IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Това че Варна е колкото Люлин белег за второ качество ли е?И с какво София я превъзхожда?В Люлин не бих си хвърлил и сопола камо ли да живея там а за имот дори безплатно не бих взел.С маймуни не живея.Жителите на този квартал имат две гънки в мозъка които им служат за да ядат и серат.И Факултето е по добро.И защо имотите в София трябва да са най скъпи.Как ще сравняваш мухлясал панеляк който незнайно защо още не е паднал да речем с къща с басейн на Трифон Зарезан или Св.Св.Коннстантин и Елена?Ти ум някакъв имаш ли?
    Аз като първо шимпанзе, даже се справям и с една - в началото ми дава сигнал за папане, а в края за акане......
    Да ти пиша, бат Пешо, явно от гледане на кратуни и пъпеши, вече в главата ти много семе е поникнало.....
    Гледай да не цъфне и върже....

Коментар

• Ьбе определено я има и другата гледна точка - Тия от Варна ще ме разберат и те го имат проблема с половин Добрич дето им се изсипва целогодишно и половин България лятото... Много ме кефят такива миекащи овчари на талази (осбенйно пък пловдивчани) дето буквално убиха града в който сме родени... София нямаше нищо общо с това което е сега... Правим едно уточнение че не можем да обобщаваме големи групи хора, но с малки изкл'чения, буквално София се задръсти със цигани, педераси, строители, студенти, амбициозни, минаващи през трупове кариеристи, крадци, автомобили, прииждащи на талази от цялата държава и буквално родените в София сме единствените които останаха без родно място, което да им е в сърцето. Носталгията по времето в което си беряхме круши по дворовете на къщите и играехме мач на Емил Марков (за селяните е Гоце Делчев, че те не помнят старите имена), когато се познавахме в квартала и си ходехме от първи клас сами на училище без да ни е страх.... Много станаха и всички са в "Южнити (дано уцеля диалекта) квартали и играят тенис или карат ски" - до ония ден серяха на външни тоалетни и правеха свирки по градинките в Плевен, сега хванаха по един богат балък/балъчка или намериха някой градски да ги вземе в някоя институция и вече участваме в смута и задръстванията и пълним училищата и детските градини (за това даже не ми се говори с кава скорост се чивтосват като са дошли в големият град, имам чувството че биха забременяли и от маймуна само и смао да не се върнат по родните места) разни "Златки" или студентки последен курс. А за прословутите театри дето ходят - само като им видиш овчите фиьионимии и фолк излъчването дето до ония ден са яли бурканите по студентски град.....Ама за хората дето на практика ги лишават от родно място и им влошават средата на живот кой мисли.... Та идва да рече че винаги трябва да се взима предвид и другата гледна точка...

Коментар

• 31-та дупка на кавала. Прочети къде живееш :

http://www.segabg.com/online/new/art...d=5&id=0000701

Истинските граждани в София, независимо къде са родени, са отдавна по-малко от селяните. И те диктуват правилата на играта. Затова често ми се случва да се чувствам повече гражданка от някой "столичанин". И именно тези, които се държат като на село дори пред Народното събрание или Двореца, обикновено ме наричат провинциалистка.

И бати Пешо,сори за хвалбата,ама не се сдържах... То траеш до едно време и после му казваш истината.
        А за мене селянин си е начин на мислене и изразяване, а не на местоживеене. Така че не мога да се сдържа да не отговоря на някой селянин,пък бил той и чифликчия

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
          До 31-та дупка на кавала. Варна е морската СТОЛИЦА,повтарям столица на България. А не Ловеч. Така че аз съм си кореняк морски столичанин.
          Мани па ти тая морска столица.Щото заприличваш на чифликчията

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            ................
            Сега ще те светна защо си мизерен. Първо Варна е колкото Люлин. Второ може и да е на морето, но понеже си семпъл и не си учил етнология, затова не знаеш че българите не са морски народ и никога не са били. Даже един известен етнолог беше писал, че гърците са отворени към морето, а ние сме с гръб към него. Това не е случайно, понеже сезонността на Черно море е смехотворна- 4 месеца сезонност. Май ще си останеш само с градината. Дори да си в Гръцката, което наистина е добър квартал, не ми казвай че не са паднали цените. Във Варна може би беше най-голямото набалониране. Даже се хвалехте, че цените са ви били по-високи от софийските. Е, кризата малко ви свали на земята. Още не съм сигурен дали сте едно и също лице с шизоида Маранди. Все ми се струва, че той е от много дълбоката провинция. Прекалено е нагъл и комплексиран.
            Това че Варна е колкото Люлин белег за второ качество ли е?И с какво София я превъзхожда?В Люлин не бих си хвърлил и сопола камо ли да живея там а за имот дори безплатно не бих взел.С маймуни не живея.Жителите на този квартал имат две гънки в мозъка които им служат за да ядат и серат.И Факултето е по добро.И защо имотите в София трябва да са най скъпи.Как ще сравняваш мухлясал панеляк който незнайно защо още не е паднал да речем с къща с басейн на Трифон Зарезан или Св.Св.Коннстантин и Елена?Ти ум някакъв имаш ли?

Коментар

• До 31-та дупка на кавала. Варна е морската СТОЛИЦА,повтарям столица на България. А не Ловеч. Така че аз съм си кореняк морски столичанин.

Коментар

................
                Сега ще те светна защо си мизерен. Първо Варна е колкото Люлин. Второ може и да е на морето, но понеже си семпъл и не си учил етнология, затова не знаеш че българите не са морски народ и никога не са били. Даже един известен етнолог беше писал, че гърците са отворени към морето, а ние сме с гръб към него. Това не е случайно, понеже сезонността на Черно море е смехотворна- 4 месеца сезонност. Май ще си останеш само с градината. Дори да си в Гръцката, което наистина е добър квартал, не ми казвай че не са паднали цените. Във Варна може би беше най-голямото набалониране. Даже се хвалехте, че цените са ви били по-високи от софийските. Е, кризата малко ви свали на земята. Още не съм сигурен дали сте едно и също лице с шизоида Маранди. Все ми се струва, че той е от много дълбоката провинция. Прекалено е нагъл и комплексиран.
                Кой ти е казал че всичките НИ са във Варна Не смятай че всички сме като тебе,с наследствени имоти в един парцел
                А и най-малкото въздухът край морето е много по-добър от този в равното софийско полЕ. А и как реши че аз съм от провинцията,при условие че съм обиколил половината свят,а ти си се преместил у градо
                А и аз съм роден във Варна,бай дъ уей.
                Най-морската нация в света са англичаните, но никой не е казал за тях че не могат да обработват земята. Тове че аз не влизам в твоят калъп,просто означава че мирогледът ти е мноооого тесен,независимо че си постигнал мечтата на живота си - да живееш в София. А за мене Варна си е пренаселена. И не виждам с какво може да ме привлече София???? Нито образование за децата ми, нито чист въздух,нито море, Само мръсотия и нагли провинциалисти(родени в провинциата)
                И най-важното,моите приходи НЕ СА от тези имоти. Това си е нещо което го има и ако смяташ че 1000лв стигат на едно 4 членно семейство жестоко се лъжеш.

Коментар

• Първи урок за Марандиньо:
                  .....................
                  Икономиката е набор от дейности, свързани с производството, разпределението и потреблението на стоки и услуги в дадено общество. Икономиката е неотделима част от историята и устройството на обществото, а нейното развитие е зависимо от научно-техническия прогрес, географията и екологията на населеното от даденото общество място.
                  ..........................
                  Стига толко, щото бавно схваща.

Коментар

Теб какво,писна ти да си говориш сам ли
                    А за имотите ми не се безпокой,като брой са повече от твоите 6,а най малкият си е 62м2.
                    Не казвам че част от тях не са ми наследствени, но имайки в предвид общата им бройка и аз съм като бати Пешо
                    И смятам че да живееш на 500м от Морската градина във варна е далеч по-добре от това да имам един лост за кофички зад блока,на който се чака опашка
                    ................

Коментар

...............................
                      Щото като не може да си позволи имоти/земя, той е цар на седемте солени води
                      Земята ще поскъпне както се очертава, но солената вода ще я нагълтат много сривльовци.
                      Теб какво,писна ти да си говориш сам ли
                      А за имотите ми не се безпокой,като брой са повече от твоите 6,а най малкият си е 62м2.
                      Не казвам че част от тях не са ми наследствени, но имайки в предвид общата им бройка и аз съм като бати Пешо
                      И смятам че да живееш на 500м от Морската градина във варна е далеч по-добре от това да имам един лост за кофички зад блока,на който се чака опашка

Коментар

Ха,що си изтри мнението бе куче касичка? Точно щях да ти отговарям.
                        Предполагам, че мен имаш предвид.

Айде преди да излезна ще ти помогна малко, за да не скучаеш цяла нощ.

От толкова писане вече не знаеш къде си буквално.

Обърка темите.

http://www.investor.bg/forum/showthr...01#p1296929722
                        Last edited by javcho; 05.02.2011, 21:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Aз пък ти напомням че тези 5% имаме по няколко жилища и повече не ни трябват.Ако купим ще е в Лондон Париж Милано Виена или Рим.
                          Много точно казано. Особено за Лондон.

Коментар

Теб да не ти вдигнаха вниските по кредита,че започна и да даваш определения на напълно непознати хора
                            Хе, хе, нямам и не съм имал кредит. Аз от банките само цуцам

Коментар

Я пак да напомня, че предстоящото поскъпване на имотите не е свързано с безработица, демографска криза, ниво на заплащане на труда и структурата на населението.
                              3 ПРИЧИНИ:
                              1. ОТВОРЕН ТИП ПАЗАРНА ИКОНОМИКА
                              2. 5%ОТ ХОРАТА ДЪРЖАТ 90% ОТ БОГАТСТВОТО
                              3. НАРАСТВАЩО КРЕДИТИРАНЕ.
                              Aз пък ти напомням че тези 5% имаме по няколко жилища и повече не ни трябват.Ако купим ще е в Лондон Париж Милано Виена или Рим.

Коментар

• Ха,що си изтри мнението бе куче касичка? Точно щях да ти отговарям.

Коментар

Working...
                                X