен асансьор, вероятно единствена баня и неизменната миризма на мухъл в тази древна постройка. А съдейки по интериора, сегашните обитатели, а вероятно и съседите не тънат в разкош. Обкръжението на nouveau riche в луксозен нов комплекс ми се струва определено за предпочитане пред вмирисаната червена буржоазия.

Коментар

• Апартамент на "Московска"

За ценителите на места от "идеалния център" местоположението е много добро. Но местото е много шумно и замърсено от постоянното движение на автомобили по "Раковска". Лично аз не бих го купил за повече от 200 к евро. Предпочитам покрайнините на града с повече пространство и зеленина.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                  2011г. година на растеж. Запомнете - година на растеж. Добър вечер растежо
                  Объркал си рейса пич! Растежи на имотите сънуват само алчните и закъснели продавачи.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                    2011г. година на растеж. Запомнете - година на растеж. Добър вечер растежо
                    като пишеш с голям, дебел шрифт, дали си по-убедителен, как мислиш?
                    Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• 2011г. година на растеж. Запомнете - година на растеж. Добър вечер растежо

Коментар

• Според мен апартамента струва между 300 - 330 К евра...

Коментар

• Множко пари му искат-може би не са сериозни продавачите, а пробват да видят дали ще стане... Иначе човекът с еврейското име според мен е брокер във фирмата. А тя е фирма на собственика на "Адрес"
                          Такъв имот не виждам как ще го даде някой за 150 000 евро, много ниска цена е, а това е от малкото наистина стойностни местоположения в София.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                            Така е, това е брокерски трик.

Без мебелите жилището е 200К, с мебелите става 600К. Обаче се продава задължително с мебелите. А те са от мазата най-вероятно
                            +1024Х
                            ====================================
                            БУ ХА ХА ХА
                            Това с мебелите беше силно!!!!
                            =================================
                            http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                            Спасете Мирко !!!
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                              Ако са били един над друг, е вероятно да са еднакви като разпределение.

Мебелите са многоооооо стари, няма как да е обзавеждан скоро. Освен ако не е имал мебели в мазето, които не са му тлябвали.
                              Така е, това е брокерски трик.

Без мебелите жилището е 200К, с мебелите става 600К. Обаче се продава задължително с мебелите. А те са от мазата най-вероятно

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
                                Разпределението беше абсолютно същото, само че жилището беше празно. Съмнява ме да се продават два еднакви апартамента на Московска, но знае ли човек...
                                За мен лично, ако ще купувам жилище, наличието на гараж е абсолютно задължително.
                                Ако са били един над друг може да са еднакви като разпределение.

Мебелите са многоооооо стари, няма как да е обзавеждан скоро.
                                Освен ако не е имал мебели в мазето, които не са му тлябвали.

Коментар

Working...
                                X