IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами като гледам, за тези 2 години от този пост, всичко си е почти същото. Само дето в Банско са още по-зле нещата, защото цената на имотите падна допълнително, а продажбите там са доникъде. Щом по време на Черния петък се включиха наред с МОЛ-овете и оферираха свободни стаи за абсолютно целия ски-сезон, точно в навечерието на откриването му, то нещата са ясни. По морето зациклиха още повече. Не им одобриха новия проект за Санта Марина. Паничище и Сандански останаха само на картинки.
    Вярно, живнаха с 1-2 проекта в София, с все още неясна рентабилност, дано изкарат нещо и в обозримо бъдеще разпределят дивидент. Засега дружеството си трупа загуби, та се наложи да прави обратен сплит. Когато е писан поста, цената беше малко под 0,30= 0,60 след обратния сплит, т.е. допреди дни беше доста по-ниско спрямо тогава, като изключим случващото се от последните дни, което знам какво е, но няма да квалифицирам лично. Относно сравнението с другите АДСИЦ, ами то е очеизвадно в чия полза, и като дивидентна доходоност, и като ръст в цената. Единствено БРЕФ влезна в същия коловоз. Който иска, нека си записва акции на 1,00лв. Който е купил насляпо на ниското и успее да излезне, честито. Риба се лови доста успешно в мътна вода.
    Мнението не е препоръка за нищо!

Коментар

• Кой купува тук тези дни?
      Усмивки от старите ленти:
      Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
      Хахахах. Е как ги купи на 0.20 преди 2-3 години като такава цена не е имало никога? Какво да ти смятам на семкаджийската печалба от 0.20!? до 0.25 и от 0.23 досега/ ако изобщо си купил нещо на тези нива/ като по другите позиции се направиха стотици проценти. Сравни ссбора от ръста и дивидентите на АТЕРА, ЕЛАРГ, Агро финанс, Булленд, БРЕФ и се замисли дали е за хвалба твоето.
      Магистралата ти, докато изпълзи до Банско и Сандански дружеството може и да не съществува. Какво ми ги показваш тези мижави проекти в Банско и Сандански. Колко им е общата/теоретична/ стойност и колко години се влачат и са доникъде. Сметни сега стойността на парите във времето.
      За разлика от теб, не съм гледал Марина хил на картинка а бях там миналото лято. Не като гост. Приятел има вила на Черноморец и му гостувах за две вечери. Заведе ме един ден да обядваме преди плаж набързо в "Евтиното" Оказа се че най евтината столова в Черноморец е Марина хил, а хотелската част е общежитие на бачкаторите от Санта Марина. Жалка картинка. В Санта Марина също съм гостувал. Нищо особено. Няма собствен плаж, а този който се става и се ползва е на комплекс Лагуна бийч. Минава се и през шосето за да се слезне на плажа. Самата Марина не е лоша но в сравнение на аналогични комплекси в Гърция е гола вода. Това в Паничище няма нищо общо със Сапарева баня която е в края на полето. Явно не си ходил и там. От града до курорта е към 15 км криволичещ път в планината. В града руснаците ще строят в града но горе забрави. Това е парк Рила-НАТУРА.Няма да стане
      Айде стига за днес, че съм на ски почивка и ще ставам рано, пък вие си мечтайте по форумите как ФПП е най-великият АДСИЦ форевър.

Отново не препърчвам и не съветвам никого и за нищо а изразявам лично мнение!

Поздрави и се извинявам за малко наставническия тон, но това е засега истината. Дано нещата се променят от мениджмънта и мажоритаря, които иначе са читави но допуснаха грешки.
      Last edited by onakilev; 03.12.2015, 16:07.
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
        Вика му се търговия с вътрешна информация. Или мислиш, че някой случайно се юрва да купува преди 2 седмици от 50 стотинки нагоре и е чисто съвпадение че излиза новина за увеличение на капитала на 1 лев?
        ти би ли си купил при тази новина?

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
          Когато нещо пада, недоволни, когато нещо се качва - пак недоволни. Аз лично не виждам причина тука за разследване, какво е станало. Това, че са решили да си вдигат капитала не е голямо значение, примери през последните години колкото искате. Аз съм доволен от врътката. Добре, че се абстрахирах от Ебитдата
          Вика му се търговия с вътрешна информация. Или мислиш, че някой случайно се юрва да купува преди 2 седмици от 50 стотинки нагоре и е чисто съвпадение че излиза новина за увеличение на капитала на 1 лев?

Коментар

• Когато нещо пада, недоволни, когато нещо се качва - пак недоволни. Аз лично не виждам причина тука за разследване, какво е станало. Това, че са решили да си вдигат капитала не е голямо значение, примери през последните години колкото искате. Аз съм доволен от врътката. Добре, че се абстрахирах от Ебитдата

Коментар

Ей сега КФН трябва да разследва купувачите от предните дни
              защо да разследват, какво е станало

Коментар

• Първоначално изпратено от rasovski Разгледай мнение
                : преди 2...3 дни
                Да разследва и: за ушите
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от rasovski Разгледай мнение
                  Цена като сега не е имало много отдавна. Явно някой с повече вътрешна информация пълни преди да разберат останалите.
                  : преди 2...3 дни
                  rasovski

Коментар

Ей сега КФН трябва да разследва купувачите от предните дни
                    О.К.
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Ей сега КФН трябва да разследва купувачите от предните дни

Коментар

• а що народ се изреди по тия форуми да пише че на бфб нищо не се случвало . ей сега всичките тия скапани евреичета мълчат давай плейчо

Коментар

• на 1.666... при максимални 5.58млн.нови.
                          мажо може да си позволи да ги запише...при комисионните от продажби на хапартаменти

Коментар

• Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
                            За 5 стари право на 1 нова,при 1.80 СК на акция в момента и евтини кредити
                            след увеличението СК на акция ще падне

Коментар

• За 5 стари право на 1 нова,при 1.80 СК на акция в момента и евтини кредити

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                                ехооо, купувача не знае ли в момента на каква EBITDA купува акциите?
                                Излезе съобщение за увеличение на капитала на левче. Дали не се упътваме натам?
                                http://www.fpp.bg/news/project/356/t...bgn-33,495,222 Прав си.

Коментар

Working...
                                X