Смейте се, защото много вече се смяха Ще ставам Фураж ‘You are not laughing now, are you?’ Nigel Farage at European Parliament (FULL SPEECH)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеВажното е, че имат желание, миналата година мисля пишеше във Уведомлението за паричен дивиден, че такъв няма , тази че е 0.00 , а догодина вече предполагам ще има някакъв, тогава предполагам друго ще приказвате Дружеството и акцията са супер, остава само дивидент да дадат
Коментар
-
Насрочено е ОСА на 18.08.2016 г.
,,ОСА на Дружеството взема решение „ ФеърПлей Пропъртис" АДСИЦ да издаде при условията на първично публично предлагане емисия безналични, свободно прехвърляеми ценни книжа - варанти. Размерът на емисията да бъде до 232 017 800 (двеста тридесет и два милиона седемнадесет хиляди и осемстотин) бр. варанти с номинална и емисионна стойност от 0,001 ( една десета от стотинката) лв. всеки един. Всеки варант да дава правото на своя притежател в срока на емисията да запише 1 ( една) обикновена акция от капитала на дружеството от същия клас като издадените досега с номинална и емисионна стойност от 1 (един) лев. Срокът за упражняване на варантите да бъде 5 (пет) години от издаването на емисията. Целта на издаването на емисията е осигуряване на възможност за бързо и ефективно финансиране на бъдещите проекти на Дружеството. Емисията варанти да се издаде посредством издаване на права, като срещу всяка издадена от дружеството акция бъде издадено 1 (едно) право или общо 33 145 400 (тридесет и три милиона сто четиридесет и пет хиляди и четиристотин) бр . права. Всяко право дава възможност на притежателя си да запише 7 ( седем) броя варанти .Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХа-ха-ха-ха - смях през сълзи - бих обяснил да не пишат такива глупости в, но не можах да пъкна - отидох в сградата, където винаги преди правеха сборищата, оказа се, че сборището е в друга сграда... сравнително близо, но просто нямаше как да стигна овреме, при положение че в пръвата сграда пъкнах в около 09:53 минути.
Имам си около 88 акции - навремето имах ного.
- ДИМИТРЕ , да съм кръщавал некого другиго ???
Ти му бе най големият шут/*/ "честната игра"- от теб се заредих, никога не съм замятал или замитал !!!
Мурафет МохаБет Мурафетоф си е "ТВОЯТ ЧОВЕК" ! - публична оценка - за публичен мажо !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеха ха ха ха!!!
Коментар
-
Ха-ха-ха-ха - смях през сълзи - бих обяснил да не пишат такива глупости в, но не можах да пъкна - отидох в сградата, където винаги преди правеха сборищата, оказа се, че сборището е в друга сграда... сравнително близо, но просто нямаше как да стигна овреме, при положение че в пръвата сграда пъкнах в около 09:53 минути.
Имам си около 88 акции - навремето имах ного.Last edited by Императорът; 28.06.2016, 22:41.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеПоредният мурафет от МураФетов
-"ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ-София
Уведомление за паричен дивидент 14:42
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ-София представи уведомление за паричен дивидент.
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 28-06-2016 г. в 1407. На ОСА е гласуван дивидент за 2015 г. в общ размер на 0 Размер на дивидента за една акция бруто - 0 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0 (само за акционери физчески лица) лв. "
Коментар
-
Чета днес заглавието на съобщението:Уведомление за паричен дивидентНа ОСА е гласуван дивидент за 2015 г. в общ размер на 0 Размер на дивидента за една акция бруто - 0 лв.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Поредният мурафет от МураФетов
-"ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ-София
Уведомление за паричен дивидент 14:42
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ-София представи уведомление за паричен дивидент.
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 28-06-2016 г. в 1407. На ОСА е гласуван дивидент за 2015 г. в общ размер на 0 Размер на дивидента за една акция бруто - 0 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0 (само за акционери физчески лица) лв. "
Коментар
-
Всеки има любим тип компании и стратегии за инвестиране. Трудно е да се наложи личното мнение на човек с различен мироглед. Важното е накрая портфейла да е на профит, някой да има за плис – плис, друг за апартаментче, трети за нова колесница.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар