IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение

Ами въпросът е ....странен.
    Според теб ,морето е фекална яма ли....и всичките гюбрета вътре.
    Ами строи се пречиствателна станция за да не се замърсява морето...и да не ти се случва докато си плуваш,около теб да плуват л..на.
    А на германците може и да им хареса бе, съдейки по някои техни филми за възрастни
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Именно ,ама колегата го споменава като лоша новина това че се строи пречиствателна
      Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение

Ами строи се пречиствателна станция за да не се замърсява морето...и да не ти се случва докато си плуваш,около теб да плуват л..на.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
        Нищо не каза,то ако се изхвърля в морето за какво е тогава пречиствателна станция

Коментар

• Нищо не каза,то ако се изхвърля в морето за какво е тогава пречиствателна станция
          Първоначално изпратено от evren Разгледай мнение
          Къде е плажът на прехвалената Санта Марина ... на 70- 100 м от брега , от другата страна на пътя Бургас- Созопол. Е , има и надлез над пътя - с асансъор
          Плажът - най замърсената част от залива между Черноморец/Червенка/ и Созопол?
          При североизточен вятър морето изхвърля всичко на този плаж...
          Попитайте жители на Созопол ходят ли на плаж до Санта Марина или Златна рибка/освен ако не работят там / -- жокер Созопол сега ще строи пречистветелна станция? А фекалните води къде се заустват - в морето...
          ----
          Не е препоръка за покупко-продажба нна ценни книжа

Коментар

• Къде е плажът на прехвалената Санта Марина ... на 70- 100 м от брега , от другата страна на пътя Бургас- Созопол. Е , има и надлез над пътя - с асансъор
            Плажът - най замърсената част от залива между Черноморец/Червенка/ и Созопол?
            При североизточен вятър морето изхвърля всичко на този плаж...
            Попитайте жители на Созопол ходят ли на плаж до Санта Марина или Златна рибка/освен ако не работят там / -- жокер Созопол сега ще строи пречистветелна станция? А фекалните води къде се заустват - в морето...
            ----
            Не е препоръка за покупко-продажба нна ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN [B
              За Санта Марина няма да говоря....там се работи за Мажо...разбрахте вече[/B]
              1000 ++++
              Last edited by evren; 07.02.2013, 09:08.

Коментар

Да ,знам го къде е и това ,ама не съм ходил.Не знам обаче ,какво толкова ги привлича руснаците в Поморие.Пълно е ....има много,които си живеят целогодишно там.
                Ходил съм тъм , и определено това дето е на снимките в сайта им е същото и на живо ...няма измама. всичко си е 5 звезди кожена мебел и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  Верно и това не изглежда лошо.
                  От тоя тип затворени комплекси със собсвен плаж най ми е допадал http://www.sunsetresort.bg/gallery/page/2 но не е в Созопол а малко по нагоре.
                  Да ,знам го къде е и това ,ама не съм ходил.Не знам обаче ,какво толкова ги привлича руснаците в Поморие.Пълно е ....има много,които си живеят целогодишно там.

Коментар

В този район на мен много повече ми харесва този комплекс
                    http://www.greenlifehotel-sozopol.bg/bg/

На метри от морето е ,има и собствен плаж...от Санта Марина до плажа си..."девет дена път с камили"
                    Верно и това не изглежда лошо.
                    От тоя тип затворени комплекси със собсвен плаж най ми е допадал http://www.sunsetresort.bg/gallery/page/2 но не е в Созопол а малко по нагоре.

Коментар

Е всеки си има право на мнение , аз казвам как е през мойте очи.
                      Единствено Санта Марина е добра в тоя район , но няма как да се обстрахираш напълно зад оградата и от околния свят.
                      В този район на мен много повече ми харесва този комплекс
                      http://www.greenlifehotel-sozopol.bg/bg/

На метри от морето е ,има и собствен плаж...от Санта Марина до плажа си..."девет дена път с камили"

Коментар

• Е всеки си има право на мнение , аз казвам как е през мойте очи.
                        Единствено Санта Марина е добра в тоя район , но няма как да се обстрахираш напълно зад оградата и от околния свят.

Коментар

И аз не съм срещу удобствата и хотелите , но нещата трябва да се случват с мярка и регулация. А в района на Созопол мярката беше изпусната тотално, и понеже плажовете и инфраструктурата си бяха предвидени за градче от 5-10 хил човека със сегашната навалица стана кошмар.
                          Та затова ми беше и мисълта че на Сънито е подобре от към навалица......там поне инфраструктурата си е правена за много, макар и не за чак толкова много а и плажа е много голям.

Трябва да има ред в нещата .....да има и няколко зони съхранени в първичен вид плажове , и другото да е урбанизирани територии, но за съжаление няма вероятност това да се случи.
                          Марков,мисля,че не си прав.В момента капацитета на СЛ.Бряг е около 400К човека,хотели и апартаменти...Прави да са на плажа,не могат да се съберат.В Созопол е къде по-спокойно.Дори и Буджака,който се застрои,не е чака такава блусканица.Там е позволено да се строи до 4етажа и до 30% плътност(ако не се лъжа)...Лошото е с инфраструктурата...от всякакъв тип.
                          За Санта Марина няма да говоря....там се работи за Мажо...разбрахте вече

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Е, няма как на 50-100 м. без никой. Хубавото си привлича хора, но и да не сравняваме със Сънито
                            Аз и преди години не помня такова усамотение.

Иначе в мен няма да намерите и съмишленик срещу строежите. Е, и аз мразя бетонната джунгла, но пък и няма как да е съвсем пущинак... някакъв баланс си трябва. Хем да искаме икономика и туризъм, хем и без никви хотели и пр....
                            А че ФПП изсякоха борове за да построят ...въобще не ми е жал. Има стотици хиляди декари незалесени площи из балканите, пълна идиотия е да хленчим за дърветата по черноморието. Не говорим за тотално обезлесяване, а такова културно, както го направиха в Санта Марина - пълно е със зеленина. Но и не може и вълка сит и агнето цяло.
                            И аз не съм срещу удобствата и хотелите , но нещата трябва да се случват с мярка и регулация. А в района на Созопол мярката беше изпусната тотално, и понеже плажовете и инфраструктурата си бяха предвидени за градче от 5-10 хил човека със сегашната навалица стана кошмар.
                            Та затова ми беше и мисълта че на Сънито е подобре от към навалица......там поне инфраструктурата си е правена за много, макар и не за чак толкова много а и плажа е много голям.

Трябва да има ред в нещата .....да има и няколко зони съхранени в първичен вид плажове , и другото да е урбанизирани територии, но за съжаление няма вероятност това да се случи.

Коментар

Преди години над пътя покраи цитираните къмпинги нямаше нищо, там си оставяхме МПС-тата , сега са дигнали хотел до хотел.
                              На плажа можеше да легнеш и да няма никои на 50-100 метра до теб ...... ако ми кажеш че сега ти е рехаво и готино, значи си забравил преди какво е било.

Ако искаш да си - ти / вие / , морето и природата ......на юг вече почти не остана място.....само на север: http://shabla.be/region/
                              Е, няма как на 50-100 м. без никой. Хубавото си привлича хора, но и да не сравняваме със Сънито
                              Аз и преди години не помня такова усамотение.

Иначе в мен няма да намерите и съмишленик срещу строежите. Е, и аз мразя бетонната джунгла, но пък и няма как да е съвсем пущинак... някакъв баланс си трябва. Хем да искаме икономика и туризъм, хем и без никви хотели и пр....
                              А че ФПП изсякоха борове за да построят ...въобще не ми е жал. Има стотици хиляди декари незалесени площи из балканите, пълна идиотия е да хленчим за дърветата по черноморието. Не говорим за тотално обезлесяване, а такова културно, както го направиха в Санта Марина - пълно е със зеленина. Но и не може и вълка сит и агнето цяло.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Че какво им е презастроеното на Каваците, Смокиня , Веселие бе марков???
                                Остава си все така див и красив този залив, с кристално чисти води, не знам какво си гледал
                                На мен ми е любимото място това.
                                Преди години над пътя покраи цитираните къмпинги нямаше нищо, там си оставяхме МПС-тата , сега са дигнали хотел до хотел.
                                На плажа можеше да легнеш и да няма никои на 50-100 метра до теб ...... ако ми кажеш че сега ти е рехаво и готино, значи си забравил преди какво е било.

Ако искаш да си - ти / вие / , морето и природата ......на юг вече почти не остана място.....само на север: http://shabla.be/region/
                                Last edited by markov; 06.02.2013, 22:50.

Коментар

Working...
                                X