If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе руснаците ще го изкупят нямам съмнение! Този комплекс е сред най добрите в България и е на Европейско ниво! Дано да поизчистят баланса тази година, дори и да няма дивидент инвеститорите ще оценят финансовата стабилност.
Може и да е така, но мисля, че продажбата може да е свързана с решаването на ей това ДЕЛО , а срещу решението пише,че не е влязло в сила,т.е.можеи да има тепърва още една инстанция. Май само аз давам инфо тук, някой знае ли какво ще правят (СТРОЯТ) тази година, защото този път трябва да признаем,че последното изявление е тра-ла-ла.
И аз съм от известно време на борда. Мисля че имаме потенциал за добър растеж в рамките на 1-2 години. Има добри имоти в баланса при тази цена. Ще вземем и малък дивидент за 2013, а продажбата на имота в Пловдив ще удари едно рамо на финансовата стабилност. Тук съм по дългосрочен и ще чакам доста по високи цени
Не е препоръка!
Ей човек да не купи за няколко хиляди лева от нещо качествено и се нахвърляте да коментирате що кво и кога........Аз бях днес и не е препоръка за нищо. И аз искам да ги дочакам по-високите цени като теб.
И аз съм от известно време на борда. Мисля че имаме потенциал за добър растеж в рамките на 1-2 години. Има добри имоти в баланса при тази цена. Ще вземем и малък дивидент за 2013, а продажбата на имота в Пловдив ще удари едно рамо на финансовата стабилност. Тук съм по дългосрочен и ще чакам доста по високи цени
Не е препоръка!
И аз винаги съм го харесвал. но да не стане, както обикновено у наше село, мажо проблем..
Никога не е късно да се изложиш, доста потайно..
да се чуди човек какво се оптват даму кажат .. че ги е яд н дивидента, банките ли свършиха??
В Санта Марина ще се строи ли? Мерси!
Варианта, в който продават терена в Пловдив и погасяват облигационният заем от моя гледна точка е също добър, тъй като ще паднат доста разходите за лихви, които с доста високи. Отделно и задлъжнялостта ще падне още.
Може и да е така, но мисля, че продажбата може да е свързана с решаването на ей това ДЕЛО , а срещу решението пише,че не е влязло в сила,т.е.можеи да има тепърва още една инстанция. Май само аз давам инфо тук, някой знае ли какво ще правят (СТРОЯТ) тази година, защото този път трябва да признаем,че последното изявление е тра-ла-ла.
Варианта, в който продават терена в Пловдив и погасяват облигационният заем от моя гледна точка е също добър, тъй като ще паднат доста разходите за лихви, които с доста високи. Отделно и задлъжнялостта ще падне още.
колегата нали проверява и не видя вписване , би трябвало да има мънички банички мисля
може и да има мънички банички
ФеърПлей с удължаване на облигациите, защото не иска да продава хотела си
До края на 2013 г. не е подписан окончателен договор за продажбата на парцела на АДСИЦ-а в гр. Пловдив
„Тъй като обезпечението по тази емисия е хотела ни Св. Иван Рилски в гр. Банско, който нямаме намерение да продаваме, удължаваме срока на амортизационния план по главницата“, заяви Маню Моравенов, изпълнителен директор на АДСИЦ-а за Investor.bg.
Той уточни и че към края на 2013 г. не е подписан окончателен договор за продажбата на имота в гр. Пловдив. ....
....
печалбата за деветмесечието е 774 хил. лв.
Коментар