If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Жи Жо ами спомням си това изказване:
"ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ очаква 3,7 млн. лв. печалба за разпределяне за 2012 г. от продажбата на апартаменти, заяви изпълнителният директор на дружеството Маню Моравенов на пресконференцията след годишното общо събрание на акционерите. "
Пък дет се вика 1/2година мина а са на 25% от обещанията!
мерси за отговора, има време, може и да ги видим тия неща, за сега за разпределение има само 1,053 мил... а помниш ли преди това какви бяха очакванията.... се пак има още 1/2 година както казваш ти.....
p.s. не съм Жижо
"ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ очаква 3,7 млн. лв. печалба за разпределяне за 2012 г. от продажбата на апартаменти, заяви изпълнителният директор на дружеството Маню Моравенов на пресконференцията след годишното общо събрание на акционерите. "
Да му звъннем. Аз му имам мобата.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
интересно какви очаквания си имал, ако може да споделиш с нас другите акционери в компанията защо си така разочарован........ може би си искал да видиш 3 , 4 стотинки печалба още сега или приходите нещо...? или пък е друго?..... питам сериозно
мнението ми не е препоръка имам акции
интересно какви очаквания си имал, ако може да споделиш с нас другите акционери в компанията защо си така разочарован........ може би си искал да видиш 3 , 4 стотинки печалба още сега или приходите нещо...? или пък е друго?..... питам сериозно
мнението ми не е препоръка имам акции
Коментар