If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти на слухове и на глупости,ако вярваш и една акция на "БФБ"-то нямаше да имаш.По- важно е да познаваш лично хората,ако мислиш че ония от "БРЕФ"-чето са стока.......Айде дано на "ПФБК"-то да са им свършили Софармите,че не ми се купува от тях и днес.Лек ден и успешна търговия.Гледам не излизаш от форума да не си сменил работата???P.S. Нищо на никого не препоръчваме с Тони.
ами надявам се другото лято да ида на оса и да ги видя "онези"
Дружеството определено прави качествени проекти, НО има ясно изразен мажо(което при адсиц си е риск за мен), за разлика от атера и бреф. Имаха заеми които изплащаха трудно и се наложи предоговаряне(дзън-дзън) . Платиха бонус на Моравенов 100К, колкото бе и дивидента за ВСИЧКИ акционери(дзън-дзън). Жилищното строиелство макар и в Сф за мен не е най-удачната НИ инвестиция в обезлюдяващия се Булгаристан. Защо не направиха те офис сградата в центъра на столицата, ами я "оставиха" за друга фирма на мажо?
Поздрави!
п.п. на лични закачки продължавам да се опитвам да не отговарям в този форум. Тук не ме интересува кой как е облечен, в какво се вози или дали живее при баба си. За това си има други клюкарници.
да съм спал - не съм.
Тези не ги харесвам и съм казвал защо.
Чух и разни задни помисли за новия им проект - в такива схеми не ми се влиза.
Успех на акционерите!
Важното е че и адсиц се събуждат= дивиденти + капиталови печалби!
Ти на слухове и на глупости,ако вярваш и една акция на "БФБ"-то нямаше да имаш.По- важно е да познаваш лично хората,ако мислиш че ония от "БРЕФ"-чето са стока.......Айде дано на "ПФБК"-то да са им свършили Софармите,че не ми се купува от тях и днес.Лек ден и успешна търговия.Гледам не излизаш от форума да не си сменил работата???P.S. Нищо на никого не препоръчваме с Тони.
А добро утро.Ти проспа ли я тая позиция,не понакупи ли по-надолу от към 50 стинки?(P.S. Без препоръки разбира се към всички други.)
да съм спал - не съм.
Тези не ги харесвам и съм казвал защо.
Чух и разни задни помисли за новия им проект - в такива схеми не ми се влиза.
Успех на акционерите!
Важното е че и адсиц се събуждат= дивиденти + капиталови печалби!
FairPlay Properties, в което основен акционер е FairPlay International, е сключило договор за допълнително финансиране на строителството на втората сграда от жилищния комплекс, изграждан от фонда до НСА
Уубьркахте ме, защото не очаквах поредната "новина" за строящия се комплекс.
Проектът във Витоша няма общо май
FairPlay Properties договори финансиране за втората сграда в комплекс до НСА
FairPlay Properties, в което основен акционер е FairPlay International, е сключило договор за допълнително финансиране на строителството на втората сграда от жилищния комплекс, изграждан от фонда до НСА. Средствата, които ще бъдат до 2 млн. евро, са осигурени от Банка Пиреос България. Инвестицията в целия комплекс се изчислява на над 15 млн. лв., съобщиха от ръководството на дружеството. Строителството е започнало тази пролет и вече са сключени предварителни договори за продажби в първия жилищен блок. Проектът предвижда втората сграда да има два подземни и осем надземни етажа с 92 апартамента. Очаква се да бъде напълно завършена до средата на 2017 г. FairPlay Properties предвижда поетапното изграждане и продажба на два съседни жилищни комплекса в местността "Малинова долина" с обща разгъната застроена площ близо 30 хил. кв.м.
Значи Ебитда-та към деветмесечието е 300 к, приемаме оптимистично, че до края на годината ще стане 500 к. Пазарната капитализация при 0,68 е около 19 млн. + 23 дълг. Това прави ЕВ/ЕБИТДА от 84. Следователно е много скъпо. Точка.
Коментар