Стисни... а на 1/10 стинка повече, изсипахте цяло бетоновоз...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХъх - моята е... айде бутнете, бе - на пръво място вече - аз, само още мъъъъъънинко надолу...
Коментар
-
Първоначално изпратено от sb_design Разгледай мнениеТрябва да ти кажа, че се чудих тази поръчка с повтарящите се цифри дали не е твоята, дори си мислех да подпитам, но пък ти сам си каза.
Успех! И аз чакам там наблизо.
Рано или късно ще стане.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Акцията си е много добре даже. Моето мнение,че втората половина на годината е времето за реализациите на сделките с чужденците.
И наистина щом се търгува с поне 10% дивидентна доходност съвсем не е в "небето".
Чува ли се нещо за дивидента, ако някой има инфо нека сподели.
Имам, искам още, но чакам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее много
Адсиц-те са до небето
Имам. Акция номер 3 ми е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМдам - ся за пазаруване има ного, кешовица обаче - царица.
Адсиц-те са до небето
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеАз мисля да вляза тук след месец и половина, ако все още е приемлива цената. Иска ми се още сега, ама няма кешМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа, това - хубаво.
Дори съм готов да шитна Жабоците (извинявай, Ирен), за да си купя с парите Честни игри.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНакрая да ни дадат по един апартамент ликвидационна квота няма да се разсърдя....
Дори съм готов да шитна Жабоците (извинявай, Ирен), за да си купя с парите Честни игри.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНакрая да ни дадат по един апартамент ликвидационна квота няма да се разсърдя....
Коментар
Коментар