IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
    Направих си труда да проверя вчерашните ни съмнения. Между ОСА тази година и ОСА от миналата единият фонд на Доверие дори си е увеличил леко броя на притежаваните акции. В същия този период ТиБиАй са продавали, както и сега, т.е. 99% съм сигурен, че продавачът е друг.
    Добре е като се пише с факти, браво!
    Мен ме домързя да ровя, но и с опит и интуиция стигнах до същото заключение
    Освен това и кобос на Варчев продава... и то не само тук.
    Няма лошо да се пресктруктурират портфейли, нали всички искаме ликвидност и движения на цените. Аз съм доволен

Коментар

• Направих си труда да проверя вчерашните ни съмнения. Между ОСА тази година и ОСА от миналата единият фонд на Доверие дори си е увеличил леко броя на притежаваните акции. В същия този период ТиБиАй са продавали, както и сега, т.е. 99% съм сигурен, че продавачът е друг.

Коментар

• Значи казвате - от тука никой не излиза?
        днес кой продава?
        Last edited by tony1975; 20.11.2012, 17:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
          Когато Импето се умъкне в някоя позиция и започва корекцията

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            Ами то тогава акционерите тук ще са на далавера бе....ако не им платят дивидента,ще вземат и 10% лихва върху тези пари....Кофтито е ,че в същност те вземат лихвата ама си я плащат сами на себе си...Абе да се въртят парите ....

Купувате ли,купувате ли..........

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
            Ако бе вярно това, което казваш, никое дружество нямаше да се източва...
            Питането ти бе принципно -"какво се дължи при забава"
            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

...ако не им платят дивидента,ще вземат и 10% лихва върху тези пари....
              Аз пък се чудех, защо преди няколко години банките даваха кредити дори и на циганите, пък тя каква била работата? Ама де толкова акъл да се сетя... Просто са искали да си удвоят печалбите като им вземат и наказателни лихви за просрочените кредити...
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ами то тогава акционерите тук ще са на далавера бе....ако не им платят дивидента,ще вземат и 10% лихва върху тези пари....Кофтито е ,че в същност те вземат лихвата ама си я плащат сами на себе си...Абе да се въртят парите ....

Когато Импето се умъкне в някоя позиция и започва корекцията
                Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                  Лихвата за забава в БГ винаги е ОЛП+10 пункта

Коментар

Абе я да питам нещо.

Ако дружество трябва да плати дивидент до края на годината ,но не го направи в указания срок,какви последствия носи.

Трябва ли да плаща лихви за забавянето, за срока за който е просрочило плашането на дивидента....и какъв е процента на тази лихва.

П.С.Купувате ли тук....вече наистина промоцията е огромна...

Лихвата за забава в БГ винаги е ОЛП+10 пункта
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Нали ги чакахте в ниското ,ха сега е момента

Коментар

• Абе я да питам нещо.

Ако дружество трябва да плати дивидент до края на годината ,но не го направи в указания срок,какви последствия носи.

Трябва ли да плаща лихви за забавянето, за срока за който е просрочило плашането на дивидента....и какъв е процента на тази лихва.

П.С.Купувате ли тук....вече наистина промоцията е огромна...

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                          Ако визирате посредника ТиБиАй, да той наистина е посредник на Доверие, доколкото знам, но не знам дали те продават. Но също мога да потвърдя, че от месеци основно се продава през ТиБиАй, поне все на тях аз попадам, но скоро не съм купувал. Трябва да проверя по общи събрания напоследък дали има промяна в акциите, с които доверие гласува, т.е. дали наистина са тръгнали да излизат. Но и мен доста ме съмнява с такива дребни сделки да се мъчат, толкова ли не могат да си намерят голям купувач
                          Бингооооо!
                          Другия вариант е да доизтупват каквото е останало от взаимните им фондове!
                          Но определено друг през тях НЕ ТЪРГУВА!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            ей че си негативен!
                            той сигурно продава че да влезе в АТЕРАТА
                            То и аз мислех туй - ама после си рекох, че Честни игрички не ми се дават.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ако визирате посредника ТиБиАй, да той наистина е посредник на Доверие, доколкото знам, но не знам дали те продават. Но също мога да потвърдя, че от месеци основно се продава през ТиБиАй, поне все на тях аз попадам, но скоро не съм купувал. Трябва да проверя по общи събрания напоследък дали има промяна в акциите, с които доверие гласува, т.е. дали наистина са тръгнали да излизат. Но и мен доста ме съмнява с такива дребни сделки да се мъчат, толкова ли не могат да си намерят голям купувач

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                Така е бате ама продаде ми ИП който не се мярка често и по-скоро съществува за да обслужва най-големия ПФ.
                                Прав си трябваше да изкажа предположение взимам си бележка!
                                Успех!
                                Пускай информацията както е в действителност а ние ще си правим изводите....
                                той Батя ти набива канчето ама пусна информация че купува един посредник и оттам направи заключение за ПФ ... Ама къде бъдещето ,къде е съгласието...

Коментар

Working...
                                X