IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• при мен са 100хилки

Коментар

• И от мен едно - UUUUUUUUUUUUUUUP

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
        Ха-ха-ха... Самолетът излита А аз съм събрал мноого акциЙ
        Айде на 5 предавка ракетата гоним 40
        И при меня много акций - 4 дузини.

Коментар

• UUUUUUUUUUUUUUUUUP

Коментар

• Ха-ха-ха... Самолетът излита А аз съм събрал мноого акциЙ
            Last edited by XY; 17.08.2012, 13:04.
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Тц .....тц.
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Получихте ли дивидента тук ?

Коментар

• Айде и тука се пораздвижи. Префвърчат кюфтенца и кебапчета в ниското
                  Доста път има още нагоре.
                  UP на MAX

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                    Ха-хаа много сте се спекли ве хора, по-спокойно го раздавайте Реших да се пошегувам за нещо което сме учили по физика сигурно в 4-5 клас
                    Някой написа "Пружината се натяга яко нагоре" и аз обясних че пружина като се натяга нагоре се изстрелва надолу (дори и да не вземаме предвид земното притегляне)

Релакс!
                    Никой не се стяга бе пич , ама в обясненията трябва да си изчерпателен и да включваш и двата теоретично възможни варианта

Коментар

• Ха-хаа много сте се спекли ве хора, по-спокойно го раздавайте Реших да се пошегувам за нещо което сме учили по физика сигурно в 4-5 клас
                      Някой написа "Пружината се натяга яко нагоре" и аз обясних че пружина като се натяга нагоре се изстрелва надолу (дори и да не вземаме предвид земното притегляне)

Релакс!

Коментар

Хммммм една пружина като се натегне нагоре, после накъде отива с голяма сила?

шегичка
                        При Атерата е най-опъната нагоре измежду всички Адсиц Също шегичка
                        Не е препоръка

Коментар

шегичка
                          То това важи и за натягането надоле.......сега остава по движението да видим на къде е била натегната.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Може и по-ранко.
                            Като оня дето щедро изсипваше на 1.08 та дори и на 1.05 безброй агрота преди 3 месеца и то баш преди дивидента.
                            Сигурно вече си е изял налъмите и е почнал плочките в банята
                            То преди дивидентите сички изсипваха... имах чувството че тази година да притежаваш акции с дивидент бе смятано за някаква перверзия.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Те го те - 27 стинки.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                                Пружината се натяга яко нагоре май...

шегичка

Коментар

Working...
                                X