IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте ЧНГ ,какво стана ще има ли баница за 2013г

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
      По-добре е да я изпия на място, когато минавам оттам
      Заповядай. В приятна компания бирите не ми свидят. И по повече може да изпием.

Коментар

• Значи ако отчета за последното тримесечие не е трагичен ще има дивидент към стотинка и половина на акция
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от ewgeny Разгледай мнение
          Остави бозата, ако провериш, една хубава бира бих те почерпил. Само кажи къде и по какво да изпратя.
          По-добре е да я изпия на място, когато минавам оттам

@ маrkov: Не видях съобщението, че имам проблеми с нета, ама справка направих, на 30-и - пак, ако искаш, ама не е много вероятно таква сделка да се прави по тия дни (имам няколкостотин за гърба си -всичко се случва, та всеки иска да прехвърля в истински работни дни - за да може да реагира, ако възникне проблем). Пък и вече на няколко места в нета чета, че става дума за сделка с Декатлон - не е вероятно да стане тези дни. (Мои мисли, не е препоръка!)
          А справката не показва промени от лятото насам:
          В Служба по вписванията - Пловдив за периода от 01.01.1992 г. до 20.12.2013 г.
          Данни за лицето ФЕЪРПЛЕЙ ПРОПЪРТИС АДСИЦ ЕГН/ЕИК: 131457471
          Вписвания, отбелязвания и заличавания по персонална партида № 474132
          Пореден № по справката 1
          № от входящ рег 15041
          Дата от входящ рег 04/06/2013
          № от дв. вх. рег 14455
          Дата от дв. вх. рег 04/06/2013
          Книга ПРЕХВЪРЛЯНИЯ
          Тип Акт Учредяване право на преминаване с нотарилано заверен договор
          Акт Том 40
          Акт номер 114
          Година 2013
          Условие
          № от описна книга
          Свързани актове
          Страни Собственик, условие:ПРАВО НА ПРЕМИНАВАНЕ ПРЕЗ ИМ.56784.540.1287 - ЕИК / БУЛСТАТ 131457471 ФЕЪРПЛЕЙ ПРОПЪРТИС АДСИЦ

Имот(вид, адрес) Поземлен имот, парцел - упи ІІ-общ.обслужване, площ по док. - 14042.000 кв. м., гр.Пловдив, ул - ОСВОБОЖДЕНИЕ, № ПО ПРЕДХ.ПЛАН: КВ.4, П.ІІ-540.389-ОБЩ.ОБСЛУЖВАНЕ, обл. ПЛОВДИВ, общ. ПЛОВДИВ, гр.Пловдив ул. ОСВОБОЖДЕНИЕ, п.к.4000
          Идентификатор 56784.540.389
          Имотна партида номер 5518
          Страни Собственик - ЕИК / БУЛСТАТ 131071587 ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД ЕНД КО КД
          Титуляр на правото(Сервитути), условие:ПРАВО НА ПРЕМИНАВАНЕ ЗА ИМ.56784.540.389, идеални части:180 КВ.М. - ЕИК / БУЛСТАТ 131457471 ФЕЪРПЛЕЙ ПРОПЪРТИС АДСИЦ
          ........

Отпечатано на 20.12.2013 06:45
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от ewgeny Разгледай мнение
            Остави бозата, ако провериш, една хубава бира бих те почерпил. Само кажи къде и по какво да изпратя.
            От мен мезето за бирата , ама да провери на 27 декември не сега, едва ли последния работен ден - 30 ще има сделка....
            Last edited by markov; 20.12.2013, 12:17.

Коментар

• Остави бозата, ако провериш, една хубава бира бих те почерпил. Само кажи къде и по какво да изпратя.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Днес тук получих дивидента за 2012.

Абе нящкои има ли инфо със сделката на загуба за имота в Пловдив, май ще има дивидент и за 2013 г.
                Утре ще направя една справка в АВ и ще я постна, че похарчих повече от 6.5 лв, пък няма кой една боза да почерпи, модерни хора. То -верно бозата вече с подсладители я правят, но ...и аз съм модерен - и аз ям тик-так и виски пия
                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• И аз имам, но няма да го реинвестирам там!

Коментар

• Днес тук получих дивидента за 2012.

Абе нящкои има ли инфо със сделката на загуба за имота в Пловдив, май ще има дивидент и за 2013 г.

Коментар

• Неалчно, бе !!!!

А аз - догодина - вероятно ще зема най-сосното общ дивидент откак съм на БФБ. Така се очертава засега.

А облизвациите са си ного убави, баници пък не ям и боза не смуча..
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Май ще е само на баница......
                        Е де кви се тия софииски баници.

Човека каза 6,60 лева дивидент , което е баница с боза за двама.

И алчното Нуше ша намаже
                        Last edited by markov; 18.12.2013, 13:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          ... с това златце, сребърце, платинчичка и облизвации... не би ме учудило
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Импето ще ходи на море, ще яде асан баница

Коментар

• Първоначално изпратено от nicknja Разгледай мнение
                              Емитент: ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ-София (6F3)
                              На основание чл.4 от ЗПЗФИ и чл.28, ал.2 от Наредба №2 на КФН Ви информираме, че от 18.12.2013 г. „ФеърПлей Пропъртис” АДСИЦ започна изплащане на дивидент за 2012 г.
                              Размерът на дивидента е 1 786 411.84 лв. (Един милион седемстотин осемдесет и шест хиляди, читиристотин и единадесет лв. и 84 ст.) или 0,032 лв. (нула цяло и тридесет и две стотни лв.) брутен дивидент на акция.
                              Решението за разпределяне на паричен дивидент бе взето на Общото събрание на акционерите, проведено на 15 май 2013 г.

Пълният текст на новината можете да намерите публикуван на финансовата електронна страница X3News
                              Импето ще ходи на море, ще яде асан баница
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Емитент: ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ-София (6F3)
                                На основание чл.4 от ЗПЗФИ и чл.28, ал.2 от Наредба №2 на КФН Ви информираме, че от 18.12.2013 г. „ФеърПлей Пропъртис” АДСИЦ започна изплащане на дивидент за 2012 г.
                                Размерът на дивидента е 1 786 411.84 лв. (Един милион седемстотин осемдесет и шест хиляди, читиристотин и единадесет лв. и 84 ст.) или 0,032 лв. (нула цяло и тридесет и две стотни лв.) брутен дивидент на акция.
                                Решението за разпределяне на паричен дивидент бе взето на Общото събрание на акционерите, проведено на 15 май 2013 г.

Пълният текст на новината можете да намерите публикуван на финансовата електронна страница X3News

Коментар

Working...
                                X