Пружината се натяга яко нагоре май...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСлед месец-два - не зная - но напролет положително ще яде от яд своят анус.
Като оня дето щедро изсипваше на 1.08 та дори и на 1.05 безброй агрота преди 3 месеца и то баш преди дивидента.
Сигурно вече си е изял налъмите и е почнал плочките в банята
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДобро търсене на 26 ст.
Що ли си мисля че след месец - два продавача на тези нива ще се хапе отзадМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от sb_design Разгледай мнениеИмпе за тази сделка с - 1111- броя на теб ли трябва да честитим?
Ако е така на, да ти е на късмет, че и на всички.
Имам, чакам дивидент и искам още.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа се чудиш как все още се намират продавачи на тия смешни нива...
Ама не е нещо ново де. ПФБК също така усърдно продаваха Еларга на 80 ст.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеДали акциите на продавача "0,260" свършиха или реши да вдигне цената? Има бройки на неговата цена и досега трябваше да е продал днес нещо.
Пусна пусна.
Цели 15К ми пусна, а аз си му взех още 2К както беше полегнал на 0.26.
Беше с малко зад агрофинанса, ма вече ги изпревари и е номер 2 след Атерите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеВерно че не е !
Импе не ни мятай по върбите де ...и ние купуваме ама след дивидента до там не е слизвалоМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее как?
то след дивидента не е стигало до там?
Видя ли интервюто с Велев
оф с теб и на лични и на публични си пишем - разцъка ме!!!
Импе не ни мятай по върбите де ...и ние купуваме ама след дивидента до там не е слизвалоНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеДай да го видим това интервю де...Last edited by tony1975; 01.08.2012, 14:49.
Коментар
Коментар