If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пак ще има изненадани - ама що така скача.
Няма нужда от новина или отчет, те отдавна са за много по-високи цени, но на БФБ е така - реотаните са бавно загряващи. Затова и е една от най-лесните борси за търговия
Ха-хаа много сте се спекли ве хора, по-спокойно го раздавайте Реших да се пошегувам за нещо което сме учили по физика сигурно в 4-5 клас
Някой написа "Пружината се натяга яко нагоре" и аз обясних че пружина като се натяга нагоре се изстрелва надолу (дори и да не вземаме предвид земното притегляне)
Релакс!
Никой не се стяга бе пич , ама в обясненията трябва да си изчерпателен и да включваш и двата теоретично възможни варианта
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Ха-хаа много сте се спекли ве хора, по-спокойно го раздавайте Реших да се пошегувам за нещо което сме учили по физика сигурно в 4-5 клас
Някой написа "Пружината се натяга яко нагоре" и аз обясних че пружина като се натяга нагоре се изстрелва надолу (дори и да не вземаме предвид земното притегляне)
Може и по-ранко.
Като оня дето щедро изсипваше на 1.08 та дори и на 1.05 безброй агрота преди 3 месеца и то баш преди дивидента.
Сигурно вече си е изял налъмите и е почнал плочките в банята
То преди дивидентите сички изсипваха... имах чувството че тази година да притежаваш акции с дивидент бе смятано за някаква перверзия.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар