Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Ами как тези глупави донори с шитовете, печелят, а умната Преци, все завижда и със страх стиска парите и завижда на всички.Ами да си жива и здрава, щом това ти е живота То се видя , кой е наясно с пазара и кой се изложи пак Намирам дълбоки комплекси в тебе, но да знаеш и това се лекуваLast edited by Kiro; 03.06.2016, 01:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПреци, много ли те е яд ,че се излагаш и не печелиш.Кажи сега, как така направихме 400 процента от шита Унипак..Мъка - мъкааа, а Преци пак спазна торба
Ти на колко години си- ако си над 30, се махни от борсата- не ставаш за нищо- нямаш сетива, а и тази догматика много ще ти пречи..Стига си се мъчила да завиждаш.Ами хората не са еднакви- ти пък може с парцалите да успееш Мъка - мъкааа и смях по- Костолани..Last edited by precakanoto; 03.06.2016, 01:44.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Преци, много ли те е яд ,че се излагаш и не печелиш.Кажи сега, как така направихме 400 процента от шита Унипак..Мъка - мъкааа, а Преци пак спазна торба
Ти на колко години си- ако си над 30, се махни от борсата- не ставаш за нищо- нямаш сетива, а и тази догматика много ще ти пречи..Стига си се мъчила да завиждаш.Ами хората не са еднакви- ти пък може с парцалите да успееш Мъка - мъкааа и смях по- Костолани..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКире, какво фпп??? Какво е това ??? Дърво на дърветата или нещо по-екзотично., Кире - виж сега - ако си решил да ставаш дърводелец не е ли по-добре директно да инвестираш в целулоза/ Фпп си е откровен шиТ в сравнение, Кире, и за твое добро е предполагам, ако се освободиш от всякакви тежести, А тежести наричаме старите предразсъдъци, които теглят към дъното. ПО-ясно от това не може да се каже Кире.))))))))))))))))))))))))))))))
Моля да се запомни тази прогноза от Преци.Инвеститорката с кеша на 0 процента
Преци нарочно я пускам в темата, да не питаш после какво търсим като купуваме тук- печалба Преци
Кире, голяма мъка, нали!?!?!?П)))))))))А според мен, е празно губене на кеш и време))))
НЕ Е ПРЕПОРЪКА - ТЪЙ РЕЧЕ КОСТОЛАНИ ))))Не е препоръка... !!!
Коментар
-
НАПИСАНО ОТ ПРЕЦАКАНАТА НА 2,6,2016Г
Кире, какво фпп??? Какво е това ??? Дърво на дърветата или нещо по-екзотично., Кире - виж сега - ако си решил да ставаш дърводелец не е ли по-добре директно да инвестираш в целулоза/ Фпп си е откровен шиТ в сравнение, Кире, и за твое добро е предполагам, ако се освободиш от всякакви тежести, А тежести наричаме старите предразсъдъци, които теглят към дъното. ПО-ясно от това не може да се каже Кире.))))))))))))))))))))))))))))))
Моля да се запомни тази прогноза от Преци.Инвеститорката с кеша на 0 процента
Преци нарочно я пускам в темата, да не питаш после какво търсим като купуваме тук- печалба ПрециLast edited by Kiro; 03.06.2016, 08:21.
Коментар
-
Преци ама аз съм ги продал Унипак преди повече от две години.На Софикс 600.А ти стоиш и не смяташ.Хайде сметни ми разликата и кажи един цитат на Костолани
Ти да не мислиш, че всички са като тебе- страх и кеш на 0 процентаа лихваааLast edited by Kiro; 01.06.2016, 20:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПреци, какво стана сметна ли ми профита на Унипак- от 2,20 на 10,40.Много съм изгубил нали.Ама как все така става , че все ти си валат.Само с Костолали не става Преци ..иска се и да рискуваш
Кире, да не разводняваме темата, знаем, че като пийнеш в края на деня и обичаш да се забавляваш)))
Виж си по-добре отчета във фпп и кажи колко много ти харесва (допускам разбира се че много ти харесва) ))))Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСтига сте я вдигали тази акция, че Прецаканката ще и стане лошо.Тя с нейния кеш и нула печалбаНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеЩе почне и тук да се купува, не се притеснявайте, таргет - 1.00.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
Коментар