Първоначално изпратено от BOBAN1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Именно ,ама колегата го споменава като лоша новина това че се строи пречиствателнаПървоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
Ами въпросът е ....странен.
Според теб ,морето е фекална яма ли....и всичките гюбрета вътре.
Ами строи се пречиствателна станция за да не се замърсява морето...и да не ти се случва докато си плуваш,около теб да плуват л..на.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеНищо не каза,то ако се изхвърля в морето за какво е тогава пречиствателна станция
Ами въпросът е ....странен.
Според теб ,морето е фекална яма ли....и всичките гюбрета вътре.
Ами строи се пречиствателна станция за да не се замърсява морето...и да не ти се случва докато си плуваш,около теб да плуват л..на.
Коментар
-
Нищо не каза,то ако се изхвърля в морето за какво е тогава пречиствателна станцияПървоначално изпратено от evren Разгледай мнениеКъде е плажът на прехвалената Санта Марина ... на 70- 100 м от брега , от другата страна на пътя Бургас- Созопол. Е , има и надлез над пътя - с асансъор
Плажът - най замърсената част от залива между Черноморец/Червенка/ и Созопол?
При североизточен вятър морето изхвърля всичко на този плаж...
Попитайте жители на Созопол ходят ли на плаж до Санта Марина или Златна рибка/освен ако не работят там / -- жокер Созопол сега ще строи пречистветелна станция? А фекалните води къде се заустват - в морето...
----
Не е препоръка за покупко-продажба нна ценни книжа
Коментар
-
Къде е плажът на прехвалената Санта Марина ... на 70- 100 м от брега , от другата страна на пътя Бургас- Созопол. Е , има и надлез над пътя - с асансъор
Плажът - най замърсената част от залива между Черноморец/Червенка/ и Созопол?
При североизточен вятър морето изхвърля всичко на този плаж...
Попитайте жители на Созопол ходят ли на плаж до Санта Марина или Златна рибка/освен ако не работят там / -- жокер Созопол сега ще строи пречистветелна станция? А фекалните води къде се заустват - в морето...
----
Не е препоръка за покупко-продажба нна ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеДа ,знам го къде е и това ,ама не съм ходил.Не знам обаче ,какво толкова ги привлича руснаците в Поморие.Пълно е ....има много,които си живеят целогодишно там.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеВерно и това не изглежда лошо.
От тоя тип затворени комплекси със собсвен плаж най ми е допадал http://www.sunsetresort.bg/gallery/page/2 но не е в Созопол а малко по нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеВ този район на мен много повече ми харесва този комплекс
http://www.greenlifehotel-sozopol.bg/bg/
На метри от морето е ,има и собствен плаж...от Санта Марина до плажа си..."девет дена път с камили"
От тоя тип затворени комплекси със собсвен плаж най ми е допадал http://www.sunsetresort.bg/gallery/page/2 но не е в Созопол а малко по нагоре.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЕ всеки си има право на мнение , аз казвам как е през мойте очи.
Единствено Санта Марина е добра в тоя район , но няма как да се обстрахираш напълно зад оградата и от околния свят.
http://www.greenlifehotel-sozopol.bg/bg/
На метри от морето е ,има и собствен плаж...от Санта Марина до плажа си..."девет дена път с камили"
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеИ аз не съм срещу удобствата и хотелите , но нещата трябва да се случват с мярка и регулация. А в района на Созопол мярката беше изпусната тотално, и понеже плажовете и инфраструктурата си бяха предвидени за градче от 5-10 хил човека със сегашната навалица стана кошмар.
Та затова ми беше и мисълта че на Сънито е подобре от към навалица......там поне инфраструктурата си е правена за много, макар и не за чак толкова много а и плажа е много голям.
Трябва да има ред в нещата .....да има и няколко зони съхранени в първичен вид плажове , и другото да е урбанизирани територии, но за съжаление няма вероятност това да се случи.
За Санта Марина няма да говоря....там се работи за Мажо...разбрахте вече
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕ, няма как на 50-100 м. без никой. Хубавото си привлича хора, но и да не сравняваме със Сънито
Аз и преди години не помня такова усамотение.
Иначе в мен няма да намерите и съмишленик срещу строежите. Е, и аз мразя бетонната джунгла, но пък и няма как да е съвсем пущинак... някакъв баланс си трябва. Хем да искаме икономика и туризъм, хем и без никви хотели и пр....
А че ФПП изсякоха борове за да построят ...въобще не ми е жал. Има стотици хиляди декари незалесени площи из балканите, пълна идиотия е да хленчим за дърветата по черноморието. Не говорим за тотално обезлесяване, а такова културно, както го направиха в Санта Марина - пълно е със зеленина. Но и не може и вълка сит и агнето цяло.
Та затова ми беше и мисълта че на Сънито е подобре от към навалица......там поне инфраструктурата си е правена за много, макар и не за чак толкова много а и плажа е много голям.
Трябва да има ред в нещата .....да има и няколко зони съхранени в първичен вид плажове , и другото да е урбанизирани територии, но за съжаление няма вероятност това да се случи.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеПреди години над пътя покраи цитираните къмпинги нямаше нищо, там си оставяхме МПС-тата , сега са дигнали хотел до хотел.
На плажа можеше да легнеш и да няма никои на 50-100 метра до теб ...... ако ми кажеш че сега ти е рехаво и готино, значи си забравил преди какво е било.
Ако искаш да си - ти / вие / , морето и природата ......на юг вече почти не остана място.....само на север: http://shabla.be/region/
Аз и преди години не помня такова усамотение.
Иначе в мен няма да намерите и съмишленик срещу строежите. Е, и аз мразя бетонната джунгла, но пък и няма как да е съвсем пущинак... някакъв баланс си трябва. Хем да искаме икономика и туризъм, хем и без никви хотели и пр....
А че ФПП изсякоха борове за да построят ...въобще не ми е жал. Има стотици хиляди декари незалесени площи из балканите, пълна идиотия е да хленчим за дърветата по черноморието. Не говорим за тотално обезлесяване, а такова културно, както го направиха в Санта Марина - пълно е със зеленина. Но и не може и вълка сит и агнето цяло.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЧе какво им е презастроеното на Каваците, Смокиня , Веселие бе марков???
Остава си все така див и красив този залив, с кристално чисти води, не знам какво си гледал
На мен ми е любимото място това.
На плажа можеше да легнеш и да няма никои на 50-100 метра до теб ...... ако ми кажеш че сега ти е рехаво и готино, значи си забравил преди какво е било.
Ако искаш да си - ти / вие / , морето и природата ......на юг вече почти не остана място.....само на север: http://shabla.be/region/Last edited by markov; 06.02.2013, 22:50.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар