IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
    Ти кво си недоволен, нали ще събираш наеми от чергерите? А относно банките, има голяма вероятност, някой да затворят врати иначе и в Сомалия щеше да има 500 банки, но като няма бизнес и прехрана за населението, като има корупция няма ръст в недвижимите им имоти. Изобщо като си толкова хепи мен, защо висиш по цял ден в този форум и се доказваш на филанкишията? Май си анимационен герой само
    =========
    Преди да ми отправяш забележки си отъркай очите и виж за какво е форума. За инвестиции.
    Интересуват ме инвестиции и затова си кисна в него. Много по-интересно е какво търсят хора които отричат всички инвестиции- НИ, злато, акции и т.н. Гледам голям процент са тука антиинвесторите. И ти ли си от тях? Хайде нека каже някой нормален човек кои са анимационните герои? Иначе по темата, нова година нов ръст на цените на имотите очаквам.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      .............
      Всяка една банка се храни от кредити. Печалбата и не може да се задържа до безкрай защото тогава чуждестранните банки майки или трябва да затворят клоновете си в БГ защото са неефективни и непечеливши или да почнат да раздават отново масово кредити на по-ниска лихва.
      Що се отнася до чергерите които мислят, че вечно ще могат да си плащат наема нека си мислят.
      Ти кво си недоволен, нали ще събираш наеми от чергерите? А относно банките, има голяма вероятност, някой да затворят врати иначе и в Сомалия щеше да има 500 банки, но като няма бизнес и прехрана за населението, като има корупция няма ръст в недвижимите им имоти. Изобщо като си толкова хепи мен, защо висиш по цял ден в този форум и се доказваш на филанкишията? Май си анимационен герой само

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Да сривльовците смятат , че собствено жилище ще ги набута и винаги ще имат пари да живеят под наем , което е много хубаво според тях.
        За бамкерите пък дохода е показател и основание за отпуснане на кредит и даване на пари в заем , защото така могат да отпускат необезпечени кредити. Дохода въобще не обезпечава изплащането на кредита , но за тях е важен фактор.
        Цирка обаче е към края си !
        .............
        Всяка една банка се храни от кредити. Печалбата и не може да се задържа до безкрай защото тогава чуждестранните банки майки или трябва да затворят клоновете си в БГ защото са неефективни и непечеливши или да почнат да раздават отново масово кредити на по-ниска лихва.
        Що се отнася до чергерите които мислят, че вечно ще могат да си плащат наема нека си мислят.
        Като чуе Господ, че някой долу си прави планове умира от смях

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
          По-точно 28!
          +1
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
            Кога са били 24????
            Долколкото си спомням 80-те години
            на 20 век бяха 30
            =================================
            http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
            СМЪРТ за Мирко !!!
            По-точно 28!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              Питай НСИ? Навремето окръзите бяха 24. Относно това дали съм дървен шоп, не съм. Мраканец съм, което си е пак дървен шоп. И аз съм леко пийнал така че спокойно можеш да си контактуваш с мен за поскъпването на градските имоти които са мои и невзрачните и безценни имоти т.е. тези които нямат цена защото няма кой да я даде, които са твои. Поздрави!
              Кога са били 24????
              Долколкото си спомням 80-те години
              на 20 век бяха 30
              =================================
              http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
              СМЪРТ за Мирко !!!
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Да сривльовците смятат , че собствено жилище ще ги набута и винаги ще имат пари да живеят под наем , което е много хубаво според тях.
                За бамкерите пък дохода е показател и основание за отпуснане на кредит и даване на пари в заем , защото така могат да отпускат необезпечени кредити. Дохода въобще не обезпечава изплащането на кредита , но за тях е важен фактор.
                Е оказа се и залогът толкова го обезпечава. Субективна преценка според конюктурата на пазара. Веднъж ги надценяват, след това ги подценяват. То затова хората искат тоягата да играе в банките.

Коментар

A какво обезпечава изплащането на кредита?

Коментар

• Мажоритаря

D.Y.F-091066

Коментар

• Питай НСИ? Навремето окръзите бяха 24. Относно това дали съм дървен шоп, не съм. Мраканец съм, което си е пак дървен шоп. И аз съм леко пийнал така че спокойно можеш да си контактуваш с мен за поскъпването на градските имоти които са мои и невзрачните и безценни имоти т.е. тези които нямат цена защото няма кой да я даде, които са твои. Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31
                        .........................
                        Виж какво , моето зайче байче, темата е за поскъпване на имотите, ако има какво да добавиш добави, ако ли не недей да спамиш!
                        Аз казах, че очаквам поскъпване в началото на догодина в повече от 17 общини.
                        Хахаххххх
                        ми първо 33
                        после 17 общини - поскъпване????
                        а аз "зайчето-байчето" културно те моля да "споделиш"
                        ???? и какво получавам????
                        аууу да знаеш мн. съм ти обидено - имаш инфо и не споделяш????
                        пък и България - 33 общини - що не вземеш да споделиш а????
                        може некоя кинта да изкараме
                        айде извинявай за спама - май съм пиян ....
                        и за граовците - прощавай ....
                        нема вече заяждам с великото ЛЕНДЛОРДЧЕ
                        remember remember the fifth of november

Коментар

• Тези 33 общини са които са главните общини на цялата държава, обявени от НСИ. Наречи ги бивши окръзи или както щеш. През миналото тримесечие бяха 12 в поскъпването, но през първото на 2011г. очаквам да са повече от 17. Лек ден, но все пак кажи къде е Лесново, че аз не съм от там?

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31
                            очаквам скоро поскъпване на имотите в повечето от 33-те общини.
                            Я бързо казвай кои са тези 33 общини че да купим и ние там
                            все пак в София са 7-8 общини - кои са другите - за София ние гашльовците пари немаме - барем да се доредимо до някоя от другите???
                            казвай бързо - дорде не са те изтрили
                            па ше те черпиме едно бире у ХоРеМАГО у село Лесново - столицата на шоплуко че у Слатина сте все от тамо
                            remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                              Нямаш си представа колко си прав особено за това, че са постоянна величина...
                              Съвсем доскоро мнозина вярваха, че цените на имотите също ще растат плавно с 10-ина процента годишно в обозримо бъдеще...
                              Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

И едните и другите вярват че доходите винаги ще ги има и ще са им постоянна величина.
                                Нямаш си представа колко си прав особено за това, че са постоянна величина...
                                Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X