Първоначално изпратено от rasovski
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеНяма лошо,че си попитал,но не чакай някой да ти каже какво знае на 100%.Относно новините за едно или друго дружество в България сме бе човек.....Инсайдърството тук е на почит,не си ли го разбрал до сега.Айде стига сме спамили.Лека ти вечер и утре ще видим докъде ще стигнем.Аз лично залагам на поне още 25-30% нагоре,но не точно за утре,а по принцип.П.С. И пак да си кажа-Нищо на никого не препоръчвам,да не го боли главата после!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеДа търгувам макар и не много активно, в момента съм в позицията с няколко хиляди , цената ми е по-ниска от пазарната в момента та си чудя ако има наистина положителни новини до къде си струва да държа. Не чакам тролове да ме ориентират , но ако има новина за дружеството и съм я пропуснал какво лошо има че съм попитал ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеНяма връзка.Просто догадки на "някого" за скок на недвижимите имоти на база на тая сделка.Ти търгуваш ли изобщо на "БФБ"-то???А и един форум пълен с тролове и клонинги ли ще те накара да купиш дадена акция???Тия времена са в миналото и то далечното.П.С. Без каквито и да било препоръки,за каквото и да било.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеПак не вдявам каква е връзката с ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (6F3 / FPP)
През тази акция минах...Май нищо не спечелих ( но не бях на загуба..)
Не смятам да повтарям....
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеПак не вдявам каква е връзката с ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (6F3 / FPP)
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеЕто това има предвид човека http://www.mediapool.bg/spas-rusev-p...ews242244.html Иначе кой тук ми помагаше в дясно и ме надцакваше???Да си признае веднага,квото купих купих стига толкова за сега.П.С. Без да е каквито и да било препоръки разбира се.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеАз приключих тук .
Желая успех на останалите акционери !
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеЕто това има предвид човека http://www.mediapool.bg/spas-rusev-p...ews242244.html Иначе кой тук ми помагаше в дясно и ме надцакваше???Да си признае веднага,квото купих купих стига толкова за сега.П.С. Без да е каквито и да било препоръки разбира се.
Желая успех на останалите акционери !
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениея обясни по конкретно кои какво ще купува....че нещо не вдянах
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеМи причината е, че пещерняците ще купуват Хилтън и на народа почнаха да му текът лигите. Кой точно купува нямам как да знам, не съм аз със сигурност.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеръст от 10%, все по-хилаво предлагане, а няма кой два реда да драсне. на какво се дължи ръста и кой купува?
Коментар
Коментар