IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пружината се натяга яко нагоре май...
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      След месец-два - не зная - но напролет положително ще яде от яд своят анус.
      Може и по-ранко.
      Като оня дето щедро изсипваше на 1.08 та дори и на 1.05 безброй агрота преди 3 месеца и то баш преди дивидента.
      Сигурно вече си е изял налъмите и е почнал плочките в банята

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Добро търсене на 26 ст.
        Що ли си мисля че след месец - два продавача на тези нива ще се хапе отзад
        След месец-два - не зная - но напролет положително ще яде от яд своят анус.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Добро търсене на 26 ст.
          Що ли си мисля че след месец - два продавача на тези нива ще се хапе отзад

Коментар

• Пораздвижва се нещо и туканка май.
            Доста юнаци се наредили гледам отлево вече.
            Ха така. Ще ви чакаме нейде след 30-ка

Коментар

• Първоначално изпратено от sb_design Разгледай мнение
              Импе за тази сделка с - 1111- броя на теб ли трябва да честитим?

Ако е така на, да ти е на късмет, че и на всички.

Имам, чакам дивидент и искам още.
              То чия е си личи.

Коментар

• Импе за тази сделка с - 1111- броя на теб ли трябва да честитим?

Ако е така на, да ти е на късмет, че и на всички.

Имам, чакам дивидент и искам още.

Коментар

• И щом нива - смешни - лап - още мънинко...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Да се чудиш как все още се намират продавачи на тия смешни нива...
                    Ама не е нещо ново де. ПФБК също така усърдно продаваха Еларга на 80 ст.
                    Може да проима и по-смешни нива - логика не търси.

Коментар

• Да се чудиш как все още се намират продавачи на тия смешни нива...
                      Ама не е нещо ново де. ПФБК също така усърдно продаваха Еларга на 80 ст.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                        Дали акциите на продавача "0,260" свършиха или реши да вдигне цената? Има бройки на неговата цена и досега трябваше да е продал днес нещо.

Пусна пусна.
                        Цели 15К ми пусна, а аз си му взех още 2К както беше полегнал на 0.26.
                        Беше с малко зад агрофинанса, ма вече ги изпревари и е номер 2 след Атерите.

Коментар

• Дали акциите на продавача "0,260" свършиха или реши да вдигне цената? Има бройки на неговата цена и досега трябваше да е продал днес нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                            Верно че не е !

Импе не ни мятай по върбите де ...и ние купуваме ама след дивидента до там не е слизвало
                            Не се е слизвало, ама може и да се слезе - тогава ще го играя кашалот...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              е как?
                              то след дивидента не е стигало до там?
                              Видя ли интервюто с Велев
                              оф с теб и на лични и на публични си пишем - разцъка ме!!!
                              Верно че не е !

Импе не ни мятай по върбите де ...и ние купуваме ама след дивидента до там не е слизвало
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                                Дай да го видим това интервю де...
                                ами влез в темата за М+С там съм го сложил мисля че тук няма отношение?!?!
                                Last edited by tony1975; 01.08.2012, 14:49.

Коментар

Working...
                                X