Първоначално изпратено от XY
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнениеВинаги по двама те вървят. Учител и ученик. Ни повече, ни по-малко.
Дали Дарт Вейдъров не пазарува тогаз... ама оригиналният - оня-чиято-самоличност-няма-да-издам?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнениеИмпе, това твоето ще да е някакъв фетиш към "едноцифрените" ордери
Аз имам в моментът много поръчки, но далеч не всички са едноцифрени.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеТи си наред- ква стана нали щеше на 21 стинка да пълниш сега и ако могат да ти надроб,т поръчката ще работиш само за ИП ПФу Заслужил инвеститор ...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИ аз като Тимберицата-слънце - не много разбирам котешки.
Кво е казал оня краставичок - по Български?|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнениеКакто е казал мастър Йода в Епизод 1: "Always two there are. A master and an apprentice. No more, no less."
Кво е казал оня краставичок - по Български?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеА-ха-ха-ха - кои келеши ме пунтират, бе !!!|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеКолегата със 70к да не ни разваля схемите ако може !! Веднага да я прави или на 66666 или на 77777
Last edited by equal; 26.07.2012, 16:40.|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХъх - моята е... айде бутнете, бе - на пръво място вече - аз, само още мъъъъъънинко надолу...|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
Коментар