Първоначално изпратено от skorpio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеТаз година за НИ и най-вече за АПАРТАМЕНТИТЕ очаквам да се случи
РАЗКУЛАЧВАНЕТО !!!!!!!
Щото страдаш от раздвоение на личността или ги повтаряш по два пъти по- лесно да се запомнят, като Дюран-ДюранНе спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеФорума е за инвестиции. . Естествено е някои от темите в него да са за недвижими имоти, като вид инвестиции. Защо обиждаш човека без причина? Това е признак на дебилщина, нисък интелект и ниска култура.
Щото като не може да си позволи имоти/земя, той е цар на седемте солени води
Земята ще поскъпне както се очертава, но солената вода ще я нагълтат много сривльовци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнениеАз казвам какво чета. В темата за НИ. А генералните изводи които ги направи... И къде видя обидата???? То си беше само приятелски съвет,най-доброто развитие на нещата за нас,имйки в предвид спама който лордчо изписа за два дена.
И кое точно ми е спама? Че прогнозирам, че поскъпването ще се състои или че си се разчувствал от този факт предвид че явно си в лагера на безимотните сривльовци?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеМалоимотковците тепърва ще реват с крокодилски сълзи
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеФорума е за инвестиции. . Естествено е някои от темите в него да са за недвижими имоти, като вид инвестиции. Защо обиждаш човека без причина? Това е признак на дебилщина, нисък интелект и ниска култура.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениефорумът е на инвестор.бг доколкото знам, не на имоти.
Аз нямам за какво да се гърмя, но ти явно имаш много причини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениефорумът е на инвестор.бг доколкото знам, не на имоти.
Аз нямам за какво да се гърмя, но ти явно имаш много причини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнениеЛордче,форумът е за ИМОТИ. Ако за тебе инвестиции = имоти(САМО),що не одиш да се гръмнеш. Два пъти за по сигурно
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнениеЛордче,форумът е за ИМОТИ. Ако за тебе инвестиции = имоти(САМО),що не одиш да се гръмнеш. Два пъти за по сигурно
Ще го караш парцел в гробищата да си купува, а пари откъде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение=========
Преди да ми отправяш забележки си отъркай очите и виж за какво е форума. За инвестиции.
Интересуват ме инвестиции и затова си кисна в него. Много по-интересно е какво търсят хора които отричат всички инвестиции- НИ, злато, акции и т.н. Гледам голям процент са тука антиинвесторите. И ти ли си от тях? Хайде нека каже някой нормален човек кои са анимационните герои? Иначе по темата, нова година нов ръст на цените на имотите очаквам.
Коментар
Коментар