IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Те ПФ отдето излизат после стават ракети акциите.
    Примери - с лопати да ги ринеш.

Коментар

• Така е бате ама продаде ми ИП който не се мярка често и по-скоро съществува за да обслужва най-големия ПФ.
      Прав си трябваше да изкажа предположение взимам си бележка!
      Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Не съм получавал никакво инфо, просто съдя по посредника който ми продаде. Може и да греша - за това е форум за да коментираме, бате.
        Нима Импето е прав като влиза в АТЕРА на 2,18 за мен е по-добре във Инс на 70стинки, но според него не е така. Всеки си има мнение.
        Защо мислиш че греша?
        Тони, виж как си го писал бе пич:

Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Само да ви уведомя че от тука излиза най-големия ПФ!!!
        Звучи като факт, като проверено инфо, а не като твое предположение. Сложи едно "мисля", "подозирам", "възможно е"...
        Разбира се че имаш право на мнение, било то правилно или грешно. Споделяш го като такова, споделяме и ние нашите и търсим истината.
        Аз лично МИСЛЯ че това че тук продава ПФ Доверие не е вярно. Нямам инфо но по начина който се прави... няма как да са те.
        А иначе не се осланяй много на инфото кой точно ИП ти е насрещтна страна. Големите ИП имат хиляди клиенти. Отделно големите ПФ търгуват през няколко ИП, кобоси и пр..
        За инвестициите в Атера не му е тук мястото, но да... и аз лично си купих инс на 70 ст., но не и Атера откакто е над 1,85
        Last edited by Батя; 19.11.2012, 19:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Струва ми се че си дезинформиран и предаваш това на останалите чрез форума.
          Проверявай много добре инфо преди да го пишеш тук. Ако е предположение, също го спомени. Да бъдем точни и коректни и взаимно полезни!
          Не съм получавал никакво инфо, просто съдя по посредника който ми продаде. Може и да греша - за това е форум за да коментираме, бате.
          Нима Импето е прав като влиза в АТЕРА на 2,18 за мен е по-добре във Инс на 70стинки, но според него не е така. Всеки си има мнение.
          Защо мислиш че греша?

Коментар

Струва ми се че си дезинформиран и предаваш това на останалите чрез форума.
            Проверявай много добре инфо преди да го пишеш тук. Ако е предположение, също го спомени. Да бъдем точни и коректни и взаимно полезни!

Коментар

Що ли не се учудвам......

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Ми да излиза който си ще пущиняк.
                ей че си негативен!
                той сигурно продава че да влезе в АТЕРАТА

Коментар

Ми да излиза който си ще пущиняк.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Само да ви уведомя че от тука излиза най-големия ПФ!!!

Коментар

Споко бе - дивидентец ще има - до краят на годината - г-н Моравенов ни каза така, бяхме при него с Н.
                      Голямо пенявене, голямо чудо.

Сигур емитират облизвациите, та да финансират своят могъщ проект в София.
                      Оф като кажещ "могъщ" и падам вече! Ама по-могъщ от М+С или колкото Билдингите?
                      И какво има на сайта - нищо няма едно изречение!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                        Импе,къде и какъв ще е този могъщ проект в София
                        Жилищен комплекс - виж в техният сайт.

Коментар

• Импе,къде и какъв ще е този могъщ проект в София

Коментар

Споко бе - дивидентец ще има - до краят на годината - г-н Моравенов ни каза така, бяхме при него с Н.

Импе парите за дивидента от облигациите ли ще дойде....или кредит....или ще продадат нещо...че няма много време ,е къде е края на годината,като махнеш и празниците...Питай и как им е минал сезона лятото....

Иначе....голям дивидент,голяма доходност....Импе,ти ще участваш ли в евентуално увеличение на капитала,колко ще запишеш.

щото мажо сигурно ще запише....вие не предполагам....и тогава дивидентът така ще се размие.....пак една и съща сума....но на повече акции.....има логика ....и аз така бих направил де

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа

Коментар

ОСА-то го отложили за началото на декември, дали ще има дивидент до тогава или да ходим да почистим очилцата на Моравенов?

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                                Нее, само в катран и перушина!
                                Чиляка разширява проекти и търси денъги за втори рекорден дивидент, а неблагодарниците ще го линчувате, а

Коментар

Working...
                                X