IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес, четох интервю на Моравенов в Капитал, където директно заявява, че мажото ще запише минимума за да е успешна емисията.
    В този ред на мисли е и прехвърления пакет от майката към аргото.
    http://www.capital.bg/biznes/kompani...i_s_56_mln_lv/

Мен ме вълнуват институциалните инвеститори, поведението им и кой изкупувайки вдига цената?!

Коментар

• Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение
      Има два варианта:
      1.Увеличението да е успешно. Възникват въпросите: колко ще е счетоводната стойност на акцията и P/B и какви ще са резултатите?
      2. Увеличението е неуспешно

Нямам акции на дружество към момента
      според мен ще е успешно с минималната сума, както сами си казаха, че имат готовност да запишат. от там сметката вече е лесна.

Коментар

• Има два варианта:
        1.Увеличението да е успешно. Възникват въпросите: колко ще е счетоводната стойност на акцията и P/B и какви ще са резултатите?
        2. Увеличението е неуспешно

Нямам акции на дружество към момента

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
          Обиранията, които аз съм засичал и преди и след новината са все от Еврофинанс, но кой е клиента е върпоса.
          Да не би да иска да го продава на чужденец?

Коментар

• Обиранията, които аз съм засичал и преди и след новината са все от Еврофинанс, но кой е клиента е върпоса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
              Ако не греша Еврофинанс е посредник на Бъдеще ....

- Бъдеще - Минало .... ~400 - си е бонус за не платения дивидент по позицията
              -по добре късно от колкото - без него

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                Аз ако съм ПФ не бих купувал нещо на 1 лев, ако на пазара мога да го купя по-евтино и да запазя дела си...Отделно че могат да ги гонят за това, защото е във вреда на вложителите..Друго като причина е, че може да използват момента да си вдигнат доходността..
                А и отделно мажо може да купува заради увеличението..
                Това ми бе мисълта, че за да участва някое ПОД в увеличението и за да няма законов и имиджов проблем то пазарната цена трябва да е адекватна на цената на увеличението ... . Като има различни техники това да се случи .. .

Щом Еврофинанс купува /макар СК да е един от най-високите в БГ и може да купува и за собствена сметка/ може да е за Бъдеще, те търгуват през тях.

Коментар

Мерси DEX,

Би ли подкрепил хипотезата, че някой от тях /институционален инвеститор/ има интерес да вдигне цената за да участва в увеличението /за да запази дела си от 5%, който му/им дава определени права по закон/ ако приемем, че не са стигнали лимита в позицията?

Поздрави!
                  Аз ако съм ПФ не бих купувал нещо на 1 лев, ако на пазара мога да го купя по-евтино и да запазя дела си...Отделно че могат да ги гонят за това, защото е във вреда на вложителите..Друго като причина е, че може да използват момента да си вдигнат доходността..
                  А и отделно мажо може да купува заради увеличението..

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                    -Това последното обиране е продукт на - Еврофинанс .
                    Аз съм с две нива!
                    Ако не греша Еврофинанс е посредник на Бъдеще ....

Коментар

• -Това последното обиране е продукт на - Еврофинанс .
                      Аз съм с две нива!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                        УПФ Доверие с 6,35%, ДПФ Доверие с 0,96%, ППФ Доверие с 0,67%, УПФ Бъдеще с 5,51%, ДПФ Бъдеще с 0,42% и ППФ Бъдеще с 0,28%.
                        Мерси DEX,

Би ли подкрепил хипотезата, че някой от тях /институционален инвеститор/ има интерес да вдигне цената за да участва в увеличението /за да запази дела си от 5%, който му/им дава определени права по закон/ ако приемем, че не са стигнали лимита в позицията?

Поздрави!

Коментар

Някой има ли под ръка инфо кои ПОД, УД, ИД и банки имат акции тук, да поразсъждаваме дали някой от тях не вдига цената и ще участва в увеличението ....?

Интересно би било и ако някой е продал, коя е насрещната страна?
                          УПФ Доверие с 6,35%, ДПФ Доверие с 0,96%, ППФ Доверие с 0,67%, УПФ Бъдеще с 5,51%, ДПФ Бъдеще с 0,42% и ППФ Бъдеще с 0,28%.

Коментар

• Някой има ли под ръка инфо кои ПОД, УД, ИД и банки имат акции тук, да поразсъждаваме дали някой от тях не вдига цената и ще участва в увеличението ....?

Интересно би било и ако някой е продал, коя е насрещната страна?

Коментар

• - Вдига се - пада ??? Ние за какво сме тук ?
                              Гърнето - БФБ - винаги нещо трябва да ври и ние да сме сред балончетата !
                              От създаването им до повърхността

Аз доволен ...

Коментар

• дружеството не е атрактивно за LBO, тогава защо се вдига?

Коментар

Working...
                                X