IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
    тука нали щяха да дават дивидент - някои получи ли го?
    Аз съм в позиция тати каза че ще ми купи колело , ама друг път
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• тука нали щяха да дават дивидент - някои получи ли го?
      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Стига с тези счетоводни гимнастики.
        Купили го за 6 млн, продали го за 4 и 2 млн загуба.....
        Счетоводно да, но като паричен поток - не...

Когато са го купили, са взели по 2 лв от акциионерите , нали ???.... Сега го продават и си връщат парите на акционерите....Ние сме съгласни на частична загуба...( дето сме купували на 30 ст..., остава и тези дето са давали по 2 лв да се съгласят)

пп Де е сталин , да затрие 90 % от счетитата....?
        Аз като собственик на няколко хилки с цена под 30 ст съм с две ръце за.

Ма няма да стане

Всички счетоводители в затвора , не в затвора а да строят Белене че да има някакъв смисъл то тях

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
          Е, добре.ама ако ми каже бабата на каква цена ще е този имот в годишния отчет,след като има предарителен договор на едикакваси цена т.е. ще се води ли "под себестойност и догодина"
          Нали наколко пъти го дъвкахме че печалбата по счетоводния отчет и печалбата за разпределение се различават за този вид дружества.
          Може да прочетеш няколко страници назад коментарите по въпроса. Най общо казано доколкото си спомням в отчета в стойността на имота е отразена обезценката , но понеже това не представлява реален паричен поток към момента / все още няма плащане / това не се взема впредвит при определяне на печалбата за разпределение.

При определяне на печалбата за разпределение се вземат предвит само реалните парични потоци като се елиминира ефекта на счетоводните преоценки.....

Коментар

• Стига с тези счетоводни гимнастики.
            Купили го за 6 млн, продали го за 4 и 2 млн загуба.....
            Счетоводно да, но като паричен поток - не...

Когато са го купили, са взели по 2 лв от акциионерите , нали ???.... Сега го продават и си връщат парите на акционерите....Ние сме съгласни на частична загуба...( дето сме купували на 30 ст..., остава и тези дето са давали по 2 лв да се съгласят)

пп Де е сталин , да затрие 90 % от счетитата....?

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              На имота в Пловдив под себестойност.

Една баба на пазара гледа на Смилянски боб от Сомалия и ми каза че продажба 2013 няма да има. Вика кат вземеш дивидент да и занесеш 20 лева за инфото.
              Е, добре.ама ако ми каже бабата на каква цена ще е този имот в годишния отчет,след като има предарителен договор на едикакваси цена т.е. ще се води ли "под себестойност и догодина"
              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• На имота в Пловдив под себестойност.

Една баба на пазара гледа на Смилянски боб от Сомалия и ми каза че продажба 2013 няма да има. Вика кат вземеш дивидент да и занесеш 20 лева за инфото.

Коментар

• Коя продажба?
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Вляу-у-учх - ще намажа сосната.

Не се сърдете на Честното игричка - техният бизнес сега е ного-ного-ного труден.
                    Тежко е с тез руснаци, идат на талази, превзеха ни Не бързам с дивидента, важно е този за 2013-а да е над 1,5 Утре пак ще направя справка в АВ-Пловдив и ще публикувам резултата, че не остана.
                    Импе, молим тр, ай питай вече за тази продажба (ще я правят ли по Коледа), че се разорих от справки
                    Не е препоръка, имам, при това - не за 20 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                      Говорих с ФПП- понеделник или вторник се очаква ДИВИДЕНТА
                      Вляу-у-учх - ще намажа сосната.

Не се сърдете на Честното игричка - техният бизнес сега е ного-ного-ного труден.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Говорих с ФПП- понеделник или вторник се очаква ДИВИДЕНТА

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                          МУРАФЕТОФФФФ, И ДВИто Ти не отговаря !!!
                          И ИМПЕРАТОРА отказа да е лицето на Форума ,с 6,66лв годишна премия !!!
                          Да вземеш да се съвземеш , и да ни осветлиш , аджеба как Я мислиш !- сам ли си , стигат ли ти ? Ако Ти не стигат , да ти донадим от подир!!!

6,66 от дивиденти ли имаш предвид ?

Коментар

• МУРАФЕТОФФФФ, И ДВИто Ти не отговаря !!!
                            И ИМПЕРАТОРА отказа да е лицето на Форума ,с 6,66лв годишна премия !!!
                            Да вземеш да се съвземеш , и да ни осветлиш , аджеба как Я мислиш !- сам ли си , стигат ли ти ? Ако Ти не стигат , да ти донадим от подир!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                              Така като гледам , прехвърлянето ще стане през 2014 , финансовия ефект от сделката също ще е за тогава.

Следователно за 2013 ще има по 1,5 ст. дивидент.
                              Последно гледах (около 28-29 ноември) по партидата за Бургас - имаха около 12 продажби след септември в Санта и ЧМ до 28-29 ноември.. (числата са приблизителни).

За 2014 по програма предвиждат май реализиране на нови площи в Санта Марина.

Не е Пр. за ПК на ЦК
                              Last edited by onakilev; 06.12.2013, 18:50.

Коментар

• Така като гледам , прехвърлянето ще стане през 2014 , финансовия ефект от сделката също ще е за тогава.

Следователно за 2013 ще има по 1,5 ст. дивидент.

Коментар

Working...
                                X