IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Имаше една Руска поговорка която казваше: по вкус и цвет тавариш нет.
    Та затова и тук не очаквам да сме на едно мнение, но :
    много сме ходили по Созопол и околните къмпинги ....Златна рибка , Градина , Райския залив, Каваците, Смокиня , Веселие преди 10-20 години.
    В тези дюни са минали едни от най-хубавите ми младежки мигове. За съжаление към 2003 това свърши, целия район е урбанизиран и презастроен. Бях се зарекал повече на не стъпвам там но миналата година на връщане от Свети Тома минах по краиморския път и ........ изобщо не можах да се ориентирам , направо отвратителен кошмар.
    Да спреш някъде е абсурд , същото е и да намериш място на плажа без да си в интимна близост с други плажуващи.....
    Че какво им е презастроеното на Каваците, Смокиня , Веселие бе марков???
    Остава си все така див и красив този залив, с кристално чисти води, не знам какво си гледал
    На мен ми е любимото място това.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
      Марков,много грешиш....в сравнвние с СЛ БрЯГ...Созопол е цвете.....Кофтито на Санта Марина е ,ч е е много далеч от морето ...в смисъл плажа.Големият плюс ,за мен , е ,че е в гората.За съжаление изсякоха много борова гора,

Но рано или късно,и това ще бъде наказано...
      Имаше една Руска поговорка която казваше: по вкус и цвет тавариш нет.
      Та затова и тук не очаквам да сме на едно мнение, но :
      много сме ходили по Созопол и околните къмпинги ....Златна рибка , Градина , Райския залив, Каваците, Смокиня , Веселие преди 10-20 години.
      В тези дюни са минали едни от най-хубавите ми младежки мигове. За съжаление към 2003 това свърши, целия район е урбанизиран и презастроен. Бях се зарекал повече на не стъпвам там но миналата година на връщане от Свети Тома минах по краиморския път и ........ изобщо не можах да се ориентирам , направо отвратителен кошмар.
      Да спреш някъде е абсурд , същото е и да намериш място на плажа без да си в интимна близост с други плажуващи.....
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Напротив точно това му е минуса.
        Созопол стана отвратително презастроен през последните десетина години.
        Масово от медиите се наложи идеята че Слънчев бряг бил джунгла бетонна...... според мен Созопол е много по зле.
        Марков,много грешиш....в сравнвние с СЛ БрЯГ...Созопол е цвете.....Кофтито на Санта Марина е ,ч е е много далеч от морето ...в смисъл плажа.Големият плюс ,за мен , е ,че е в гората.За съжаление изсякоха много борова гора,

Но рано или късно,и това ще бъде наказано...

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
          Аз се сещам само за Св. Тома. Наистина е добре там ,но е доста изолирано. Голям плюс за Санта Марина е че е близо до Созопол.
          Напротив точно това му е минуса.
          Созопол стана отвратително презастроен през последните десетина години.
          Масово от медиите се наложи идеята че Слънчев бряг бил джунгла бетонна...... според мен Созопол е много по зле.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
            Абе не е точно така, по на юг има доста интересни неща, но че Санта Марина е класа, две мнения няма. Само дето много руснаци навсякъде бе, на мен ми дойдоха в повече... Иначе е добре за бизнеса
            Аз се сещам само за Св. Тома. Наистина е добре там ,но е доста изолирано. Голям плюс за Санта Марина е че е близо до Созопол.

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
              За мен, по нашето море няма по-добро място. Разбира се, ако искаш да се ръгаш в пияните англичани в Слънчев Бряг, Санта Марина не е твоето място.
              Абе не е точно така, по на юг има доста интересни неща, но че Санта Марина е класа, две мнения няма. Само дето много руснаци навсякъде бе, на мен ми дойдоха в повече... Иначе е добре за бизнеса

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                Миналата година ходих да го видя, не е нищо чак кой знае какво...
                За мен, по нашето море няма по-добро място. Разбира се, ако искаш да се ръгаш в пияните англичани в Слънчев Бряг, Санта Марина не е твоето място.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                  Миналата година ходих да го видя, не е нищо чак кой знае какво...
                  Как ви се вижда на вас не от особено значение понеже не сте потенциални купувачи.
                  А за потенциалните купувачи нещата е свеждат накратко до следното:
                  - В Болгарии недвижимость очень много, но первая береговая линия только одна.
                  - Самая плохая недвижимость на первой линии лучше чем самая лучшая на второй.
                  |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                  |___________||__|___|)
                  (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Миналата година ходих да го видя, не е нищо чак кой знае какво...

Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                    Тая година твърдо ще ходя да видя на живо Санта Марина, мой близък е продавал наеми на ваканционна недвижимост за по-миналия сезон и не е с добри впечатления... Мен специално ме дразни неприличното възнаграждението на ОД, предствави си отрицателен ГОДИШЕН паричен поток от 1,5-2 млн, Капитализирай го.... Та в тая връзка цитирам мениджър от един ПФ , който се обърна към друг мениджар на ПФ "Шейм он ас, че подкрепихме и позволихме такива устави на АДСИЦ-те..

Иначе днес телефонния брокеридж беше на 0,27
                    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                      Ти пък....кой е Мажо тук.....Като ,че ли,е ...тъпо казаноТи знаеш ли ,къде е Санта Марина,ходил ли си там,една бира пил ли си...А знаеш ли на какви пари се продава .не бирата,...Абе ,я се размърдайте до Созопол
                      Не е препоръка
                      Тая година твърдо ще ходя да видя на живо Санта Марина, мой близък е продавал наеми на ваканционна недвижимост за по-миналия сезон и не е с добри впечатления... Мен специално ме дразни неприличното възнаграждението на ОД, предствави си отрицателен ГОДИШЕН паричен поток от 1,5-2 млн, Капитализирай го.... Та в тая връзка цитирам мениджър от един ПФ , който се обърна към друг мениджар на ПФ "Шейм он ас, че подкрепихме и позволихме такива устави на АДСИЦ-те..

Иначе днес телефонния брокеридж беше на 0,27

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                        Не следя подробно ФПП.
                        Но да попитам тези които имат акции и го следят. Тук е АДСИЦ на цени нетипични за такъв тип акция, имаме и Мажо - нетепично за АДСИЦ също, та гледам Санта Марина като че ли 2/3 вече са продадени , гледам и че цените не са лоши на които се продава - 10 мин. анализ - къде се губят парите, и губят ли се пари, имате ли съмнения за нещо тук че има източване??, че като акция която дори дава дивидент се търгува като Пени сток?"???? Проблема само в неблагоприятния пазар на имоти ли е??? Не е препоръка
                        Ти пък....кой е Мажо тук.....Като ,че ли,е ...тъпо казаноТи знаеш ли ,къде е Санта Марина,ходил ли си там,една бира пил ли си...А знаеш ли на какви пари се продава .не бирата,...Абе ,я се размърдайте до Созопол
                        Не е препоръка

Коментар

• Не следя подробно ФПП.
                          Но да попитам тези които имат акции и го следят. Тук е АДСИЦ на цени нетипични за такъв тип акция, имаме и Мажо - нетепично за АДСИЦ също, та гледам Санта Марина като че ли 2/3 вече са продадени , гледам и че цените не са лоши на които се продава - 10 мин. анализ - къде се губят парите, и губят ли се пари, имате ли съмнения за нещо тук че има източване??, че като акция която дори дава дивидент се търгува като Пени сток?"???? Проблема само в неблагоприятния пазар на имоти ли е??? Не е препоръка
                          Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                            Под табличката в отчета пише:
                            "Сделките със свързани лица са извършени по справедливи пазарни цени."
                            То принципно това е идеята на одита върху финансовия отчет ......

Коментар

Общо взето за целите на анализа според мен би следвало да се вземат на нетирана база. В резултат на тразакциите в групата дружеството олеква с 2 937 - 1 083 = 1 854 хил. лева.

Друг е въпроса доколко сделките със свързаните лица са по пазарни цени.
                              Защото ако не са , там е заровено кучето .....
                              Под табличката в отчета пише:
                              "Сделките със свързани лица са извършени по справедливи пазарни цени."

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                                А ти откъде мислиш се изхранва структурата. Забележи и таксите за ИП Фоукал Пойнт - ще кажеш че АДСИЦ-а се е юрнал да търгува на борсата ли що ли...
                                Общо взето за целите на анализа според мен би следвало да се вземат на нетирана база. В резултат на тразакциите в групата дружеството олеква с 2 937 - 1 083 = 1 854 хил. лева.

Друг е въпроса доколко сделките със свързаните лица са по пазарни цени.
                                Защото ако не са , там е заровено кучето .....

Коментар

Working...
                                X