IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ехооо, купувача не знае ли в момента на каква EBITDA купува акциите?
    Излезе съобщение за увеличение на капитала на левче. Дали не се упътваме натам?

Коментар

• up

up

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
        Ти на слухове и на глупости,ако вярваш и една акция на "БФБ"-то нямаше да имаш.По- важно е да познаваш лично хората,ако мислиш че ония от "БРЕФ"-чето са стока.......Айде дано на "ПФБК"-то да са им свършили Софармите,че не ми се купува от тях и днес.Лек ден и успешна търговия.Гледам не излизаш от форума да не си сменил работата???P.S. Нищо на никого не препоръчваме с Тони.
        ами надявам се другото лято да ида на оса и да ги видя "онези"
        Дружеството определено прави качествени проекти, НО има ясно изразен мажо(което при адсиц си е риск за мен), за разлика от атера и бреф. Имаха заеми които изплащаха трудно и се наложи предоговаряне(дзън-дзън) . Платиха бонус на Моравенов 100К, колкото бе и дивидента за ВСИЧКИ акционери(дзън-дзън). Жилищното строиелство макар и в Сф за мен не е най-удачната НИ инвестиция в обезлюдяващия се Булгаристан. Защо не направиха те офис сградата в центъра на столицата, ами я "оставиха" за друга фирма на мажо?
        Поздрави!

п.п. на лични закачки продължавам да се опитвам да не отговарям в този форум. Тук не ме интересува кой как е облечен, в какво се вози или дали живее при баба си. За това си има други клюкарници.
        Last edited by tony1975; 01.12.2015, 10:35.

Коментар

• аз пък като гледах ЕБИТДА-та коефециента от 75 преди месец и изпуснах движението от 30%. Явно тая ЕБИТДА не ми свърши никаква работа тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            да съм спал - не съм.
            Тези не ги харесвам и съм казвал защо.
            Чух и разни задни помисли за новия им проект - в такива схеми не ми се влиза.
            Успех на акционерите!
            Важното е че и адсиц се събуждат= дивиденти + капиталови печалби!
            Ти на слухове и на глупости,ако вярваш и една акция на "БФБ"-то нямаше да имаш.По- важно е да познаваш лично хората,ако мислиш че ония от "БРЕФ"-чето са стока.......Айде дано на "ПФБК"-то да са им свършили Софармите,че не ми се купува от тях и днес.Лек ден и успешна търговия.Гледам не излизаш от форума да не си сменил работата???P.S. Нищо на никого не препоръчваме с Тони.

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
              А добро утро.Ти проспа ли я тая позиция,не понакупи ли по-надолу от към 50 стинки?(P.S. Без препоръки разбира се към всички други.)
              да съм спал - не съм.
              Тези не ги харесвам и съм казвал защо.
              Чух и разни задни помисли за новия им проект - в такива схеми не ми се влиза.
              Успех на акционерите!
              Важното е че и адсиц се събуждат= дивиденти + капиталови печалби!

Коментар

• Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнение
                FairPlay Properties, в което основен акционер е FairPlay International, е сключило договор за допълнително финансиране на строителството на втората сграда от жилищния комплекс, изграждан от фонда до НСА
                Уубьркахте ме, защото не очаквах поредната "новина" за строящия се комплекс.
                Проектът във Витоша няма общо май
                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  е това е мажото Ве,а в карето отдолу е баш за ФПП
                  А добро утро.Ти проспа ли я тая позиция,не понакупи ли по-надолу от към 50 стинки?(P.S. Без препоръки разбира се към всички други.)

Коментар

• FairPlay Properties договори финансиране за втората сграда в комплекс до НСА

FairPlay Properties, в което основен акционер е FairPlay International, е сключило договор за допълнително финансиране на строителството на втората сграда от жилищния комплекс, изграждан от фонда до НСА. Средствата, които ще бъдат до 2 млн. евро, са осигурени от Банка Пиреос България. Инвестицията в целия комплекс се изчислява на над 15 млн. лв., съобщиха от ръководството на дружеството. Строителството е започнало тази пролет и вече са сключени предварителни договори за продажби в първия жилищен блок. Проектът предвижда втората сграда да има два подземни и осем надземни етажа с 92 апартамента. Очаква се да бъде напълно завършена до средата на 2017 г. FairPlay Properties предвижда поетапното изграждане и продажба на два съседни жилищни комплекса в местността "Малинова долина" с обща разгъната застроена площ близо 30 хил. кв.м.

Коментар

• Първоначално изпратено от rasovski Разгледай мнение
                      Има и още една новина за строеж в Малинова долина.
                      Не съм сигурен, че ФПП имат общо, питах по-долу..
                      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Има и още една новина за строеж в Малинова долина.
                        rasovski

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                          няма много общо с темата
                          е това е мажото Ве,а в карето отдолу е баш за ФПП

Коментар

• няма много общо с темата
                            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• май наистина имотаджиите са се посъбудили?

FairPlay International ще строи офис сграда на мястото на старото чешко посолство
                              Инвеститорът купи терена от 3.5 дка на търг с предложена цена от 5.8 млн. евро

Коментар

• Значи Ебитда-та към деветмесечието е 300 к, приемаме оптимистично, че до края на годината ще стане 500 к. Пазарната капитализация при 0,68 е около 19 млн. + 23 дълг. Това прави ЕВ/ЕБИТДА от 84. Следователно е много скъпо. Точка.

Коментар

Working...
                                X