Дай да го видим това интервю де...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее как?
то след дивидента не е стигало до там?
Видя ли интервюто с Велев
оф с теб и на лични и на публични си пишем - разцъка ме!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа - и бях ного доволен от това.
то след дивидента не е стигало до там?
Видя ли интервюто с Велев
оф с теб и на лични и на публични си пишем - разцъка ме!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениена 21стинки - да помним!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе зная неговата кожа, ама и не ме вълнува много - аз моите ги шитнах заедно с дивидентът и после си ги зех обратно ного-по-тънко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sb_design Разгледай мнениеИмпе, ти като по-старо куче тука, я кажи кога може да се очаква дивидента по тази позиция. Голяма тишина .
Имам и чакам, искам и още.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКакво става бе - що никой повече не ме пунтира туканка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнениеРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАха - ако го бях зачел по-внимателно, щях да се сетя.
Дали Дарт Вейдъров не пазарува тогаз... ама оригиналният - оня-чиято-самоличност-няма-да-издам?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеГледам се забавлявате днес по позициятаАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
Коментар