IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rasovski Разгледай мнение
    Цена като сега не е имало много отдавна. Явно някой с повече вътрешна информация пълни преди да разберат останалите.
    чакай да му видя ебитда-та

Коментар

• Цена като сега не е имало много отдавна. Явно някой с повече вътрешна информация пълни преди да разберат останалите.
      rasovski

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
        Няма лошо,че си попитал,но не чакай някой да ти каже какво знае на 100%.Относно новините за едно или друго дружество в България сме бе човек.....Инсайдърството тук е на почит,не си ли го разбрал до сега.Айде стига сме спамили.Лека ти вечер и утре ще видим докъде ще стигнем.Аз лично залагам на поне още 25-30% нагоре,но не точно за утре,а по принцип.П.С. И пак да си кажа-Нищо на никого не препоръчвам,да не го боли главата после!!!
        какво става тука, близо 30% ръст за една седмица?

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
          Да търгувам макар и не много активно, в момента съм в позицията с няколко хиляди , цената ми е по-ниска от пазарната в момента та си чудя ако има наистина положителни новини до къде си струва да държа. Не чакам тролове да ме ориентират , но ако има новина за дружеството и съм я пропуснал какво лошо има че съм попитал ?
          Няма лошо,че си попитал,но не чакай някой да ти каже какво знае на 100%.Относно новините за едно или друго дружество в България сме бе човек.....Инсайдърството тук е на почит,не си ли го разбрал до сега.Айде стига сме спамили.Лека ти вечер и утре ще видим докъде ще стигнем.Аз лично залагам на поне още 25-30% нагоре,но не точно за утре,а по принцип.П.С. И пак да си кажа-Нищо на никого не препоръчвам,да не го боли главата после!!!

Коментар

Няма връзка.Просто догадки на "някого" за скок на недвижимите имоти на база на тая сделка.Ти търгуваш ли изобщо на "БФБ"-то???А и един форум пълен с тролове и клонинги ли ще те накара да купиш дадена акция???Тия времена са в миналото и то далечното.П.С. Без каквито и да било препоръки,за каквото и да било.
            Да търгувам макар и не много активно, в момента съм в позицията с няколко хиляди , цената ми е по-ниска от пазарната в момента та си чудя ако има наистина положителни новини до къде си струва да държа. Не чакам тролове да ме ориентират , но ако има новина за дружеството и съм я пропуснал какво лошо има че съм попитал ?
            Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Пак не вдявам каква е връзката с ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (6F3 / FPP)
              + 1

През тази акция минах...Май нищо не спечелих ( но не бях на загуба..)
              Не смятам да повтарям....

Коментар

Няма връзка.Просто догадки на "някого" за скок на недвижимите имоти на база на тая сделка.Ти търгуваш ли изобщо на "БФБ"-то???А и един форум пълен с тролове и клонинги ли ще те накара да купиш дадена акция???Тия времена са в миналото и то далечното.П.С. Без каквито и да било препоръки,за каквото и да било.

Коментар

Ето това има предвид човека http://www.mediapool.bg/spas-rusev-p...ews242244.html Иначе кой тук ми помагаше в дясно и ме надцакваше???Да си признае веднага,квото купих купих стига толкова за сега.П.С. Без да е каквито и да било препоръки разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                    Аз приключих тук .
                    Желая успех на останалите акционери !
                    Няма лошо и аз преди време бях приключил,но.......Пазар всеки решава кво да прави с парите си.И от мен поздрави на всички акционери тук.П.С. И разбира се без да е каквито и да било препоръки.

Коментар

Ето това има предвид човека http://www.mediapool.bg/spas-rusev-p...ews242244.html Иначе кой тук ми помагаше в дясно и ме надцакваше???Да си признае веднага,квото купих купих стига толкова за сега.П.С. Без да е каквито и да било препоръки разбира се.
                      Аз приключих тук .
                      Желая успех на останалите акционери !

Коментар

я обясни по конкретно кои какво ще купува....че нещо не вдянах

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
                          Ми причината е, че пещерняците ще купуват Хилтън и на народа почнаха да му текът лигите. Кой точно купува нямам как да знам, не съм аз със сигурност.
                          я обясни по конкретно кои какво ще купува....че нещо не вдянах

Коментар

• Нещо се пече тук, очакваме добри резултати.
                            rasovski

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                              ръст от 10%, все по-хилаво предлагане, а няма кой два реда да драсне. на какво се дължи ръста и кой купува?
                              Ми причината е, че пещерняците ще купуват Хилтън и на народа почнаха да му текът лигите. Кой точно купува нямам как да знам, не съм аз със сигурност.

Коментар

• ръст от 10%, все по-хилаво предлагане, а няма кой два реда да драсне. на какво се дължи ръста и кой купува?

Коментар

Working...
                                X