IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Ами как тези глупави донори с шитовете, печелят, а умната Преци, все завижда и със страх стиска парите и завижда на всички.Ами да си жива и здрава, щом това ти е живота То се видя , кой е наясно с пазара и кой се изложи пак Намирам дълбоки комплекси в тебе, но да знаеш и това се лекува
    Кире ??????? Я пак
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Ами как тези глупави донори с шитовете, печелят, а умната Преци, все завижда и със страх стиска парите и завижда на всички.Ами да си жива и здрава, щом това ти е живота То се видя , кой е наясно с пазара и кой се изложи пак Намирам дълбоки комплекси в тебе, но да знаеш и това се лекува
      Last edited by Kiro; 03.06.2016, 01:48.

Коментар

Преци, много ли те е яд ,че се излагаш и не печелиш.Кажи сега, как така направихме 400 процента от шита Унипак..Мъка - мъкааа, а Преци пак спазна торба
        Ти на колко години си- ако си над 30, се махни от борсата- не ставаш за нищо- нямаш сетива, а и тази догматика много ще ти пречи..Стига си се мъчила да завиждаш.Ами хората не са еднакви- ти пък може с парцалите да успееш Мъка - мъкааа и смях по- Костолани..
        Какво да ме е яд бе Кире, та ти изобщо не си наясно със съСтоянитео на пазара. Напротив, не само, че не ме яд, но ви се радвам на инвестиралите в избушеняци и в дивидентни шийтове))))))) Вие ще сте новите донори на пазара, за какво да ме е яд!???? Добре сте ни дошли Кире, добро пожаловатЪ)))
        Last edited by precakanoto; 03.06.2016, 01:44.
        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Преци, много ли те е яд ,че се излагаш и не печелиш.Кажи сега, как така направихме 400 процента от шита Унипак..Мъка - мъкааа, а Преци пак спазна торба
          Ти на колко години си- ако си над 30, се махни от борсата- не ставаш за нищо- нямаш сетива, а и тази догматика много ще ти пречи..Стига си се мъчила да завиждаш.Ами хората не са еднакви- ти пък може с парцалите да успееш Мъка - мъкааа и смях по- Костолани..

Коментар

Кире, какво фпп??? Какво е това ??? Дърво на дърветата или нещо по-екзотично., Кире - виж сега - ако си решил да ставаш дърводелец не е ли по-добре директно да инвестираш в целулоза/ Фпп си е откровен шиТ в сравнение, Кире, и за твое добро е предполагам, ако се освободиш от всякакви тежести, А тежести наричаме старите предразсъдъци, които теглят към дъното. ПО-ясно от това не може да се каже Кире.))))))))))))))))))))))))))))))

Моля да се запомни тази прогноза от Преци.Инвеститорката с кеша на 0 процента
            Преци нарочно я пускам в темата, да не питаш после какво търсим като купуваме тук- печалба Преци

Кире, голяма мъка, нали!?!?!?П)))))))))А според мен, е празно губене на кеш и време))))
            НЕ Е ПРЕПОРЪКА - ТЪЙ РЕЧЕ КОСТОЛАНИ ))))
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• НАПИСАНО ОТ ПРЕЦАКАНАТА НА 2,6,2016Г

Кире, какво фпп??? Какво е това ??? Дърво на дърветата или нещо по-екзотично., Кире - виж сега - ако си решил да ставаш дърводелец не е ли по-добре директно да инвестираш в целулоза/ Фпп си е откровен шиТ в сравнение, Кире, и за твое добро е предполагам, ако се освободиш от всякакви тежести, А тежести наричаме старите предразсъдъци, които теглят към дъното. ПО-ясно от това не може да се каже Кире.))))))))))))))))))))))))))))))

Моля да се запомни тази прогноза от Преци.Инвеститорката с кеша на 0 процента
              Преци нарочно я пускам в темата, да не питаш после какво търсим като купуваме тук- печалба Преци
              Last edited by Kiro; 03.06.2016, 08:21.

Коментар

• 6F3 / FPP 0.75 ▲0.04 ▲5.49 3 353

За Преци- да се радва със свито сърчице

Коментар

• Преци ама аз съм ги продал Унипак преди повече от две години.На Софикс 600.А ти стоиш и не смяташ.Хайде сметни ми разликата и кажи един цитат на Костолани
                  Ти да не мислиш, че всички са като тебе- страх и кеш на 0 процентаа лихвааа
                  Last edited by Kiro; 01.06.2016, 20:12.

Коментар

Преци, какво стана сметна ли ми профита на Унипак- от 2,20 на 10,40.Много съм изгубил нали.Ама как все така става , че все ти си валат.Само с Костолали не става Преци ..иска се и да рискуваш
                    Кире,какъв профит, виртуален ли? ))) виж, че там първата оферта купува е 20% под 10, втората отива към30% ...т.н. - лоша работа
                    Кире, да не разводняваме темата, знаем, че като пийнеш в края на деня и обичаш да се забавляваш)))
                    Виж си по-добре отчета във фпп и кажи колко много ти харесва (допускам разбира се че много ти харесва) ))))
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Преци, какво стана сметна ли ми профита на Унипак- от 2,20 на 10,40.Много съм изгубил нали.Ама как все така става , че все ти си валат.Само с Костолали не става Преци ..иска се и да рискуваш

Коментар

Стига сте я вдигали тази акция, че Прецаканката ще и стане лошо.Тя с нейния кеш и нула печалба
                        Кире, по-лошо може да е само в дружества с 1 сделка в последните два месеца!! (Като унипак) За твоя жалост, нямам от тях
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Стига сте я вдигали тази акция, че Прецаканката ще и стане лошо.Тя с нейния кеш и нула печалба

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
                            Ще почне и тук да се купува, не се притеснявайте, таргет - 1.00.
                            Kъде това?
                            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Ще почне и тук да се купува, не се притеснявайте, таргет - 1.00.

Коментар

• - Прав си !
                                Във Форума съм за "ихнята" , - пък и кога сам си е чиляк , току виж изкряска ,
                                а подредбата си е за трезво и спокойно време

Коментар

Working...
                                X