IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Стисни... а на 1/10 стинка повече, изсипахте цяло бетоновоз...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Хъх - моята е... айде бутнете, бе - на пръво място вече - аз, само още мъъъъъънинко надолу...
      Никак не е малко - почти 7 % е спреда

Коментар

• Първоначално изпратено от sb_design Разгледай мнение
        Трябва да ти кажа, че се чудих тази поръчка с повтарящите се цифри дали не е твоята, дори си мислех да подпитам, но пък ти сам си каза.
        Успех! И аз чакам там наблизо.

Рано или късно ще стане.
        Хъх - моята е... айде бутнете, бе - на пръво място вече - аз, само още мъъъъъънинко надолу...

Коментар

• странна работа

Какво мислите за това "Феърплей Пропъртис"?

Мисля, че новоучреденият АДСИЦ ще играе ролята на черното агънце.

Коментар

• Трябва да ти кажа, че се чудих тази поръчка с повтарящите се цифри дали не е твоята, дори си мислех да подпитам, но пък ти сам си каза.
            Успех! И аз чакам там наблизо.

Рано или късно ще стане.

Коментар

• Хайде мънинко паника де, че мойта поръчичка е на второ място...

Коментар

• Наистина ли никой не е чувал нещо за раздаването на дивидента /дори и приблизителен времеви интервал/.

Коментар

• Акцията си е много добре даже. Моето мнение,че втората половина на годината е времето за реализациите на сделките с чужденците.
                  И наистина щом се търгува с поне 10% дивидентна доходност съвсем не е в "небето".

Чува ли се нещо за дивидента, ако някой има инфо нека сподели.

Имам, искам още, но чакам.

Коментар

• Хъх - щом се търгуват с доходност над 10% - значи - не до небето.

Тази напримерно - Седма година щеше да струва поне 60 стинки.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      е много
                      Адсиц-те са до небето
                      Е, не всички. Тука има доста вътък за нанагоре.
                      Имам. Акция номер 3 ми е.

Коментар

Мдам - ся за пазаруване има ного, кешовица обаче - царица.
                        е много
                        Адсиц-те са до небето

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                          Аз мисля да вляза тук след месец и половина, ако все още е приемлива цената. Иска ми се още сега, ама няма кеш
                          Мдам - ся за пазаруване има ного, кешовица обаче - царица.

Коментар

Да, това - хубаво.

Дори съм готов да шитна Жабоците (извинявай, Ирен), за да си купя с парите Честни игри.
                            Аз мисля да вляза тук след месец и половина, ако все още е приемлива цената. Иска ми се още сега, ама няма кеш

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                              Накрая да ни дадат по един апартамент ликвидационна квота няма да се разсърдя....
                              Да, това - хубаво.

Дори съм готов да шитна Жабоците (извинявай, Ирен), за да си купя с парите Честни игри.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                                Накрая да ни дадат по един апартамент ликвидационна квота няма да се разсърдя....
                                г-н Марков вие къде следите, ако не е тайна?

Коментар

Working...
                                X