Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеами ти ако си се барнал пак с черния костюм със синия възел - като портфолио мениджър
Мениджър съм, ама не портфолиов.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Между другото....вече все по-трудно се продават апартаменти по затворените комплекси.За мен тези резултати са МНОГО ДОБРИ.Днес имах работа пак в Созопол....сезонът там се очертава слаб.
Тук ,в тази фирма си гледат добре работата според мен.Че не могат да вземат по над 2000 евра на квадрат като едно време е ясно....и конкуренция има.Иначе Санта Марина е с класа над другите.И руснаците си го казват.
....И според мен е нормално да има спад ....насити се ПАЗАРЪТ..
иМАМ ТУК....И НЕ МАХАМ НИЩО...За акциите говоря
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМи нормално - кокошляци - не ного.
Ми знам ли що - може да имате питания някакви - а он - симпатичен човек - след сборището си полафихме... бяха много поласкани, че двама частни инвеститори са уважили тяхното сборище и се ни питаха - от кой пенсионен фонд сме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеза кво?
ей ма ти много от мойте златни кокошки имаш !!!
Ми знам ли що - може да имате питания някакви - а он - симпатичен човек - след сборището си полафихме... бяха много поласкани, че двама частни инвеститори са уважили тяхното сборище и се ни питаха - от кой пенсионен фонд сме.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТе я темата.
На г-н Моравенов ще звънкаме ли?
ей ма ти много от мойте златни кокошки имаш !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеква тема - аз сия водя ама не е съвсем пълна вече.
а да бях я качвал някъде преди
На г-н Моравенов ще звънкаме ли?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
абе тука нема ли некой да каже два лафа че взеха много глупости да пишат
Връзката между цена на акциите и какво се случва с компанията
Коментар
-
Не съм проверявал сделките за сезонност, но Санта Марина е като руска колония в България. Вероятно ще имат засилване на продажбите по време на и след сезона. Еврото отслабва и покупките от руски инвеститори стават още по вероятни.
Нямам. Просто мисля, че прогнозата може и да се изпълни, особено ако има основа на предварителни, не изповядани, но значително сигурни договорки...Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЖи Жо ами спомням си това изказване:
"ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ очаква 3,7 млн. лв. печалба за разпределяне за 2012 г. от продажбата на апартаменти, заяви изпълнителният директор на дружеството Маню Моравенов на пресконференцията след годишното общо събрание на акционерите. "
Пък дет се вика 1/2година мина а са на 25% от обещанията!
и аз го помня ама т-ц.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХъх - това е мъдро - ся ще потърся темата.
а да бях я качвал някъде преди
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеабе някой не е ли обновил табличката с дивидентите че ми е удобна статистика?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЖи Жо ами спомням си това изказване:
"ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ очаква 3,7 млн. лв. печалба за разпределяне за 2012 г. от продажбата на апартаменти, заяви изпълнителният директор на дружеството Маню Моравенов на пресконференцията след годишното общо събрание на акционерите. "
Пък дет се вика 1/2година мина а са на 25% от обещанията!
p.s. не съм Жижо
Коментар
-
Пък дет се вика 1/2година мина а са на 25% от обещанията!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар