IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Русия - вече некомунизъм. Не сичкото руснаци - държавни служители.

Отражение ще има, но нищожно ще е. Ако не купи руски чиновник, ще купи руски бизнесмен.

Да.
    Импе,ще ти кажа нещо....

В БГ наистина влизат много пари от корупция в Русия.Има много държавни служители купили...полицаи...,дори и отъ спецслужбите...Тук никой не контролира парите,никой не се интересува от произхода им.

И пакк има вратички....ще ги купуват на името на други хора.Но наистина не е добра новина за бизнеса с недвижими имоти.

Коментар

• Това за съжаление - със сигурност ще се отрази!

Турция либерализира пазара за недвижими имоти за чужденци
      Турция премахна една от най-строгите забрани за чужденци - инвестирането в недвижими имоти в страната.

Досега задължително се прилагаше условието за взаимност - реципрочност, със съответната държава.

Така, практически, много чужденци, включително български граждани, нямаха право на притежание на недвижимо имущество, въпреки че има такива, които живеят много години в страната и желаеха да инвестират в имоти.

Приетият от парламента и одобрен от президента Абдуллах Гюл закон дава право на гражданите на общо 183 държави да притежават недвижимо имущество.

Това са граждани на европейски държави, а също и на редица арабските страни.

Граждани на България, Русия, Грузия, Гърция получават това право при условие имотите да не бъдат в гранични области, съобщи БНР.

В същото време законът не позволява на граждани на държави, с които Турция замрази отношенията си, като Сирия, Армения и Южна Корея, да инвестират в недвижимо имущество.

За гражданите на Китай и Израел се предвиждат ограничения относно местоположението на обектите, които искат да закупят.

Много хора години наред очакваха от турското правителство да либерализира този пазар и най-сетне това стана. Очакваме стабилни печалби, коментират брокерите в Турция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Отражение ще има, но нищожно ще е. Ако не купи руски чиновник, ще купи руски бизнесмен.

Да.
        Императоре, мисля че трябва да се запознаеш по-добре с икономическата история на Русия, как обикновено започват процесите в нея и как завършват.....

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
          Какво мислите за новия закон в Русия, който забранява държавни служители и семействата им да притежават имоти в чужбина? Как ще се отрази на дейноста на това дружество?

Да.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Какво мислите за новия закон в Русия, който забранява държавни служители и семействата им да притежават имоти в чужбина? Как ще се отрази на дейноста на това дружество?
            Last edited by bate Goiko; 25.08.2012, 23:11.

Коментар

• да бе миналата година май дивидента вече беше дошъл по това време?

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Дивидента и аз го чакам ама тц.

Пък това купуваче на имоти по морето за до 25 хил.долара ми звучи доста несериозно...... тоалетни ли ще купуват
                http://www.santamarina.bg/villa79.html

mlПрав си Марков,тук по 25К долара няма апартаменти

Коментар

• Първоначално изпратено от sb_design Разгледай мнение
                  За кого ли е добре това:

http://www.investor.bg/novini/122/a/...asilva,139259/

Имам и не е препоръка за нищо.

Някой знае ли нещо за дивидента?
                  Дивидента и аз го чакам ама тц.

Пък това купуваче на имоти по морето за до 25 хил.долара ми звучи доста несериозно...... тоалетни ли ще купуват
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• За кого ли е добре това:

http://www.investor.bg/novini/122/a/...asilva,139259/

Имам и не е препоръка за нищо.

Някой знае ли нещо за дивидента?

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                      И аз имам тук ма " яхото " тук не го виждам по някоя стотинка насам натам не ме кефи ....... поне дивидента да бяха дали, част от него ще се върне обратно в акции и така реално ще помогнат на цената!
                      И туй ще стане. И аз чакам още дивиденти - основният - от Хесовиците - ще зема тогаз да си напълня още 1111....

Иначе оттуканка не чакам почти никакъв дивидент, защото си бях оставил само 111 броя. Другите ги шитнах с дивидентът на по-високи нива и после влязох обратно на 23 стинки - така си увеличих печалбицата, а и позабавлбявах, то се знай.
                      Last edited by Императорът; 17.08.2012, 15:13.

Коментар

• И аз имам тук ма " яхото " тук не го виждам по някоя стотинка насам натам не ме кефи ....... поне дивидента да бяха дали, част от него ще се върне обратно в акции и така реално ще помогнат на цената!
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Айде на 5 предавка ракетата гоним 40
                          И при меня много акций - 4 дузини.
                          Е - аз - като по-благородна душа, ще ви шитна моите на 38 стинки.

Коментар

• Яхо-о-о-о-о-о-о-о-о !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              при мен са 100хилки
                              Щом ще си ги мерим. Моя семеен фонд е със 210Т
                              Добрият, стар Батя

Коментар

• Пак ще има изненадани - ама що така скача.
                                Няма нужда от новина или отчет, те отдавна са за много по-високи цени, но на БФБ е така - реотаните са бавно загряващи. Затова и е една от най-лесните борси за търговия
                                Добрият, стар Батя

Коментар

Working...
                                X