Първоначално изпратено от VBT
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетук ще има ли радост в отчета другия месец?
Наука как вървят нещата?
Пак казвам, надявам се на силно разсложение между този адсиц и тези за земя, които са меко казано преекспонирани.
От земя, която струва 500 лв., изкарват по 25 лв., рентабилност от 5% и то брутна. След разходите по менажирането на 10 000 парчетии земя от оператвна дейност са около 0-та. Добре че продават земя и реализират ликвидационна печалба.
Надявам се и на разслоение с BREF. Те реално имат 1 сграда пълна с HP и 2 добри договора за наем с Мосю Бриколаж. А после?
В крайна сметка жилищния пазар в Русия се е възстановил силно, русаците са богати и FPP е в правилната ниша.
Стагнацията на имотния пазар у нас му помага, защото може да строи евтино, възползвайки се от стагнацията в строителството.
Но това са само хипотези
да видим изпълнението.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
Имам акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХе-хе - аре на 06.10. на откриването на Софарма Тауърс... пък може да промениш своето мнение.
Успех с тауърса - вземи си един офис там да правим сбиркиLast edited by tony1975; 16.09.2011, 20:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХе-хе - аре на 06.10. на откриването на Софарма Тауърс... пък може да промениш своето мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВинаги те чета с интерес.
Могъща, могъща но дори и в момента цената е над счетоводната ст-ст - не мисля че мога да очаквам голяма капиталова печалба там.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Както и да я гледам ще почвам да пълня на около 0,25 - че като излезе отчета и има увеличение на печалбата на акция да не съм закъснял. Тука Доверие подпряха когато паднаха по 0,20 май?
Батя пълниш ли?Last edited by tony1975; 16.09.2011, 17:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВинаги те чета с интерес.
Могъща, могъща но дори и в момента цената е над счетоводната ст-ст - не мисля че мога да очаквам голяма капиталова печалба там.Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе са лоши за тия кинти, но мен по ме кефи Софарма имоти. Могъща работа !!!!
Могъща, могъща но дори и в момента цената е над счетоводната ст-ст - не мисля че мога да очаквам голяма капиталова печалба там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа, но не исках да се вдига шум. Що да не допълним на 20 ст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от наука Разгледай мнениеМоето анализче не те ли кефи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеОчаквах Батя или Проди да ударят по едно рамо с кратко анализче. Виждам че сте имали тук?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНапример?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар