Първоначално изпратено от Sashko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПри ЗХБГ дивидент няма и там тактиката е друга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениее то и ЗХБГ беше 19 ст. а сега колко е. Не гледай дъното, а колко беше върха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЩо пък смешни,тук дъното е между 36-40 ст?
Коментар
-
Sashko, света е такъв какъвто е. След като според теб цената е ниска купувай. Ако нямаш кеш а си до козирката в акции на ФПП, то освен да изчакаш спокойно някаква развръзка друго не ти остава. Не забравяй че на борсата се печели не от собственият ти интелект а от глупостта на другите. Вместо да недоволстваш спрямо тях се възползвай. Всичко друго буди лека усмивка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеАйде без снимка, за да има малко напражение и очакване
Иначе ми е интересно, че като напиша нещо и веднага или скачат 3-4ма да ме оборват или цената пада с 7 % Явно което говоря, е състоятелно и хората искат да си купят евтино, ако може, щото търговията е наистина спорадична и доста рядко стават сделки на тези "смешни цени"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеснимка?
Иначе ми е интересно, че като напиша нещо и веднага или скачат 3-4ма да ме оборват или цената пада с 7 % Явно което говоря, е състоятелно и хората искат да си купят евтино, ако може, щото търговията е наистина спорадична и доста рядко стават сделки на тези "смешни цени"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеПрепоръчвам на всеки, който не е виждал обекта на ФПП зад Зимния Дворец в Струдентски град, да отиде и да види на място за какво става на въпрос.
Не е имало скоро изявление, за това как вървят строежите и продажбите, но изглежда нещата напредват много по-бързо от заложеното.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнениеКога се очаква да заработят и дадат дивидент по твоите прогнози?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеДа видях, какво последва, дано и ти да си разбрал.
Акцията е ракета. С толкова много добри натрупвания (последното за лихвата по кредитите) пътят е само един. Видяхме, колко хора се упражниха да пишат тук след като падна акцията с 15% за един ден и се надяваха, че това е посоката, но уви не е
Много хубаво дружество, предстоят много хубави неща.
Коментар
Коментар