If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така е бате ама продаде ми ИП който не се мярка често и по-скоро съществува за да обслужва най-големия ПФ.
Прав си трябваше да изкажа предположение взимам си бележка!
Успех!
Не съм получавал никакво инфо, просто съдя по посредника който ми продаде. Може и да греша - за това е форум за да коментираме, бате.
Нима Импето е прав като влиза в АТЕРА на 2,18 за мен е по-добре във Инс на 70стинки, но според него не е така. Всеки си има мнение.
Защо мислиш че греша?
Само да ви уведомя че от тука излиза най-големия ПФ!!!
Звучи като факт, като проверено инфо, а не като твое предположение. Сложи едно "мисля", "подозирам", "възможно е"...
Разбира се че имаш право на мнение, било то правилно или грешно. Споделяш го като такова, споделяме и ние нашите и търсим истината.
Аз лично МИСЛЯ че това че тук продава ПФ Доверие не е вярно. Нямам инфо но по начина който се прави... няма как да са те.
А иначе не се осланяй много на инфото кой точно ИП ти е насрещтна страна. Големите ИП имат хиляди клиенти. Отделно големите ПФ търгуват през няколко ИП, кобоси и пр..
За инвестициите в Атера не му е тук мястото, но да... и аз лично си купих инс на 70 ст., но не и Атера откакто е над 1,85
Струва ми се че си дезинформиран и предаваш това на останалите чрез форума.
Проверявай много добре инфо преди да го пишеш тук. Ако е предположение, също го спомени. Да бъдем точни и коректни и взаимно полезни!
Не съм получавал никакво инфо, просто съдя по посредника който ми продаде. Може и да греша - за това е форум за да коментираме, бате.
Нима Импето е прав като влиза в АТЕРА на 2,18 за мен е по-добре във Инс на 70стинки, но според него не е така. Всеки си има мнение.
Защо мислиш че греша?
Само да ви уведомя че от тука излиза най-големия ПФ!!!
Струва ми се че си дезинформиран и предаваш това на останалите чрез форума.
Проверявай много добре инфо преди да го пишеш тук. Ако е предположение, също го спомени. Да бъдем точни и коректни и взаимно полезни!
Споко бе - дивидентец ще има - до краят на годината - г-н Моравенов ни каза така, бяхме при него с Н.
Голямо пенявене, голямо чудо.
Сигур емитират облизвациите, та да финансират своят могъщ проект в София.
Импе парите за дивидента от облигациите ли ще дойде....или кредит....или ще продадат нещо...че няма много време ,е къде е края на годината,като махнеш и празниците...Питай и как им е минал сезона лятото....
Иначе....голям дивидент,голяма доходност....Импе,ти ще участваш ли в евентуално увеличение на капитала,колко ще запишеш.
щото мажо сигурно ще запише....вие не предполагам....и тогава дивидентът така ще се размие.....пак една и съща сума....но на повече акции.....има логика ....и аз така бих направил де
Коментар