IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=BOBAN1;1059349313]И Отговорът.........какъв очакваш да е...."Пари нема...действайте"....Поне така е по последния отчет де.Пък и не съм видял да има съобщение да са взели някой кредит.Освен ако не са влязли за 2мес 2милки от продажби....или поне така да ги изкарат за пред акционерите.

На основание чл.4 от ЗПЗФИ и чл.28, ал.2 от Наредба №2 на КФН Ви информираме, че от 28.11.2012 г. „ФеърПлей Пропъртис” АДСИЦ започна изплащане на дивидент за 2011 г. Размерът на дивидента е 2 009 713.32 лв. (Два милиона и девет хиляди, седемстотин и тринадесет лв. и 32 ст.) или 0,036 лв. (нула цяло и тридесет и шест стотни лв.) брутен дивидент на акция. Решението за разпределяне на паричен дивидент бе взето на Общото събрание на акционерите, проведено на 30 май 2012 г

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
      http://www.youtube.com/watch?v=E5ElJ...eature=related

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=-tCmerCpzMQ

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Да бе, чета и аз доле и не разбирам какво точно си недоволен от отговора и какво и е толкова наглото на пръчката ?
          Кратко, точно и ясно - до края на седмицата всички ще имаме информация.
          Чакаш да те покани на лична среща с кифлички и каничка кафенце ли, що ли

И Отговорът.........какъв очакваш да е...."Пари нема...действайте"....Поне така е по последния отчет де.Пък и не съм видял да има съобщение да са взели някой кредит.Освен ако не са влязли за 2мес 2милки от продажби....или поне така да ги изкарат за пред акционерите.

Споко,Младежкото предаване Споко

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            ами за това говоря - ЗА РАЗЛИКАТА в ДВИ, какво да я питам повече тая кака като виждам как ми е отговорила!
            Да бе, чета и аз доле и не разбирам какво точно си недоволен от отговора и какво и е толкова наглото на пръчката ?
            Кратко, точно и ясно - до края на седмицата всички ще имаме информация.
            Чакаш да те покани на лична среща с кифлички и каничка кафенце ли, що ли

Коментар

ами за това говоря - ЗА РАЗЛИКАТА в ДВИ, какво да я питам повече тая кака като виждам как ми е отговорила!
              Не мисля че отговора е чак толкова скандален.
              Искат да обявят инфото едновременно на всички, това е. Има си закони, норми, а КФН понякога за дребни неща се хваща (за кокошка няма прошка), така че... не се впрягай толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Да - господин Митанкин и Пелагия са много готини.

Коментар

Добре бе пич, ама това ли трябва да е отговора на човека за връзка с инвеститорите(били те и малки мишоци като мен)!!!
                  Г-жа Вячева ходи снимки ми праща на новия завод - а само попитах.
                  г-н Митанкин без да го питам човека ми е дал пълно инфо за поставен въпрос в темата за М+С(без въпроса да е отнесен към него)

е гасси наглата пръчка!
                  Да - господин Митанкин и Пелагия са много готини.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Както рече г-н Моравенов (когато Н. го запита) - декемврий.
                    Добре бе пич, ама това ли трябва да е отговора на човека за връзка с инвеститорите(били те и малки мишоци като мен)!!!
                    Г-жа Вячева ходи снимки ми праща на новия завод - а само попитах.
                    г-н Митанкин без да го питам човека ми е дал пълно инфо на лични, за поставен въпрос в темата за М+С(без въпроса да е отнесен към него)

е гасси наглата пръчка!

Коментар

• Както рече г-н Моравенов (когато Н. го запита) - декемврий.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Баси кухите лейки
                        Не е препоръка.
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
                          Страшен отговор
                          да, нали?!?!

Коментар

Днес питах ДВИ-то за дивидента и имам отговор! Ето го и него:
                            "Здравейте г-н Петков,

Във връзка с поставения от Вас въпрос Ви информирам, че до края на месеца ще бъде публикувано прессъобщение относно датата на изплащането на дивидент за 2011 г.

Ако имате други въпроси, на разположение съм.

С уважение,

Snezhana Yotinska

Investor Relations Director

FairPlay Properties REIT

T: + 359 2 8 199 121

M: + 359 887 684 173

F: + 359 2 962 13 22

s.yotinska@fpp.bg

www.fpp.bg"
                            Страшен отговор

Коментар

• Днес питах ДВИ-то за дивидента и имам отговор! Ето го и него:
                              "Здравейте г-н Петков,

Във връзка с поставения от Вас въпрос Ви информирам, че до края на месеца ще бъде публикувано прессъобщение относно датата на изплащането на дивидент за 2011 г.

Ако имате други въпроси, на разположение съм.

С уважение,

Snezhana Yotinska

Investor Relations Director

FairPlay Properties REIT

T: + 359 2 8 199 121

M: + 359 887 684 173

F: + 359 2 962 13 22

s.yotinska@fpp.bg

www.fpp.bg"
                              Last edited by tony1975; 26.11.2012, 17:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Добре е като се пише с факти, браво!
                                Мен ме домързя да ровя, но и с опит и интуиция стигнах до същото заключение
                                Освен това и кобос на Варчев продава... и то не само тук.
                                Няма лошо да се пресктруктурират портфейли, нали всички искаме ликвидност и движения на цените. Аз съм доволен
                                Добре де ееее, взех си поука!
                                Днес ми е продал Карол, а при СФТРД - Варчев

Коментар

Working...
                                X