IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
    Реде , що си повтаряш по два пъти постовете бре?
    Щото страдаш от раздвоение на личността или ги повтаряш по два пъти по- лесно да се запомнят, като Дюран-Дюран
    И тука ли да ти кажа???
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Я пак да напомня, че предстоящото поскъпване на имотите не е свързано с безработица, демографска криза, ниво на заплащане на труда и структурата на населението.
      3 ПРИЧИНИ:
      1. ОТВОРЕН ТИП ПАЗАРНА ИКОНОМИКА
      2. 5%ОТ ХОРАТА ДЪРЖАТ 90% ОТ БОГАТСТВОТО
      3. НАРАСТВАЩО КРЕДИТИРАНЕ.

Коментар

• България е на трето място по ръст на безработицата в ЕС
        и тоз коментар е без препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Таз година за НИ и най-вече за АПАРТАМЕНТИТЕ очаквам да се случи
          РАЗКУЛАЧВАНЕТО !!!!!!!
          Реде , що си повтаряш по два пъти постовете бре?
          Щото страдаш от раздвоение на личността или ги повтаряш по два пъти по- лесно да се запомнят, като Дюран-Дюран
          Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
          私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Таз година за НИ и най-вече за АПАРТАМЕНТИТЕ очаквам да се случи
            РАЗКУЛАЧВАНЕТО !!!!!!!
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
              Форума е за инвестиции. . Естествено е някои от темите в него да са за недвижими имоти, като вид инвестиции. Защо обиждаш човека без причина? Това е признак на дебилщина, нисък интелект и ниска култура.
              ...............................
              Щото като не може да си позволи имоти/земя, той е цар на седемте солени води
              Земята ще поскъпне както се очертава, но солената вода ще я нагълтат много сривльовци.

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
                Аз казвам какво чета. В темата за НИ. А генералните изводи които ги направи... И къде видя обидата???? То си беше само приятелски съвет,най-доброто развитие на нещата за нас,имйки в предвид спама който лордчо изписа за два дена.
                .............
                И кое точно ми е спама? Че прогнозирам, че поскъпването ще се състои или че си се разчувствал от този факт предвид че явно си в лагера на безимотните сривльовци?

Коментар

Малоимотковците тепърва ще реват с крокодилски сълзи
                  Теб да не ти вдигнаха вниските по кредита,че започна и да даваш определения на напълно непознати хора

Коментар

Форума е за инвестиции. . Естествено е някои от темите в него да са за недвижими имоти, като вид инвестиции. Защо обиждаш човека без причина? Това е признак на дебилщина, нисък интелект и ниска култура.
                    Аз казвам какво чета. В темата за НИ. А генералните изводи които ги направи... И къде видя обидата???? То си беше само приятелски съвет,най-доброто развитие на нещата за нас,имйки в предвид спама който лордчо изписа за два дена.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                      форумът е на инвестор.бг доколкото знам, не на имоти.
                      Аз нямам за какво да се гърмя, но ти явно имаш много причини.
                      Малоимотковците тепърва ще реват с крокодилски сълзи

Коментар

форумът е на инвестор.бг доколкото знам, не на имоти.
                        .

Коментар

Лордче,форумът е за ИМОТИ. Ако за тебе инвестиции = имоти(САМО),що не одиш да се гръмнеш. Два пъти за по сигурно

Коментар

• форумът е на инвестор.бг доколкото знам, не на имоти.

Коментар

Лордче,форумът е за ИМОТИ. Ако за тебе инвестиции = имоти(САМО),що не одиш да се гръмнеш. Два пъти за по сигурно
                              Е ти сега го закла направо.

Ще го караш парцел в гробищата да си купува, а пари откъде?

Коментар

=========
                                Преди да ми отправяш забележки си отъркай очите и виж за какво е форума. За инвестиции.
                                Интересуват ме инвестиции и затова си кисна в него. Много по-интересно е какво търсят хора които отричат всички инвестиции- НИ, злато, акции и т.н. Гледам голям процент са тука антиинвесторите. И ти ли си от тях? Хайде нека каже някой нормален човек кои са анимационните герои? Иначе по темата, нова година нов ръст на цените на имотите очаквам.

Коментар

Working...
                                X